BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

 


Κριός Οκτώβριος 2021

Ο Οκτώβριος έρχεται με κάπως άγριες διαθέσεις για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Κριέ. Ο Ήλιος, ο Ερμής (ανάδρομος) αλλά και Άρης (κυβερνήτης σου) από το ζώδιο του Ζυγού δίνουν το μήνυμα ότι ο 10ος μήνας της χρονιάς φέρνει εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Νευρικότητα, εντάσεις, καβγαδάκια και παρανοήσεις θα είναι μέσα στις τάσεις αυτού του μήνα, αφού ακόμα και αν δεν το επιδιώκεις εσύ ο ίδιος συχνά το περιβάλλον σου θα είναι σαν να τροχίζει τα νύχια του για καβγά μαζί σου! Από τις 6/10 που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, παίρνεις αποφάσεις για την εξέλιξη και πορεία σχέσεων συνεργασιών και γυρνάς μία νέα σελίδα! Κοντά στις 20/10 η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, φουντώνει για τα καλά τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σου χώρο όπου δέχεσαι μεγάλο ανταγωνισμό! Στα θετικά νέα του μήνα είναι ότι η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη , δεν λείπουν τα φλερτ αλλά και κάποιες αποφάσεις για την μετέπειτα πορεία μίας γνωριμίας, η οποία κρίνεται θετική.

Ταύρος Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Ταύρε, ένας αγχώδης μήνας ανοίγεται μπροστά σου όπου η καθημερινότητά σου γεμίζεις δραστηριότητες, εργασίες, πιέσεις και τρέχεις να τα προφτάσεις όλα! Με τον Ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό να αναμένεις καθυστερήσεις, μπερδέματα, ασυνέπειες και αναβολές στις ημερήσιες δραστηριότητες σου και στα επαγγελματικά σου! Κάνε ένα καλύτερο πλάνο και να μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να αντέξεις να ολοκληρώσεις. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 είναι αρκετά απαιτητική γιατί εγκαινιάζει μία νέα εποχή στα επαγγελματικά, θα χρειαστεί να προβείς σε κάποιες αλλαγές! Στα οικονομικά σου παίρνεις σημαντική ανάσα από τις 7/10 με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη! Είναι βέβαιο πως ο Οκτώβριος είναι μήνας εξελίξεων και γεγονότων που σε αποσυντονίζουν κατά κάποιο τρόπο!

Δίδυμος Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ως τις 18 Οκτωβρίου ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, επομένως οι μέρες αυτές του φθινοπώρου έχουν σημαντικές αναθεωρήσεις στον τρόπο σκέψης σου, μαζί όμως αυτή τη φορά έρχονται και οι θεαματικές εξελίξεις σε δημιουργικά σχέδια. Ζητήματα που είχες αφήσει στη μέση τα προχωράς εκ νέου ενώ η πιθανότητα μίας αισθηματικής επανασύνδεσης είναι πολύ ισχυρή μέσα στο μήνα! Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου λαμβάνεις ικανοποίηση από τις εργασιακές και οικονομικές κινήσεις που θα κάνεις. Από τις 6 Οκτωβρίου προχωράς προς νέες κατευθύνσεις που σου δίνουν ικανοποίηση. Η Πανσέληνος στις 20 Οκτωβρίου θέλει την προσοχή της για διαφωνίες που θα προκύψουν με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου!


Καρκίνος Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με έντονα συναισθήματα και αρκετές εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή! Με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 18/10 στο ζώδιο του Ζυγού, πρόσεξε περισσότερο σε ζημιές στο σπίτι, καβγαδάκια με την οικογένεια, ενώ ένα κύμα νοσταλγίας θα σε παρασύρει πολλές φορές σε μία αναπόληση του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνης τις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό προκαλεί επαγγελματικές κόντρες και ισχυρούς ανταγωνισμούς. Η Αφροδίτη ως τις 7/10 ευνοεί τον ερωτικό σου τομέα, ενώ στην συνέχεια σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στην καθημερινότητά σου και στην φυσική σου κατάσταση!

Λέων Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Λέοντα, ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας γεμάτος επικοινωνίες, ειδήσεις και το μυαλό σου θα είναι διαρκώς σε εγρήγορση! Με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 18/10 στο ζώδιο του Ζυγού, είσαι σε φάση αναθεωρήσεων και δεύτερων σκέψεων αναφορικά με ζητήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν σου! Το τηλέφωνό σου χτυπά από άτομα που είχες να ακούσεις καιρό, ενώ ευκαιρία για αποκατάσταση σχέσεων είναι μέσα στις τάσεις της εποχής. Καλό είναι να δείξεις προσοχή στο μεταφορικό μέσο, τις μετακινήσεις σου και να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις! Η Νέα Σελήνης τις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει για σένα μία σημαντική πρόταση! Η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό αν και εκρηκτική και ανταγωνιστική για τα επαγγελματικά σου, σου προσφέρει και μία νέα προοπτική! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευεργετεί τα ερωτικά σου από τις 7/10 και έπειτα!


Παρθένος Οκτώβριος 2021


Αγαπητέ μου Παρθένε, κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου αναζητώντας τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου! Ο Ερμής ανάδρομος από το Ζυγό ως τις 18/10 είναι βέβαιο ότι κάνει πιο δύσκολο το κλίμα στον οικονομικό τομέα, προκαλώντας καθυστερήσεις ή και μερικά μπερδέματα που πάνε πίσω τον προϋπολογισμό σου! Θυμήσου πως δεν είναι ιδανικό διάστημα για αγορές, επενδύσεις και οικονομικές συμφωνίες. Η Νέα Σελήνης τις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού σε παρακινεί να λάβεις πρωτοβουλίες για συναισθηματικά – οικονομικά ! Η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό σε πιέζει αναφορικά με οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη βελτιώνει τις συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια και έρχεσαι πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και έχεις στην καρδιά σου!


