BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 


ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για έναν μάλλον συναρπαστικό και εορταστικό μήνα, Κριοί. Αυτό θα συμβεί επειδή τόσοι πολλοί ευτυχείς πλανήτες θα περιστρέφονται εντός του ηλιακού σας τομέα της εκπλήρωσης. Συχνά, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε μια ιδιαίτερα δραστήρια κοινωνική ζωή - την οποία πιθανότατα θα - αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να επεκτείνετε τόσο το προσωπικό όσο και το επαγγελματικό σας δίκτυο. Μερικές φορές διαπιστώνουμε ότι κάποιος μπαίνει για να ανοίξει μια πόρτα στην οποία επιθυμείτε από καιρό να εισέλθετε, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε επιτέλους μια δια βίου ελπίδα ή όνειρο. Αυτό θα μπορούσε σίγουρα να συμβεί - ειδικά μετά την άφιξη της Νέας Σελήνης στον ίδιο τομέα στις 11.

Προσεγγίστε εκείνους που γνωρίζετε να ζητήσετε βοήθεια εκείνη τη στιγμή. Επίσης, πιθανότατα θα παρακολουθήσετε μια σημαντική εκδήλωση εκείνο το διάστημα, ακόμα κι αν είναι απλώς μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας. Η Αφροδίτη θα χορεύει σε αυτήν τη σφαίρα και κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, βοηθώντας τους singles Κριούς να βρουν γλυκές ρομαντικές επιλογές μέσω των φίλων τους ή να γνωρίσουν νέα άτομα διαδικτυακά ή μέσω εφαρμογών. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να ακούσετε από άτομα από το παρελθόν αυτόν τον μήνα, ειδικά πριν από τις 21, επειδή ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος σε αυτόν τον τομέα. Εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό φίλο, στείλτε τους ένα μήνυμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε πάρει φωτιά, Ταύροι αυτόν τον Φεβρουάριο! Καθώς οι δυνάμεις του Άρη ενισχύουν ξανά το ζώδιο σας αυτό το μήνα, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει. Είστε βέβαιοι ότι θα σημειώσετε τεράστια πρόοδο τον επόμενο μήνα και είναι πιθανό ότι έχετε ήδη αρχίσει να καταστρώνετε μερικούς από τους στόχους σας από τον Ιανουάριο. Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές περιόδους εντός δύο ετών για να ξεκινήσετε σχέδια, να ηγηθείτε και να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε περισσότερο στην ζωή σας. Φυσικά ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Υδροχόο έως τις 21, οπότε αν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε επίσημα πράγματα μετά από αυτό, θα είστε πιο ευτυχισμένοι από αυτό που κάνατε. Λόγω της αναδρομής του κοσμικού αγγελιοφόρου μας, ετοιμαστείτε για κάποιες καθυστερήσεις ή σύγχυση σχετικά με επαγγελματικά θέματα, αλλά σύντομα θα τακτοποιηθούν, διότι θαα διατηρήσετε την ενέργεια και την ώθηση του Άρη μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Η επαγγελματική σας ζωή είναι κορυφαία προτεραιότητα αυτόν τον μήνα - και πιθανότατα όλο το χρόνο - με τόση πλανητική δραστηριότητα στον Υδροχόο. Ο τυχερός Δίας και ο δάσκαλος Κρόνος σας καλλωπίζουν για νέα ύψη στην καριέρα σας. Εργαστείτε προς τις φιλοδοξίες σας τώρα, γιατί πιθανότατα θα μπορούσατε να κερδίσετε μεγάλα επαγγελματικά οφέλη τώρα και στα επόμενα χρόνια. Η κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα σας φέρει ανοίγματα, ομορφιά και αναγνώριση από αυτήν τη σφαίρα του Υδροχόου μέχρι τις 25. Είναι πιθανό αφεντικά και ανώτεροι να σας χαμογελούν περισσότερο και να σας επικροτούν για την πρόοδο σας. Οι Ταύροι που είναι δημόσιες προσωπικότητες θα έχουν τον κόσμο να τους ανυψώνει και να τους γιορτάζει.

