BREAKING NEWS

Προσλήψεις στα Lidl, My Market, ΟΠΑΠ και Aegean

Προσλήψεις στα Lidl, My Market, ΟΠΑΠ και Aegean

Νέες προσλήψεις σε super market άλλα και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις έχουν δημοσιευθεί αυτή την περίοδο. Δείτε τις προσλήψεις των Lidl, My Market, ΟΠΑΠ και της Aegean.

Νέες προσλήψεις στην ΑΒ Βασιλόπουλος -Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μια ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Δείτε ΕΔΩ τον ανανεωμένο πίνακα με τις ειδικότητες και τις πόλεις όπου τα καταστήματα ζητούν προσωπικό στην ΑΒ Βασιλόπουλος.


Προσλήψεις στην Aegean Airlines

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες για το έτος 2018, αναζητά:

Μέλη Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών (Cabin CrewMembers) με έδρα την Αθήνα (ATH) Τυπικά προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου Άριστη γνώση αγγλικών Δεύτερη ξένη γλώσσα (γαλλικά ή ρωσικά ή ιταλικά ή γερμανικά) θα θεωρηθεί προσόν Πτυχία ανωτέρων ή ανωτάτων Σχολών θα θεωρηθούν προσόν

Για τους άντρες υποψήφιους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις Στα υποβληθέντα βιογραφικά σημειώματα είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται πρόσφατη φωτογραφία.

Κάντε αίτηση EΔΩ

Θέσεις εργασίας ανοικτές για υποβολή βιογραφικού στη Lidl ΕΛΛΑΣ

Νέα λίστα με διαθέσιμες θέσεις δημοσιοποίησε η Lidl. Δείτε τι ειδικότητες ζητάει και πώς να στείλετε βιογραφικό.

Περισσοτερα εδω

Προσλήψεις στα My Market ανοικτές για υποβολή βιογραφικού

Η εταιρία METRO και τα My market αναζητούν ικανούς υποψήφιους όλων των ειδικοτήτων με όρεξη για εργασία και φιλοδοξία για προσωπική ανάπτυξη και καταξίωση σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας METRO, κάντε κλικ εδώ.
Νέες προσλήψεις στον ΟΠΑΠ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Με σκοπό να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ταχεία ανάπτυξη, την επιχειρηματική αποτελεσματικότητα και την υπεροχή στην εξυπηρέτηση του Πελάτη, ο Όμιλος προσελκύει ταλέντα και προσλαμβάνει εξαιρετικούς επαγγελματίες, οι οποίοι θα γίνουν μέλη της ομάδας που θα κάνει τον ΟΠΑΠ μια διεθνώς ανταγωνιστική Ελληνική Εταιρεία, ώστε να συμβάλει ακόμα περισσότερο στην Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία. Παράλληλα, επενδύοντας στην εκπαίδευση του προσωπικού μέσω συνεχών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, φροντίζει για την ανάπτυξη και περαιτέρω ενίσχυση των ταλέντων της, έτσι ώστε να κατοχυρώνεται η επίτευξη των στρατηγικών στόχων της Εταιρείας.
Media Buying Specialist

Back-End Developer - Tora Wallet

Customer Base Management Specialist

Application Development & Support Engineer
Operations & Product Director – Tora Wallet

Technical Project Manager, Enterprise Web Portals

Customer Loyalty Manager

Junior Product Manager
dikaiologitika.gr 

Δημοσίευση σχολίου