BREAKING NEWS

«Αν πειστούν, θα συμμορφωθούν» ! «Βόμβες» για όσα ζούμε θα ζήσουμε!

 


Εικόνες και λόγια που τρομάζουν!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Tony Blair, διατηρείται στο προσκήνιο, καθώς μαζί με άλλους δείχνει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων στον πλανήτη.

Μιλώντας προσφάτως στο Jameel Institute (J-IDEA), είπε αρκετά και σημαντικά σε σχέση με τον κορωνοϊό και τα μέτρα περιορισμού που επιβάλλονται.


Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι κανόνες δεν έχουν νόημα, η συμμόρφωση μειώνεται. Ένα από τα τεράστια προβλήματα που έχουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο (σ.σ. προφανώς αυτό ισχύει σύμφωνα με τους διεθνιστές πολιτικούς και στην υπόλοιπη Ευρώπη! Συχνά ακούμε και στην Ελλάδα, πόσο υπάκουοι στο Κράτος είναι λαοί στην Κίνα ή την Ιαπωνία) είναι η συμμόρφωση.

Πόσο μακριά είναι έτοιμοι να φτάσουν οι πολίτες, προκειμένου να δεχτούν αρκετά σκληρή παρακολούθηση για να ξεπεράσουν την ασθένεια;

Νομίζω ότι ο κόσμος θα αποδεχτεί κάποια δρακόντεια μέτρα, εάν πειστεί πως υπάρχει ένα σχέδιο και στην πραγματικότητα μπορεί να λειτουργήσει».



Τάδε έφη λοιπόν, τον Νοεμβριο, ο Τόνι Μπλερ! Συμμόρφωση, υπακοή, σκληρή παρακολούθηση, αρκεί να υπάρχει σχέδιο που να πείθει όλο και περισσότερους πολίτες πως πρέπει να αποδεχτούν δρακόντεια μέτρα στις ζωές τους.

Και πως θα μοιάζει ο κόσμος; Μιας και αναφερθήκαμε στην Ιαπωνία, ας δούμε μερικές εικόνες που, λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα του Τόνι Μπλερ, θα ήθελαν να δουν και στην Ευρώπη.

Νεαρές γυναίκες, ντυμένες με παραδοσιακές, πολύχρωμες στολές και μάσκες προστασίας τηρώντας στρατιωτικά τα μέτρα περιορισμού και την κοινωνική απόσταση συμμετέχουν στους εορτασμούς για την Ημέρα Ενηλικίωσης στην Γιοκοχάμα. Μάλιστα, όλοι έχουν το κινητό στο χέρι το οποίο σκανάρεται από συγκεκριμένα μηχανήματα.

Δείτε το βίντεο, οι δημοσιογράφοι του euronews δεν περιγράφουν καν, απλά δείχνουν την εικόνα:






Δημοσίευση σχολίου