Η Νέα Σελήνη στην καριέρα σας εμφανίζεται στις 11, οπότε προγραμματίστε σημαντικές συναντήσεις και πρωτοβουλίες την επόμενη εβδομάδα. Οι νέες ευκαιρίες θα μπορούσαν επίσης να έρθουν στο δρόμο σας, αλλά προσπαθήστε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια μετά τις 21. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα εισέλθουν στον ηλιακό σας τομέα της εκπλήρωσης στους Ιχθύς στο τέλος του μήνα, ενισχύοντας περαιτέρω τα συναισθήματα υποστήριξης που λαμβάνετε από το Σύμπαν. Μπορεί να έχετε μια πολύ απασχολημένη κοινωνική ζωή ή να συνειδητοποιήσετε ότι μια μεγάλη κοινότητα πιστεύει σε σας. Βρείτε λίγο χρόνο για να κοινωνικοποιηθείτε αν μπορείτε αυτό το διάστημα.

Η αγάπη θα σας ευνοήσει επίσης αυτόν τον μήνα. Αν θα θέλατε να γνωρίσετε ίσως κάποιον με δύναμη ή δημοτικότητα, προσεγγίστε τον πριν από τις 25. Εάν θέλετε να κάνετε ραντεβού μέσω του κοινωνικού σας δικτύου ή των διαδικτυακών γνωριμιών, προτιμάται μετά από αυτήν την ημερομηνία. Η πιο σημαντική Πανσέληνος του έτους σχετικά με θέματα της καρδιάς εμφανίζεται στις 27, που μπορεί να βοηθήσει τους singles.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πολλούς τρόπους μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε αυτόν τον μήνα καθώς ο Άρης σιγοβράζει στον ηλιακό σας τομέα της ιδιωτικής σας ζωής, Δίδυμοι. Αυτό πιθανότατα θα σας προκαλέσει είτε να απαιτήσετε περισσότερο χρόνο για εσάς για να καταγράψετε τον καταιγισμό ιδεών ή να θεραπεύσετε παρελθοντικά τραύματα ή αλλιώς μπορεί να υποδηλώνετε ότι εργάζεστε σε ένα σημαντικό έργο πίσω από τα παρασκήνια. Μπορεί να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μόλις φτάσει ο Μάρτιος, οπότε κάντε ό, τι μπορείτε για βάλετε όλα τα πράγματα στη σειρά Ένα άλλο σημαντικό επίκεντρο αυτού του μήνα θα είναι ότι ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται στην ανάδρομη του φάση κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έως στις 21, αλλά θα είναι αρκετά αργός για τον υπόλοιπο του Φεβρουαρίου. Κάντε το καλύτερό σας για να μην ξεκινήσετε τίποτα σημαντικό τώρα.

