BREAKING NEWS

"Ειδικός" (εδω γελάμε) στον αέρα: "Τι σας νοιάζει τι θα προκαλέσει το εμβόλιο μετά από χρόνια;"

 




Ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Καθηγητής πνευμονολογίας εντατικής θεραπείας, μίλησε στην "Κοινωνία ώρα MEGA" και τους Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για το εμβολιαστικό πρόγραμμα, τον ιό και τις μεταλλάξεις του.

Αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στην παρέμβασή του ήταν ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για τις βάσιμες ανησυχίες πολιτών αλλά και συναδέλφων του σχετικά με τις μακροχρόνιες πιθανές παρενέργειες που μπορεί να έχουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.


Ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας σε εμφανώς επικριτικό ύφος δήλωσε:

"Σε ένα φάρμακο που λαμβάνω κάθε μέρα μετά από 4-5 χρόνια μπορεί να υπάρξει μια άθροιση τοξικής δράσης που δεν φαινοταν τον πρώτο χρόνο. Το εμβόλιο δεν είναι έτσι, είναι μια παροδική έκθεση του οργανισμού σε κάτι. Γίνεται τώρα, μετά από ένα μήνα και τέλος. Τι σας απασχολεί λοιπόν τι θα κάνει μετά από χρόνια;". ( Τι λες ρε παπάρα;)

Πώς μπορεί κάποιος εν Ελλάδι μάλιστα ειδικός να μιλάει με τόση σιγουριά για ένα εμβόλιο mRNA που πέρασε περίπου ένας χρόνος προκειμένου να παρασκευαστεί, να δοκιμαστεί επαρκώς και να χορηγείται σε εκατομμύρια πολίτες;

Σίγουρα πάντως τα παρακάτω που θα ακούσετε δεν αποτελούν σοβαρά επιχειρήματα για να καθησυχαστεί ο κόσμος.  
( και τρέχουν οι τριαντάρηδες με τους εικοσάρηδες σαν τα ζωντόβολα προκειμένου να εμβολιαστούν!) 

Για να δούμε το παρακάτω βίντεο : 





Δημοσίευση σχολίου