BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ



ΚΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας κοινωνικός μήνας για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Κριέ. Στην πορεία του, διευρύνεις τις γνωριμίες σου, έρχεσαι σε επαφή με νέους σημαντικούς ανθρώπους, κάνεις φιλίες, ξεκινάς δραστηριότητες και κάνεις τις ενάρξεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν σε επέκταση σχεδίων, εκπλήρωση προσδοκιών. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, κινείται ως τις 14 Φεβρουαρίου στο δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν στο μισό μέρος του μήνα χαρακτηρίζεσαι από μαχητικότητα, δυναμισμό και οι εξελίξεις στην καθημερινότητά σου θα είναι αρκετά γρήγορες. Την προσοχή σου ωστόσο αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, γιατί στις 2 Φεβρουαρίου ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα ενώ στις 13 Φεβρουαρίου σύνοδο με τον Ουρανό και όλος αυτός ο δυναμισμός που διαθέτεις αυτό το διάστημα θα σου βγει σε πολύ έντονες εκρήξεις θυμού, έντασης και ανταγωνιστικότητας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις ιδιαίτερα από τις 14/2 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, να διατηρείς κατά νου ότι θα χρειαστεί να δαπανήσεις περισσότερα χρήματα από αυτά που υπολόγιζες. Η Αφροδίτη ως τις 3 Φεβρουαρίου θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη προσφέροντας σημαντική αισθηματική ανανέωση αλλά και εκπλήξεις ερωτικού χαρακτήρα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Στην πορεία του μήνα, αρχίζεις να βλέπεις πιο σοβαρά και υπεύθυνα τους στόχους που έχεις για όλους τους τομείς της ζωής σου! Συνοψίζοντας, αυτό που έχω να σου πω είναι ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που σε βοηθά να συγκροτηθείς και να φέρεις στη ζωή σου ισορροπίες.




ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος για σένα αγαπητέ μου Ταύρε είναι ένας μήνας που θέτεις στόχους και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τους πετύχεις. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγονται νέες ευκαιρίες για την πορεία της καριέρας σου και πλέον γνωρίζεις καλά ότι έχει έρθει η ώρα σου να πάρεις τα ρίσκα σου και να κάνεις τις αλλαγές σου. Με τον Ερμή από την ίδια θέση (δηλαδή από το ζώδιο του Υδροχόου) ως τις 10/2 θα υπάρξουν και αρκετές συζητήσεις για ζητήματα επαγγελματικά, οι οποίες θα σε ευνοήσουν και για ζητήματα οικονομικής φύσεως. Από τις 11/2 ανοίγεσαι περισσότερο στον κοινωνικό σου κύκλο και δέχεσαι προσκλήσεις και προτάσεις από φίλους, ενώ οι νέες γνωριμίες σου δίνουν αέρα ανανέωσης. Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως για σένα, είναι η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο, στις 14 Φεβρουαρίου. Από την Ημέρα των Ερωτευμένων και για το υπόλοιπο μέρος του μήνα, έχεις το τσαγανό, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα για να κινητοποιηθείς και να δραστηριοποιηθείς. Δυναμικά γεγονότα σε θέτουν άμεσα σε εγρήγορση, δεν θα λείψουν όμως και κάποιες εντάξεις εξαιτίας αλλαγών που σε αποσυντονίζουν αυτό τον καιρό. Σημαντικό είναι να διαχειριστείς και την νευρικότητα που θα υπάρχει αρκετές στιγμές. Ένα από τα όμορφα νέα του μήνα είναι ότι βρίσκεσαι ευνοημένος μέσα από συμφωνίες / έγγραφα/νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά, ενώ τα ερωτικά τετ – α- τετ με άτομα που λείπουν εξωτερικό, ή έχουν διαφορά ηλικίας από εσένα, σε εξιτάρουν ποικιλοτρόπως.




ΔΙΔΥΜΟΣ

Έφτασε η στιγμή να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να νιώσεις και πάλι την ελευθερία να κάνεις πράγματα που εδώ και καιρό δεν μπορούσες, ενώ χαρακτηριστική θα είναι αυτό το Φεβρουάριο η εύνοια σου σε ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές και γνωριμίες. Ιδιαίτερα από τις 4/2 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα από τον φιλικό για σένα Υδροχόο, σου δίνονται νέες ευκαιρίες επέκτασης και προόδου, ενώ νέα σχέδια και μετακινήσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία. Η Πανσέληνος 19/2 από το ζώδιο της Παρθένου κορυφώνει κάποιες αλλαγές που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και προσωρινά θα νιώσεις ένταση. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου ως τις 10/2 θα σου δημιουργεί την τάση για «φευγιό» από τα συνηθισμένα, ενώ κινείσαι σε σεμινάρια, σπουδές με απόλυτη επιτυχία! Από τις 10/2 και έπειτα, όπου ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθύς, κινείσαι πιο εποικοδομητικά σε επαγγελματικές επικοινωνίες και επαφές. Σχέσεις και Συνεργασίες σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα σε όλη την διάρκεια του μήνα, τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όμως θα τις ζήσεις ως τις 4 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Στην συνέχεια το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα στηρίξει τα οικονομικά σου συμφέροντα ενώ θα καταφέρεις να διευθετήσεις και οικονομικές εκκρεμότητες. Από τις 14/10 που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, θα είσαι αρκετά εύθικτος, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεις που θα έχουν συσσωρευτεί.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα μεγάλο βάρος φεύγει αυτό το Φεβρουάριο από πάνω σου και καταφέρνεις και ανακτάς την ψυχολογική σου διάθεση, ενώ χαρακτηριστική θα είναι η εύνοιά σου και στα οικονομικά. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (4/2) ανοίγονται ευκαιρίες για την διευθέτηση χρεών, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 19/2 στο ζώδιο της Παρθένου είναι γεμάτη εκπλήξεις και ευκαιρίες! Ευχάριστα νέα για νέα σχέδια και προοπτικές έρχονται από τις 10/2 που περνά ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4/2 αρχίζουν επιτέλους και βελτιώνονται σχέσεις και συνεργασίες σου, ενώ ενισχύεται και η συντροφικότητα. Στο πρώτο μισό του μήνα κουράζεσαι πολύ για ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου και πιέζεις τον εαυτό σου να πετύχεις κάτι καλύτερο για το μέλλον σου. Στο δεύτερο μισό του μήνα με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου κινητοποιείσαι σε συλλόγους, ομάδες, είναι πιο δραστήρια η κοινωνική σου ζωή ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις νέων γνωριμιών. Οι πιέσεις που πέρασες το περασμένο διάστημα στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών, αρχίζουν να υποχωρούν, δεν παύει όμως να υπάρχει η ανάγκη να κρατήσεις κοντά σου μόνο ότι αξίζει και είναι απαραίτητο.


ΛΕΩΝ

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και των εξελίξεων του Φεβρουαρίου είναι στον τομέα των σχέσεων για σένα αγαπητέ μου Λέοντα . Ήδη από το ξεκίνημα του μήνα, ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στον Υδροχόο, έχεις σπουδαίες εξελίξεις που ανοίγουν μία νέα σελίδα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων / συνεργασιών. Κορυφώνονται οι θετικές εξελίξεις αλλά και οι αλλαγές που θα σου χαρίσουν χαμόγελα στις 19 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο! Αρκετές συζητήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις θα έχεις ως τις 10/2 που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ θα σου είναι πιο εύκολο να μπεις στη θέση του άλλου. Διευθετήσεις οικονομικές και διαχείριση γραφειοκρατικών με επιτυχία θα έχεις μετά τις 10/2 που ο Ερμής θα κάνει το πέρασμά του στον Ιχθύ. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ θα θελήσεις να βάλεις έναν νέο αέρα στην καθημερινότητά σου, ενώ ξεκινούν και νέες εργασίες που σε ενθουσιάζουν. Σχέδια επεκτείνονται και είσαι αρκετά δραστήριος και πολυμήχανος ως την ημέρα των ερωτευμένων που ο Άρης θα κινείται στον Κριό. Στην συνέχεια το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο (14/2) σε κινητοποιεί σε θέματα καριέρας. Ο έρωτας παίζει και αυτός με την σειρά του σπουδαίο ρόλο αυτό το μήνα ...