Ένα νέο φεγγάρι στον ηλιακό σας τομέα της επέκτασης στις 11, και με τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Δία και τον Κρόνο να φέρνουν την προσοχή σε αυτήν την περιοχή του ουρανού, είναι σαφές ότι είστε έτοιμοι να πετάξετε με νέα φτερά. Μερικές φορές αυτό δείχνει ότι μπορεί να επενδύσετε σε ακαδημαϊκά θέματα, όπως η παρουσίαση μιας διατριβής ή η επιστροφή σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Η διδασκαλία ή η ανώτερη γνώση εμφανίζονται σίγουρα σαν θέματα όταν ενεργοποιείται αυτή η ζώνη. Μια άλλη πιθανότητα θα ήταν η συνεργασία με τη δημοσιότητα, τα μέσα ενημέρωσης ή την τηλεόραση εάν συμμετέχετε με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτούς τους χώρους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι, με τον πανίσχυρο Άρη να ενισχύει την κοινωνική σας ζωή αυτόν τον μήνα, πιθανότατα θα αισθάνεστε ζεστά, εορταστικά και έτοιμοι για διασκέδαση! Οι φιλίες σας θα είναι αρκετά ζωηρές τώρα, οπότε αν μπορείτε, φροντίστε να παρακολουθήσετε όσες εκδηλώσεις ή πάρτι μπορείτε, έστω και διαδικτυακά. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να επεκτείνετε το κοινωνικό δίκτυό σας στο διαδίκτυο ή αλλιώς να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στις online γνωριμίες. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιος στο δίκτυό σας ανοίγει επίσης μια πόρτα σε μια από τις πιο επιθυμητές ελπίδες ή όνειρά σας, οπότε να είστε δραστήριοι και να είστε εκ των προτέρων σίγουροι σχετικά με αυτό που ψάχνετε. Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι ο μήνας θα μπορούσε να σας φαίνεται αρκετά αργός, δεδομένου ότι ο Ερμής θα βρίσκεται στον κύκλο αναδρομής του καθ 'όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Θα είστε καλύτερα σε θέση να υπογράψετε συμβόλαια και να ξεκινήσετε πρωτοβουλίες μετά τις 21, αν και ο αργός ρυθμός θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Πολλή πλανητική ενέργεια θα βρίσκεται εντός του ηλιακού σας κλάδου της στενής οικειότητας τώρα, Καρκίνοι, οπότε θα ήταν συνετό να στρέψετε την προσοχή σας στις στενότερες σχέσεις σας και στην ψυχή σας. Ένα νέο φεγγάρι στις 11 θα μπορούσε να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με κάποιον στο πλευρό σας ή αλλιώς να αντιμετωπίσετε θέματα στον άξονα δούναι και λαβείν μεταξύ σας. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε πλέον σε ευθυγράμμιση, μπορείτε αντ 'αυτού να αποφασίσετε να χωρίσετε. Ωστόσο, με τόση πλανητική δραστηριότητα προς όφελός σας - ειδικά το γεγονός ότι η Αφροδίτη εξασφαλίζει αρμονία και αισθησιασμό - φαίνεται ότι ανεξάρτητα από το τι αποφασίζετε, θα είστε ευτυχείς και η μετάβαση θα σας είναι εύκολη.


ΛΕΩΝ

Λέοντες, ενώ οι σχέσεις θα είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας και η καμπύλη μάθησης σας το 2021 και τα επόμενα χρόνια, ένα σημαντικό σημείο καμπής θα κορυφωθεί τον Φεβρουάριο. Τόσοι πολλοί από τους πλανήτες θα σταθούν απέναντι σας στον 7 οίκο των συντροφικών σχέσεων δημιουργώντας ένα μεγάλο stellium στον Υδροχόο . Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή οι σύντροφοι και οι συνεργάτες σας έχουν περισσότερη δύναμη από εσάς και ότι είναι πιο σημαντικό να εργαστείτε ως ομάδα αντί να προχωρήσετε ανεξάρτητα. Για τους singles Λέοντες, έχετε μια τεράστια ευκαιρία να βρείτε κάποιον ουσιώδη και σημαντικό σύντροφο που θα καθορίσει καταλυτικά την ζωή σας. Ωστόσο, με το Ερμή να αναδρομεί στον ηλιακό σας τομέα συντροφικότητας και συνεργασίας μέχρι τις 21 - και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου - φαίνεται ότι θα μπορούσατε να αισθανθείτε ότι εσείς και ένας επιχειρηματικός συνεργάτης ή σύντροφος δεν βρίσκεστε πλέον στην ίδια σελίδα. Ενώ αυτό θα μπορούσε να είναι απλά θέμα λανθασμένης επικοινωνίας, θα μπορούσε να φωτίσει μια πιο εκτεταμένη συναισθηματική αποσύνδεση κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων.

