BREAKING NEWS

Παναθηναϊκός-Βαλένθια 91-72

 




Μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε το καλύτερο, ίσως, παιχνίδι του τη φετινή σεζόν, έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και επικράτησε εύκολα της Βαλένθια με 91-72.

Κάνοντας οι «πράσινοι» το ταμείο στο τέλος της σεζόν, σίγουρα θα έχουν να λένε για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής! Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πιο «γεμάτη» εμφάνιση της χρονιάς και δεν άφησε την Βαλένθια (η οποία σημειωτέον «καιγόταν» για τη νίκη) να φανεί απειλητική περισσότερο από 12-13 λεπτά.

Έκτοτε στο παρκέ του ΟΑΚΑ υπήρχε μία ομάδα. Και αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός! Το μεγάλο ζητούμενο για το «τριφύλλι» ήταν η διάρκεια. Και αυτή τη φορά όχι μόνο δεν άφησε ένα ημίχρονο να πάει χαμένο (όπως κάνει τις περισσότερες φορές φέτος) αλλά φρόντισε να... κόψει τον βήχα των Ισπανών και αν βρεθει στο +14 ύστερα από το πρώτο μισό του ματς. Αυτό ήταν! Η συνέχεια αποτέλεσε... τυπική διαδικασία.


Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τόσο στην άμυνα όπου δεν άφηναν τους φιλοξενούμενος να πάρουν... ανάσα, όσο και στην επίθεση όπου είχαν πολύ καλές συνεργασίες, κάτι που φαίνεται και από τις 23 ασίστ. Ο Παπαγιάννης έδειξε ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τον τραυματισμό του, ο Παπαπέτρου ανέβασε ρυθμούς, ενώ ο Μποχωρίδης αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί πραγματοποιώντας με τη σειρά του, το καλύτερο, φετινό του, παιχνίδι. Ουσιαστικά ήταν εκείνος που έδινε την μεγαλύτερη σιγουριά κάθε φορά που βρίσκονταν στο παρκέ, λειτουργώντας εξαιρετικά ως πλέι μέικερ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου