BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΜΑΪΟΥ



Κριός

Από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεσαι σε μια συνεχή αγωνία για να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Θα έχεις αρκετή δυναμικότητα και πολύ εξυπνάδα για να μπορέσεις να κινηθείς κατάλληλα ώστε να μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περνάς πολύ καλά. Η Πανσέληνος στις 29 στον Τοξότη θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Θα σε κάνει να έχεις πολλές συζητήσεις για να λύσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Πολλές καταστάσεις που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα θα δεις ότι θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Μέχρι τέλος του μήνα στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις μπορείς να τους πετύχεις με επιτυχία.

Ταύρος

Αυτό τον μήνα έτσι όπως θα είναι οι συνθήκες θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου που θα είναι καθοριστικές ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με τον πολύ ωραίο τρόπο τον δικό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που την προηγούμενη περίοδο δεν μπορούσες. Από τις 14 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου θα θέλεις να είσαι κοντά σε αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Το έχεις αρκετή ανάγκη γιατί την τελευταία περίοδο είχες κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα ύψη της και επιτέλους θα θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Με τον Άρη που στις 15 θα μπει στον Υδροχόο και σε επηρεάζει θετικά θα κάνεις την αυτογνωσία σου και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις γύρω σου. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική γωνία πάντα για το καλό του εαυτού σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα αυτά που θα σχεδιάσεις θα τα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο.


Δίδυμος

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός. Θα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορούν οι άλλοι να πιάσουν το τόσο γρήγορο μυαλό σου. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό αυτό τον μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Από τις 29 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν τέλος και θα έχεις πολλές ιδέες να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στο τέλος του μήνα που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο σου που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.

Καρκίνος

Η ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος, Καρκίνε, υποχωρεί σταδιακά και οι δυσάρεστες εξελίξεις δίνουν τη θέση τους σ’ ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Κάποια νέα φιλία προκύπτει τώρα, που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην τη δημοσιοποιήσεις ακόμη, αλλά λίγο αργότερα, πράγμα που θα είναι καλύτερο για όλους.

Λέων

Μην ξεκινήσεις με ανησυχία με το καλημέρα του μήνα ότι δεν μου πάνε καλά τα πράγματα και τι ατυχία είναι αυτή και τι να κάνω. Γιατί από τις 14 που ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο θα θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Θα έχεις ατελείωτες συζητήσεις, θα θέλεις να λύσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν και είναι ακόμη στάσιμες. Άλλωστε τώρα που ο Άρης στις 15 θα μπει στον Υδροχόο και σε ευνοεί θα έρθουν τέτοιες ευκαιρίες που θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σου προς το καλύτερο. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί τελικά θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Κάτσε και σκέψου τι είναι αυτά που θα σου δώσουν χαρά και ευτυχία και να βάλεις πρόγραμμα για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.


Παρθένος

Από τις πρώτες μέρες του μήνα η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με την μέρα θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Από τις 29 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ. Στο τέλος του μήνα που ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.


Ζυγός
Από τις αρχές του μήνα η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ όρεξη για να φτιάξεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα δεν σου αρέσουν. Από τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Καρκίνο θα μπορείς να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε τομείς που εσύ νομίζεις ότι είναι προβληματικοί. Θα φέρει πολλές ευκαιρίες και θα σε βοηθήσει αρκετά στην επικοινωνία με τους άλλους και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις να τελειώνουν με επιτυχία. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου και θα βλέπεις τα σχέδια σου να υλοποιούνται.


Σκορπιός

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα αρχίσουν να φαίνονται οι πρώτες ακτίνες επιτυχίας που θα έχεις στην ζωή σου. Από τις 14 που ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο θα πάρει τέλος ότι σε άγχωνε και σε προβλημάτιζε γιατί τώρα αρχίζει μια καινούργια περίοδος που θα είναι αρκετά ευχάριστη. Θα έχεις αυτοπεποίθηση δυναμισμό και σιγουριά για το δρόμο που θέλεις να τραβήξεις από εδώ και πέρα. Ότι έχεις σκεφτεί να κάνεις μέχρι τώρα θα μπορείς να το πετύχεις με απόλυτη επιτυχία – Θα σου ανοίξουν καινούργιοι ορίζοντες με καινούργιες δραστηριότητες με τον Άρη που στις 15 θα μπει στον Υδροχόο δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει μέχρι σήμερα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Όπως κατάλαβες προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας και μέχρι το τέλος του θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την εξέλιξη των καταστάσεων.




Τοξότης

Από τις αρχές του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να ξαναφτιάξεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα αλλά και η διάθεση σου θα είναι πολύ καλύτερη. Το πλανητικό σκηνικό θα σου τονώσει το ηθικό και θα αλλάξει όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Στα μέσα του μήνα θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες και στις 29 του μήνα με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σου θα έχεις άριστη επικοινωνία με τον περίγυρο σου και ότι βάλεις στο μυαλό σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στο τέλος του μήνα που ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου. Μέχρι τέλος του μήνα κάνε τα πλάνα σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί η επιτυχία είναι σίγουρα δική σου.




Αιγόκερως

Ο μήνας σου ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές. Οι καταστάσεις στην ζωή σου θα δεις να αλλάζουν ριζικά και θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε έβαζαν σε σκέψεις. Στις 20 που θα μπει η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές. Οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλύτερες και η δυναμικότητα σου στα ύψη. Θα έχεις πολλές επαφές με φιλικά σου πρόσωπα. Η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη και θα αισθάνεσαι πολύ καλά. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα που σε ευχαριστούν.

Υδροχόος

Είσαι από τα ζώδια που έχουν καλή επικοινωνία με τον περίγυρό τους αλλά αυτό τον μήνα που ο Ερμής στις 14 θα μπει στον Ταύρο όλοι θα κρέμονται από τα χείλια σου. Θα έχεις τόσο καλές ιδέες που για άλλη μία φορά θα αποδεικνύεις ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο δεν θα λείψουν. Σε καταστάσεις που δεν προχωρούσαν θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στις 15(που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο) θα θέλεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην οικογένεια σου και να πάρεις αποφάσεις για το καλό όλων. Πριν πάρεις κάποιες αποφάσεις σκέψου πολύ καλά από πριν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τόσες ευκαιρίες να φτιάξεις τα πάντα τέλεια και ιδανικά που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ.


Ιχθύς

Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα. Από τις αρχές του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στην πορεία. Με την Αφροδίτη από τις 20 στον Καρκίνο θα γλυκάνει κάποια πράγματα και οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι καλές. Οι καταστάσεις που θέλεις να τελειώνεις θα είναι στρωτές και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου. Από τις 29 με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Στο τέλος του μήνα που θα μπει ο Ερμής στους Διδύμους σε ευνοεί και η διάθεση σου θα είναι καλή και θα έχεις την ψυχραιμία να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.



Δημοσίευση σχολίου