Ευτυχώς, με την Αφροδίτη να χορεύει ευτυχώς μέσα από αυτήν τη σφαίρα του Υδροχόου μέχρι τις 25 και στη συνέχεια στον τομέα της στενής οικειότητας και της ψυχής σας μετά, πιθανότατα θα δείτε ευχαρίστηση και αρμονία συνολικά να απλώνεται στην ζωή σας. Οι singles Λέοντες θα αναζητούν συνεργάτες και σύντροφοι που έχουν μακροπρόθεσμες δυνατότητες εξέλιξης. Μια Νέα Σελήνη σε αυτόν τον τομέα θα μπορούσε να φέρει μαζί συζητήσεις για τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό, μια απόφαση να μετακομίσετε, ή αλλιώς ακόμη και μια δέσμευση ή έναν γάμο. Ωστόσο, όπως ανέφερα προηγουμένως, κρατήστε τις επίσημες ανακοινώσεις ή τις συμφωνίες μέχρι τις 21. Η επιθυμία σας να είστε στις πιο αληθινές και υγιέστερες σχέσεις θα συνεχίσει να είναι σημαντικές προτεραιότητες για εσάς καθώς οι πλανήτες μετατοπίζονται αργότερα μέσα στον μήνα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα είναι αρκετά περίεργος για εσάς, Παρθένοι. Αυτό συμβαίνει από την μια επειδή όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ορθή πορεία, ενθαρρύνοντας την πρόοδο και την παραγωγικότητα, από την άλλη ωστόσο, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος στον ίδιο τομέα δείχνοντας ότι κάποια πράγματα στη καθημερινή ρουτίνα σας και στον τομέα της εργασίας σας καθυστερούν και περιστρέφονται χαοτικά! Το καλύτερο που μπορεί να κάνετε αυτόν τον μήνα είναι να προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε με χιούμορ και να παρακολουθείτε την εξέλιξη τους. Πρώτο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο πανίσχυρος Άρης θα ενισχύσει τον τομέα της επέκτασής σας όλο το μήνα, ο οποίος μπορεί να σας επικεντρώνει την προσοχή σε ακαδημαϊκά θέματα ή ταξίδια. Αντ 'αυτού, θα μπορούσατε να επενδύσετε σε μια κατάσταση διεθνώς, όπως στην επιχείρηση ή στην εργασία.

Τα θέματα των μέσων ενημέρωσης και των εκδόσεων θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν αυτήν τη στιγμή εάν συμμετέχετε σε αυτές τις αρένες. Τελευταίο, αξιοσημείωτες αλλαγές σε νομικά θέματα και συμβάσεις θα μπορούσαν επίσης να βρίσκονται στο τραπέζι και θα είστε έτοιμοι να τα υπογράψετε! Ωστόσο, όπως αναφέρθηκα προηγουμένως, να είστε προσεκτικοί με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 τι υπογράφετε και τι συμφωνίες κλείνετε. Οι άλλοι πλανήτες θερμαίνουν τον τομέα της εργασιακής απασχόλησής σας, φέρνοντας πιθανώς την προσοχή στα τρέχοντα έργα σας ή αλλιώς την επιθυμία σας να αναλάβετε περισσότερα. Δώστε προσοχή στην υγεία σας αυτό το διάστημα και αποκτήστε πιο υγιείς καθημερινές συνήθειες.

