BREAKING NEWS

Θέσεις εργασίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέσεις εργασίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ




Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. (ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε)

Έχοντας υπόψη της: έγγραφο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με Α.Π.

ΔΙΠΑΑΔ/Φ.εγκρ./250/27340 ΣΧΕΤ: 29374με θέμα: Εγκριση για την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης, τριών (3) Δημοσιογράφων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. (Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης) προκηρύσσει πρόσκληση για υποβολή υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ.2 περ του Ν. 2190/94 όπως ισχύει, και τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 1 εδ β' του Π.Δ. 191/2008 « Ίδρυση και Καταστατικό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων -Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων (ΦΕΚ Α' 251/9-12/2008) με:

1)Προσόντα Επιλογής:

Α) Ενός / Μίας Δημοσιογράφου Ο συγκεκριμένος/η επαγγελματίας θα πρέπει να είναι απόφοιτος τουλάχιστον Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τουλάχιστον εικοσιπενταετή επαγγελματική εμπειρία (αποδεδειγμένη) σε Δημοσιογραφικούς Οργανισμούς ιδιαίτερα και σε Πρακτορείο Ειδήσεων ως δημοσιογράφος Τμημάτων: Πολιτικού-Οικονομικού-Διεθνούς και Ανασυντακτών, καθώς επίσης να είναι μέλος δημοσιογραφικής Ένωσης ΕΣΗΕΑ.

Θητεία.

Η σύμβαση είναι μονοετής.

Γενικοί όροι και Επισημάνσεις

Ο/Η Δημοσιογράφος θα :
Συλλέγει και θα διασταυρώνει πληροφορίες και θα αξιολογεί πηγές,
Θα υποβάλλει προτάσεις για θέματα ρεπορτάζ, συνεντεύξεις ταινίες, φωτογραφικό υλικό κ.α.
Σύνταξη ύλης και προσαρμογή μοντάζ σύμφωνα με τη θεματολογία ή και το σενάριο.
Πραγματοποίηση ρεπορτάζ συνεντεύξεων και δημιουργία επεξηγηματικών σχεδίων/εικόνων, αναζήτηση υποστηρικτικού οπτικοακουστικού υλικού.
Οργάνωση συνεντεύξεων τύπου
Συλλέγει, επεξεργάζεται και θα διανέμει ειδήσεις σε όλη τη χώρα
Αναλαμβάνει συνθετική γραφή και μετάδοση από τις υπηρεσίες των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων προς ελληνικά μέσα ενημέρωσης
Αναλαμβάνει ειδησεογραφική κάλυψη των τρεχουσών ειδήσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Τηρεί το ηλεκτρονικό δημοσιογραφικό και πληροφοριακό αρχείο της Εταιρείας
Αναλαμβάνει την συμπλήρωση του αρχειακού υλικού σε συνεργασία με το Τμήμα Πολυμέσων και Εντύπων.

Β) Την Πρόσληψη μίας/ενός Δημοσιογράφου ο οποίος θα καλύπτει την Σερβία (Βελιγράδι) ως ανταποκριτή εξωτερικού με σύμβαση Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ).

Θητεία

Η σύμβαση είναι μονοετής.

Γενικοί όροι και Επισημάνσεις

Ο συγκεκριμένος/η επαγγελματίας θα πρέπει να είναι απόφοιτος τουλάχιστον Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία 17 χρόνων (αποδεδειγμένη) σε Δημοσιογραφικούς Οργανισμούς ως ανταποκριτής εξωτερικού στο Βελιγράδι.

Επισημαίνεται ότι η επιλογή θα γίνει από την αρμόδια τριμελή επιτροπή αξιολόγησης που συστήθηκε στις 18/09/2018 με απόφαση του Προέδρου-Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας κατ 'άρθρο 20 παρ. 1 παρ. γ του ΠΔ 191/2008 μετά από συνέντευξη των υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσληψης , συνεπώς δεν τίθεται θέμα προτεραιότητας κατά την υποβολή του βιογραφικού.

Οι ενδιαφερόμενοι /ες καλούνται να υποβάλλουν το βιογραφικό τους από τις 18/09/2018 έως και τις 24/09/2018 στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό στην οδό Τσόχα 36 στον 1ο όροφο (Τμήμα Προσωπικού) και ώρες από 10.00-14.00 και επάνω στο φάκελο θα αναγράφεται το όνομα του/της υποψηφίου/ας καθώς και ο αριθμός ΑΔΑ.

dikaiologitika.gr 

Δημοσίευση σχολίου