BREAKING NEWS

WhatsApp – Ξεκίνησε η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών σε iPhone

 


Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη υποστήριξη πολλαπλών συσκευών σε iPhone. Η συγκεκριμένη δυνατότητα βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστική λειτουργία, αλλά είναι διαθέσιμη για όσους συμμετάσχουν στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής WhatsApp σε iPhone.
Επί της ουσίας, η νέα υποστήριξη πολλαπλών συσκευών του WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή είτε σε υπολογιστή είτε σε browser, δίχως να είναι απαραίτητη η online σύνδεση του τηλεφωνικού σας αριθμού.

Προκειμένου οι χρήστες να δοκιμάσουν τη δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών συσκευών, πρέπει να ενημερώσουν το WhatsApp τους στην έκδοση 2.21.180.14. Αυτή η έκδοση της εφαρμογής είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο App Store της Apple και μπορείτε να την κατεβάσετε, χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Εν συνεχεία, για να συμμετάσχετε στην δοκιμαστική λειτουργία, πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
Ανοίξτε το WhatsApp.
Επιλέξτε τις Ρυθμίσεις και μετέπειτα την επιλογή Συνδεδεμένες συσκευές.
Πατήστε στην ενότητα Multi-Device Beta και πατήστε Join.

Μόλις αποδεχτείτε τη συμμετοχή σας, θα αποσυνδεθείτε από τις τρέχουσες συνδεδεμένες συσκευές σας και θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Όταν συνδέετε μια νέα συσκευή, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να σαρώσετε τον κωδικό QR δύο φορές. Τότε, τα μηνύματα θα συγχρονιστούν με τον υπολογιστή σας – ο χρόνος συγχρονισμού θα διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του ιστορικού μηνυμάτων σας.

Μόλις τελειώσει ο συγχρονισμός των δεδομένων σας, θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στη συνδεδεμένη συσκευή σας ακόμα και αν το iPhone σας είναι απενεργοποιημένο.

Σημειώνεται ότι μπορείτε να συνδέσετε μόνο 4 συσκευές ταυτόχρονα, οι οποίες πρέπει να είναι είτε desktop/laptop macOS ή Windows, είτε tablet, όχι smartphone.

WIFINEWS


Δημοσίευση σχολίου