Η Νέα Σελήνη στις 11 πιθανότατα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον αέρα και να σας προσφέρει ευκαιρίες να προσελκύσετε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ωστόσο, καθώς ο Ήλιος στρέφει την προσοχή του στις συνεργασίες σας, στην επιχείρηση ή στην αγάπη που ξεκινάει στις 18, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι καλύτερο για εσάς να συνεργαστείτε με κάποιον ως ομάδα παρά να προχωρήσετε μόνοι σας. Η Αφροδίτη, επίσης, θα φέρει ευχαρίστηση και αρμονία σε όλες τις σχέσεις σας ξεκινώντας στις 25, εξασφαλίζοντας πολύ γέλιο και γλυκύτητα τις επόμενες εβδομάδες.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα της καρδιάς, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης, του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας και της γονιμότητας, βρίσκονται στο προσκήνιο ιδιαίτερα για εσάς καθ 'όλη τη διάρκεια του 2021 και για τις επόμενες δεκαετίες, Ζυγοί. Ωστόσο, έχετε ένα σπάνιο αστρολογικό stellium στον 5 οίκο των ερώτων, της έμπνευσης και της δημιουργικότητας τον Φεβρουάριο που θα μπορούσε πραγματικά να σας ευθυγραμμίσει με έναν ψυχικό σύντροφο για τους ελεύθερους ή να βοηθήσει να αναζωπυρώσει τη σπίθα του έρωτα για τους δεσμευμένους για άλλη μια φορά. Πρώτα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πανίσχυρος Άρης θα ενισχύσει τον ηλιακό σας τομέα της στενής οικειότητας, της σεξουαλικότητας και της ψυχής όλο το μήνα, φέρνοντάς σας μια έντονη ώθηση για ουσιαστική συνένωση. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια βαθιά πείνα για έντονη σεξουαλικότητα και αισθησιασμό, μεγαλύτερη από ό, τι είχατε εδώ και αρκετό καιρό!

Ο Ερμής, ωστόσο, θα βρίσκεται ανάδρομος στον 5 ηλιακό τομέα του έρωτα μέχρι τις 21 και θα παραμείνει αρκετά αργός για τον υπόλοιπο μήνα, οπότε μπορεί να αισθανθείτε σύγχυση με έναν ρομαντικό σύντροφο ή να είστε αβέβαιοι για αυτό που πραγματικά θέλετε βαθιά στην ψυχή σας. Ωστόσο, με την Αφροδίτη, τον Δία, τον Κρόνο, τον Ήλιο, και η Νέα Σελήνη να βαδίζει σε αυτόν τον τομέα, η πρόοδος και η ωφέλιμη ορμή είναι εγγυημένη. Παρόλο που μπορεί να ακούσετε νέα από έναν/μια πρώην σας αυτό το μήνα, φαίνεται ότι οι νέες επιλογές ευνοούνται ή οι νέες ευκαιρίες για να αναθερμάνετε την αγάπη σας με έναν υπάρχοντα σύντροφο, μπορεί να εκδηλωθεί τις ημέρες μετά την 11η. Αυτή η νέα σελήνη στον Υδροχόο θα σας προσφέρει επίσης ένα επιπλέον πλεονέκτημα αν θέλετε να συλλάβετε. Αν όχι δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις επαφές σας. Για τους Ζυγούς που είναι δημιουργικοί, ανανεωθείτε καθώς η μούσα της έμπνευσης μπαίνει δυναμικά στην ζωή σας!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς δυνατός Άρης κυλάει μακριά από τον Ουρανό, είναι σαφές ότι εστιάζει την προσοχή σας στα θέματα σπιτιού και οικογενείας μεμονωμένα. Αυτή είναι μια στιγμή που θα σημειώσετε πολύ μεγαλύτερη πρόοδο σε όλες τις πρωτοβουλίες εάν θα λειτουργείτε ως ομάδα αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Για παράδειγμα, εάν μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με έναν έμπιστο σύντροφο, ένα μέλος της οικογενείας, έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, θα μπορούσατε να είστε αρκετά ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα καθώς φτάνατε σε σημαντικά ορόσημα κατανόησης στην ζωή σας.

Οι singles Σκορπιοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το καύσιμο για να βρουν έναν ζεστό και σέξι σύντροφο με μακροπρόθεσμη δυναμική, ενώ οι αφοσιωμένοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενέργεια για να φέρουν πικάντικες νέες ενέργειες στη σχέση τους με το σημαντικό σας άτομο. Ωστόσο, εάν για κάποιο λόγο υπήρχαν συγκρούσεις που ξεσπούν τώρα κάτω από την επιφάνεια, ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει ένταση και μια έκρηξη ανάμεσα σε εσάς, που ξαφνικά μπορεί να ξεσπάσει σε έναν πόλεμο κυριαρχίας και εξάντλησης ενεργειών!