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με ποικιλία αλλά και ενδιαφέρον για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Παρθένε. Αρχικά, η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου συμβάλει θετικά για νέες ενάρξεις που αφορούν την εργασία σου και όχι μόνο , αυτό το μήνα θα μπορέσεις να βάλεις σε μία τάξη και σειρά την καθημερινότητά σου και θα νιώσεις σταδιακά πιο ήρεμα. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ιχθύ στις 10/2 θα βελτιώσει αισθητά το επικοινωνιακό κλίμα στις σχέσεις σου και θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ζεστασιά. Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 4/2 ως το τέλος του μήνα και η αισθηματική σου ζωή έρχεται επιτέλους στα ντουζένια της. Σημαντικό για σένα θα είναι και το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου (στις 14/2), αφενός θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου, αφετέρου θα σε κινητοποιήσει σε ταξίδια, σεμινάρια, μετακινήσεις, επαφές και γνωριμίες... Οι εμπειρίες σου μεγαλώνουν και το γεγονός αυτό σου προσθέτει ικανοποίηση. Η εύνοια σου ωστόσο αφορά αυτό το μήνα και την σταθεροποίηση σχεδίων και σχέσεων, όπου σταδιακά αντιλαμβάνεσαι ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να υπάρχει οργάνωση και θέληση. Τέλος, η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 19/2 στο ζώδιο σου, όχι δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί επρόκειτο για ένα πολύ θετικό φεγγάρι το οποίο έρχεται για να σε γεμίσει όμορφα συναισθήματα και νέες προοπτικές.


ΖΥΓΟΣ


Από το ξεκίνημα του μήνα διακατέχεσαι από την επιθυμία να απελευθερωθείς από κάθε τι που σου στερεί την χαρά, την ανεμελιά, την απόλαυση και την διασκέδαση .. Αυτό ακριβώς θα κάνεις μετά το πρώτο πενθήμερο του Φεβρουαρίου αγαπητέ μου Ζυγέ. Στο ξεκίνημα του μήνα δεν λείπουν οι σκληρές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου. Ο Άρης από τον Κριό (ως τις 14/2) σε φέρνει διαρκώς σε κόντρα με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά... Οι σχέσεις σου γίνονται προκλητικές και αυτό είναι κάτι που σε θλίβει, αλλά είναι προσωρινό. Σημαντικό παράγοντα στην ανανέωση που θα δεχθείς αυτό το μήνα θα παίξει η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου. Σταδιακά ως τις 19/2 θα μπορέσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά ένα δημιουργικό σχέδιο ή έναν έρωτα, όπου πραγματικά αυτό είναι κάτι που θα σε αναζωογονήσει σημαντικά. Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μία καλύτερη πορεία ιδιαίτερα από τις 10 του μήνα που θα έχεις την άνεση να συζητήσεις περισσότερο με τα άτομα που εργάζεσαι μαζί. Προσοχή μονάχα στις αμέλειες και στην συνέπεια γιατί κάποιες στιγμές θα μου είσαι λίγο αφηρημένος. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα κάνει πιο ζεστό το κλίμα στο σπίτι και στην οικογένεια, επομένως από τις 4 του μήνα θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Λίγο παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σου και στα έξοδα που κάνεις από τις 14 του μήνα. Όσο για τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω;;; Γνωρίζεις καλά ότι οι πιέσεις και οι ευθύνες δεν τελειώνουν και ότι κάποιες καταστάσεις πρέπει να τις διαχειριστείς με συναισθηματική ωριμότητα ...


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινά γεμάτος ευθύνες, υποχρεώσεις, αρκετές εργασίες και με εσένα αγαπητέ Σκορπιέ να τρέχεις να τα προλάβεις όλα ... Η τάση αυτή θα είναι κυρίαρχη ως τις 14 του μήνα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Κριού. Στη συνέχεια το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, εντείνει τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου, οπότε να αναμένεις ότι στο δεύτερο μισό του μήνα, έχεις να ζήσεις τα καβγαδάκια με το σύντροφο ή τα άτομα που συνδέεσαι στενά. Ένας τομέας της ζωής που φαίνεται ότι αυτό το μήνα θα είναι εξαιρετικά ευνοημένος είναι ο επικοινωνιακός τομέας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (4/2) και στην συνέχεια του Ερμή στους Ιχθύς (10/2) θα σε κάνουν ακόμα πιο εκφραστικό με το περιβάλλον σου, ενώ δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναντήσεις, οι εκ βαθέων εξομολογήσεις, οι μετακινήσεις αλλά και η ουσιαστική επαφή με το περιβάλλον σου. Συνάμα ευνοείσαι και για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου με την Πανσέληνο που γίνεται στις 19/2 στο ζώδιο της Παρθένου


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος ενέργεια, δυναμισμό, αποφασιστικότητα αλλά και ευκαιρίες τύχης να σε κάνουν να χαμογελάς! Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου ως τις 4/2, χαρίζοντας σου λάμψη, γοητεία, ερωτισμό αλλά και ευχάριστους ερωτικούς αιφνιδιασμούς , ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου, χαρίζοντας στις μέρες σου ενδιαφέρουσες επικοινωνίες. Είναι πολύ πιθανό να έχεις νέες συμφωνίες, νέες γνωριμίες ή και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι. Οικογενειακές συζητήσεις ευνοούνται την περίοδο από τις 10 Φεβρουαρίου και έπειτα, όπου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Είναι μία καλή ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στα οικογενειακά σου πρόσωπα και να εκφράσεις με λόγια τα συναισθήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται αισθητά από τις 10 Φεβρουαρίου που εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι μία καλή ευκαιρία να καλύψεις τα «σπασμένα» του επώδυνου για τα οικονομικά σου Γενάρη. Ευνοείσαι στην εύρεση νέων πηγών εσόδων. Στο δεύτερο μισό του μήνα όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου οι μέρες σου γεμίζουν με νευρικότητα αλλά και αρκετές ευθύνες ... Το εργασιακό τρέξιμο θα είναι αρκετό ενώ το πρόγραμμά σου ιδιαίτερα φορτωμένο.


ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Μετά από έναν επεισοδιακό και τεταμένο Γενάρη, έφτασε η στιγμή να χαλαρώσεις και να απολαύσεις πιο ήρεμες στιγμές μέσα στον Φεβρουάριο. Σημαντικό γεγονός του μήνα για σένα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου. Από τις 10 Φεβρουαρίου λοιπόν ο πλανήτης του έρωτα σου δίνει τα δώρα του, προσφέροντας χαρά, διασκέδαση, κατακτήσεις, φλερτ, ερωτικές όμορφες στιγμές αλλά και νέα δημιουργικά σχέδια... Δεν θα λείψουν και οι σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, αλλά ούτε και το πάθος. Σε συνδυασμό με τον Άρη στον Ταύρο (από τις 14 του μήνα) να αναμένεις έντονη ερωτική δράση! Σημαντικές όμως θα είναι και οι νέες επαγγελματικές ενάρξεις που θα γίνουν από τις 4 Φεβρουαρίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο... Θα κλείσεις οριστικά τα κεφάλαια του παρελθόντος, θα ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και θα κοιτάξεις μπροστά τους στόχους σου! Στα οικονομικά σου πιο κερδισμένος βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα και μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου , όπου μέσω συζητήσεων, συμφωνιών και επαφών θα μπορέσεις να βρεθείς κερδισμένος. Οι μέρες που χρειάζονται περισσότερο προσοχή, γιατί θα είναι έντονες, εκρηκτικές και με καβγάδες με το περιβάλλον σου είναι ως τις 14 Φεβρουαρίου. Σε αυτό το διάστημα απόφυγε τις κόντρες με την οικογένεια ενώ θυμήσου πριν αντιδράσεις, να συγκρατήσεις τα νεύρα σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνας ανανέωσης είναι ο Φεβρουάριος για σένα αγαπητέ μου Υδροχόε! Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα για σένα, είναι φυσικά η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιο σου! Ο μήνας μυρίζει ανανέωση, νέα αρχή, βελτίωση και έντονη κοινωνικότητα. Θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και έχεις όλο τον αυθορμητισμό αλλά και τον ενθουσιασμό να κινηθείς δυναμικά για να φέρεις στη ζωή σου αυτή την ανανέωση που έχεις ανάγκη. Στο ξεκίνημα του μήνα και ως τις 10 Φεβρουαρίου έχουμε και τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου, όπου αυτό σημαίνει ότι οι πρώτες μέρες του μήνα είναι γεμάτες από εξωστρέφεια, επικοινωνίες, σημαντικά ραντεβού, αλλά και με αποφάσεις από την πλευρά σου που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις μία νέα πορεία ζωής. Ας μην ξεχνάμε ότι το «ατού» σου και αυτό το μήνα είναι η κοινωνικότητά σου και η στήριξη που μπορείς να λάβεις μέσα από συλλογικά περιβάλλοντα, σε αυτό βάζει πολύ καλά το χεράκι του ο Δίας από τον Τοξότη. Η «πρόκληση» του μήνα αν θες είναι οι εντάσεις που θα προκαλέσει ο Άρης στον Ταύρο από τις 14 του μήνα. Αυτό για σένα σημαίνει ότι στο δεύτερο μισό του μήνα θα χαρακτηρίζεσαι από ένταση, ενώ συχνά μπορεί να παρεξηγηθείς από το περιβάλλον και τους δικούς σου ανθρώπους, όπου δεν θα είναι πάντα σύμφωνοι με τις δικές σου πράξεις και επιλογές. Αν είναι κάτι αυτό που σε προτρέπω λοιπόν είναι να συγκρατήσεις την επαναστατικότητα και τη νευρικότητα.


ΙΧΘΥΣ

Ένας ήρεμος από γεγονότα και εξελίξεις μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Ιχθύ. Ωστόσο, η πρόοδος σε καριέρα συνεχίζεται ενώ τον Φεβρουάριο θα είναι χαρακτηριστική η επικοινωνιακή εύνοια, οι συχνές μετακινήσεις σου καθώς και η βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής. Στο ξεκίνημα του μήνα έχεις την διάθεση να κλείσεις εκκρεμότητες προκειμένου στην πορεία να κάνεις νέες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου . Αυτό ακριβώς σε προδιαθέτει να κάνεις η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν παύει όμως να έρχεσαι αντιμέτωπος και με κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος , είτε να μπαίνεις και σε δεύτερες σκέψεις. Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο στις 10 του μήνα και από εκεί και ύστερα ξεκινούν τα καλύτερα για σένα: Λαμπρές Ιδέες, Προτάσεις, Συμφωνίες, Συζητήσεις, Μετακινήσεις και Ταξιδάκια έρχονται για να σκορπίσουν έναν αέρα ανανέωσης στις μέρες σου! Παράλληλα μπορείς να διαπραγματευτείς επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα πάρεις και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Η Αφροδίτη από τις 4 του μήνα θα κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω ... οι φιλικές σου σχέσεις τονώνονται, ενώ και με το ταίρι σου μπορείτε να διασκεδάσετε περισσότερο μαζί κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου (14/2) σε κινητοποιεί να αναλάβεις δράση , να κάνεις μετακινήσεις, να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα.. Πρόσεξε όμως γιατί πολύ συχνά τα λόγια σου μπορεί να γίνονται νευρικά και εσύ να μένεις ανυποχώρητος.


Δημοσίευση σχολίου