Εκτός αυτού, ο Φεβρουάριος έρχεται γεμάτος και με άλλα αστρολογικά νέα. Ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος επίσημα μέχρι τις 21, οπότε θα ήταν συνετό να μην υπογράψετε συμβόλαια ή να ξεκινήσετε κάτι νέο πριν από αυτήν την ημερομηνία. Ο κοσμικός αγγελιοφόρος θα αναδρομεί στο ηλιακό σας τομέα του σπιτιού και θα φέρει τη σύγχυση γύρω από οικογενειακά, οικιακά ή θέματα ακίνητων. Η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη θα βρίσκονται με χαρά στον ίδιο τομέα - οπότε ενώ θα μπορούσαν να υπάρξουν μερικές ξαφνικές αλλαγές γύρω από αυτούς τους τομείς της ζωής σας, πιθανότατα θα δείτε επίσης και πρόοδο.

Η Νέα Σελήνη στις 11 σίγουρα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε αυτές τις ιδιαιτερότητες, ίσως ακόμη και να επιτρέψει σε ορισμένους Σκορπιούς να μετακομίσουν ή να βελτιώσουν τον χώρο διαβίωσής τους. Ωστόσο, τα πιο γλυκά νέα περιμένουν όταν ο Ήλιος στρίβει στον ηλιακό τομέα της αγάπης, της δημιουργικότητας και της γονιμότητας που ξεκινάει από τις 18! Ετοιμαστείτε για πάθος τον επόμενο μήνα, μόλις η θεά της ευχαρίστησής, η Αφροδίτη, τονίσει αυτά τα θέματα από τις 25 και θα σας ευνοήσει ακόμη περισσότερο σε θέματα καρδιάς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρακολουθήστε τα λόγια σας τον Φεβρουάριο, Τοξότες! Με τον κοσμικό αγγελιοφόρο, τον Ερμή, περιστρέφοντας έναν ιστό σύγχυσης στον τομέα των επικοινωνιών σας, είναι σαφές ότι το μυαλό σας θα είναι παντού και πουθενά. Ακόμα χειρότερα, αυτό που γράφετε ή λέτε θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα, εάν το εκφράσετε πολύ παρορμητικά. Ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος στις 21, αλλά θα εξακολουθεί να είναι ομιχλώδης το τοπίο των επικοινωνιών μέχρι τις αρχές Μαρτίου, οπότε κάντε ένα βήμα πίσω και αναπνέετε βαθιά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ωστόσο, παρ 'όλα αυτά, είναι σαφές ότι έχετε καλή τύχη και εύνοια σχετικά με πρωτοβουλίες γραφής, ομιλίας, διαφήμισης και μάρκετινγκ. Αυτά μπορεί να είναι υπό τη μορφή κάποιας σημαντικής πρότασης ή αλλιώς να αναπτυχθεί ένας νέος ιστότοπος ή κάποια επιχείρηση online! Η Αφροδίτη θα διασφαλίσει ότι είστε εξαιρετικά γοητευτικοί με αυτά που λέτε, ειδικά όταν μιλάτε από την καρδιά, τις πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην ίδια σφαίρα του Υδροχόου στις 11 και μπορεί να σας ενθαρρύνει να εκτοξεύσετε ένα σημαντικό έργο ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο - αλλά προσέξτε, εάν το κάνετε τώρα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή με τον Ερμή ανάδρομο εκτός συγχρονισμού. Ωστόσο, η προσοχή σας στρέφεται σε οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις μόλις ο Ήλιος επιταχύνει σε αυτήν τη ζώνη του σπιτιού ξεκινώντας από τις 18. Μερικοί Τοξότες θα μπορούσαν να μετακομίσουν τον επόμενο μήνα ή να περνούν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια τους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έφτασε ο Φεβρουάριος και μαζί του, μια ένεση αδρεναλίνη κατευθείαν στην καρδιά σας! Ο Άρης έχει περιοδεύσει στον ηλιακό τομέα του έρωτα, του πάθους, του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας και της τέχνης, πιθανότατα σας φέρνει μια νέα όρεξη απόλαυσης για τη ζωή. Αυτός είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους μήνες των δύο ετών για τους Αιγόκερους να βγουν εκεί έξω και να βρουν νέες πιθανές ερωτικές επιλογές. Εάν το κάνετε αυτό, ίσως θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε στη μέση ενός ανεμοστρόβιλου μιας ερωτικής σχέσης και να ερωτευτείτε γρήγορα και κεραυνοβόλα! Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη σέξι ατμόσφαιρα για να αναζωπυρώσουν το πάθος σε μια σχέση.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που αυτό μπορεί να εκδηλωθεί, ως μεγαλύτερη εστίαση στα παιδιά σας εάν είστε γονέας ή μια μεγάλη ευκαιρία να επικεντρωθείτε στη σύλληψη, καθώς μπορεί να είστε πιο γόνιμοι αυτό το διάστημα, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Τέλος, εάν είστε δημιουργικοί, θα μπορούσατε να βγάζετε εκπληκτικά αριστουργήματα το ένα μετά το άλλο. Ωστόσο, εάν αρχίσετε να βλέπετε κάποιο νέο άτομο, μην «το κάνετε επίσημα» καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 21. Πέρα από αυτόν τον ερωτικό ενθουσιασμό και τα χρήματα θα είναι στο μυαλό σας! Με τόση πλανητική δραστηριότητα στον χρηματοπιστωτικό σας τομέα, θα μπορούσατε να βλέπετε περισσότερη ροή, είτε αυτό είναι με τη μορφή αύξησης ή περισσότερων πελατών, εάν είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες.

Η Νέα Σελήνη στις 11 θα μπορούσε να είναι η ώθηση που περιμένατε για να επιτύχετε περισσότερη ευημερία, αλλά και πάλι, μην υπογράψετε τη οποιαδήποτε σημαντική συμφωνία μέχρι τις 21. Με τον κοσμικό αγγελιοφόρο ανάδρομο, είναι πιθανό να δείτε κάποια σύγχυση σχετικά με τα χρήματα, ή αλλιώς καθυστερημένες πληρωμές ή και ακάλυπτες επιταγές. Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε τις τραπεζικές σας καταστάσεις, ώστε να μην υπάρχει τίποτα λάθος! Αν θέλετε να αναζητήσετε μια νέα εργασία, σίγουρα το κάνετε και μετά την 11η ημέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλο το 2021 θα είναι σημαντικό έτος για εσάς, αλλά ο Φεβρουάριος θα μπορούσε να γίνει ένας από τους αγαπημένους σας μήνες του έτους. Όχι μόνο είναι η γιορτή των γενεθλίων σας τις πρώτες εβδομάδες του μήνα, αλλά θα έχετε τόσο πολύ κοσμική υποστήριξη προς όφελός σας που βοηθά τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Ωστόσο, μην βιαστείτε πολύ γρήγορα καθώς θα έχετε επίσης ένα Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας που εγγυάται ότι θα μπορούσατε να είστε αρκετά μπερδεμένοι και να επικοινωνείτε εσφαλμένα αν δεν παρακολουθείτε προσεχτικά όλα όσα γράφετε ή λέτε. Αντ 'αυτού, ίσως είναι καλύτερο να εστιάσετε λιγότερο στην εργασία αυτόν τον μήνα και περισσότερο στη διασκέδαση και τη χαλάρωση! Οι αναδρομές συχνά φέρνουν πίσω έργα και ανθρώπους από το παρελθόν, οπότε θα ήταν μια υπέροχη στιγμή για να θυμηθούμε ή να επικοινωνήσουμε με κάποιον που έχουμε πάρα πολύ καιρό να το κάνουμε.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ζώδιο σας από τις 1η και θα παραμείνει μέχρι τις 25. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να ασχοληθείτε με την ομορφιά σας, να αγοράστε καινούργια ρούχα ή οπλιστείτε με λάμψη. Ωστόσο, μην κάνετε απότομες αλλαγές στην εμφάνιση σας ή κάτι πολύ δραστικό – καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα.. Σίγουρα δεν είναι καλή στιγμή για αισθητική χειρουργική!

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας πραγματοποιείται στις 11, ανοίγοντας μια πόρτα στις πιο εγκάρδιες ελπίδες και όνειρά σας να πραγματοποιηθούν. Δημιουργήστε μια λίστα με όλα όσα θέλετε να δημιουργήσετε και αναλάβετε την απαιτούμενη δράση για την επίτευξη τους. Θα έχετε περισσότερη τύχη στο πλευρό σας όλο τον μήνα αλλά και το έτος.


ΙΧΘΥΕΣ

Ο Φεβρουάριος θα μπορούσε να είναι ο πιο αργός μήνας του χρόνου για εσάς, Ιχθείς, αν όχι όλη η δεκαετία! Αυτό συμβαίνει επειδή θα υπάρχει τόσο πολύ πλανητικό βάρος στον 12 ηλιακό σας τομέα της ιδιωτικής ζωής, της μοναξιάς, των φόβων του παρελθόντος αλλά και της ηρεμίας και της ξεκούρασης. Η διαίσθησή σας θα αυξηθεί εξαιρετικά, οπότε αξιοποιήστε όλο αυτό το καύσιμο για να καταγράψετε τον καταιγισμό ιδεών, να ονειρευτείτε και να είστε περισσότερο δημιουργικοί.

Η αναδρομή του Ερμή στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί έως τις 21, αλλά, για ολόκληρο τον μήνα θα αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε λήθαργο λόγω αυτού, καθώς λαμβάνει χώρα στον ίδιο τομέα της ανάπαυσης, είναι πολύ πιθανό οι καταστάσεις από το παρελθόν σας που νομίζατε ότι «έκλεισαν» δεν έκλεισαν και θα μπορούσαν να επανέλθουν για έκτακτη και επιτακτική επίλυση. Αυτά τα θέματα μπορεί να έχουν καρμικό χαρακτήρα και να συνδέονται με πράγματα για τα οποία είστε περήφανοι - ή μετανιώσατε. Τα κρυμμένα μυστικά είναι πιθανό να εμφανιστούν τώρα, παρέχοντάς σας περισσότερες πληροφορίες, καθώς και επηρεάζοντας την ψυχική σας υγεία.

Η Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα εμφανίζεται στις 11 και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε "brainstorming" τι θέλετε να φέρετε σε εκδήλωση για το νέο έτος σας, καθώς και να εστιάσετε στη θεραπεία κάθε σωματικής ή ψυχικής ασθένειας. Ωστόσο, όταν ο Ήλιος εισέλθει στο ζώδιο σας από τις 18 και μετά, θα νιώσετε μια έκρηξη ανοιξιάτικης ενέργειας! Έφτασε η σεζόν των γενεθλίων και θα είστε έτοιμοι για πάρτι!

Χρησιμοποιήστε τον επόμενο μήνα για να αναλάβετε δράση προς τους πιο σημαντικούς στόχους σας. Στα τέλη Φεβρουαρίου, μια πανσέληνος στον ηλιακό τομέα των συνεργασιών σας θα πραγματοποιηθεί στις 27. Αυτό θα φέρει φως στις σχέσεις σας και θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής σε μια σχέση. Μερικοί Ιχθείς μπορεί να επιλέξουν να ενωθούν ακόμα πιο κοντά, να αρραβωνιαστούν ή ακόμα και να παντρευτούν. Αν αντίθετα αισθάνεστε ότι η ένωση δεν είναι τόσο παραγωγική όσο θα θέλατε, θα μπορούσατε τελικά να φύγετε από οποιαδήποτε σχέση έχει λιμνάσει εδώ και πολύ καιρό.

Δημοσίευση σχολίου