Ζυγός Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Ζυγέ, κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου αναζητάς να αλλάξεις τελείως τους ρυθμούς σου και την ζωή σου! Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι σημαντικός, αφού παρατηρούμε τον Ήλιο, το Ερμή (ανάδρομος) και τον Άρη να είναι στο ζώδιο σου και να σε ωθούν για σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Ζητήματα του παρελθόντος μπαίνουν και πάλι στον τραπέζι των συζητήσεων και αναζητάς να βρεις λύσεις. Παρανοήσεις και επικοινωνιακά λάθη μπορούν να σε πάνε πίσω, για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που δεν θα σε ωφελήσουν! Αρκετές στιγμές η συμπεριφορά σου θα κριθεί ως εγωιστική αυτό το μήνα και δεν θα λείπουν οι κόντρες με άτομα αγαπημένα. Με τη Νέα Σελήνη στις 6/10 στο ζώδιο σου, ανανεώνεσαι, αλλάζεις, υψώνεις το ανάστημά σου και διεκδικείς κάτι καλύτερο για το αύριο! Η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό προκαλεί ισχυρές κόντρες με συνεργάτες ή και τον σύντροφο όπου τώρα αναβλύζουν και πάλι προβλήματα που σε απογοήτευσαν σε παρελθόντα χρόνο.


Σκορπιός Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ιδιόρρυθμος θα είναι ο Οκτώβριος για το ζώδιο σου, όπου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι φανερό ότι κλείνεις εκκρεμότητες και ασχολείσαι με το παρελθόν σου! Ο Ήλιος, ο Ερμής (ανάδρομος) και ο Άρης να είναι στο ζώδιο του Ζυγού και από αυτή την θέση σου ζητούν να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου, να απομακρύνεις από κοντά σου οτιδήποτε σε φθείρει, σε αφήνει πίσω, έχει μυστικότητα ή επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Το επαγγελματικό παρασκήνιο δεν λείπει αυτό το μήνα και πολλές φορές θα παίρνεις προσωπικά αυτές τις συμπεριφορές. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα ευνοείσαι για μία πλήρη και ουσιαστική ανανέωση της εμφάνισής σου! Από τις 7 του μήνα και μετά δέχεσαι εύνοια στα οικονομικά σου!

Τοξότης Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Τοξότη, ο Οκτώβριος φέρνει για σένα αναθεωρήσεις επιθυμιών και επαφές με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος. Είναι ένας μήνας που θα χαρείς με την επανένωση ανθρώπων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο χτες, αλλά θα βγάλεις και από το ντουλάπι του χτες επιθυμίες που έμειναν ανολοκλήρωτες, έχοντας τώρα την ευκαιρία να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να δεις πράγματα να εκπληρώνονται! Δραστηριότητες που είχες αφήσει στη μέση, θα μπουν και πάλι σε σχέδιο δράσης το επόμενο διάστημα. Τα φεγγάρια του μήνα πυροδοτούν ακόμα περισσότερο το να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου, σημαντικό είναι όμως με την Πανσέληνο στον Κριό στις 20/10 να αποφύγεις τα λάθη και τις οικονομικές απώλειες. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 7/10 και έπειτα, σε ομορφαίνει, σε αλλάζει, σου προσφέρει χαρές και ο έρωτας γίνεται ένα παιχνίδι που σε εξιτάρει και σε κάνει να βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου!


Αιγόκερως Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας γεμάτος στόχους, φιλόδοξα σχέδια και με εσένα να ενεργοποιείσαι για να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον! Η Νέα Σελήνη στις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που πιθανότατα είχε συζητηθεί σε παρελθόντα χρόνο! Η Πανσέληνος στις 20/10 στο ζώδιο του Κριού είναι αρκετά εκρηκτική και σε παρασύρει σε καβγάδες με πρόσωπα που συνδέεσαι στενά! Προσοχή στις επαγγελματικές κόντρες και στα καβγαδάκια! Ο Ερμής ανάδρομος από το Ζυγό, συχνά θα γίνεται ο «πονοκέφαλος» από τις αταξίες και τις ασυμφωνίες σε όλα όσα θέλεις να πραγματοποιήσεις. Θυμήσου ότι κάποια σχέδιά σου μπορεί να καθυστερούν να γίνουν, δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα γίνουν! Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη από το Σκορπιό να προσφέρει όμορφες επικοινωνίες, συναντήσεις με πολύ πάθος και ερωτισμό, η τάση αυτή είναι πιο έκδηλη ως τις 7 του μήνα όπου μπορώ να πω ότι είναι και το δικό σου τυχερό σημείο για έρωτα! Στην συνέχεια, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη σε κάνει αρκετά πιο εσωστρεφή στα ερωτικά με την επιθυμία να θέλεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου!


Υδροχόος Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που σε ενεργοποιεί να κάνεις όλα όσα είχες αφήσει στην μέση, μα προπάντων να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα και να προχωρήσεις μπροστά σε νέα σχέδια , νέα πλάνα. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού, σε προδιαθέτει για ένα νέο ξεκίνημα, δέχεσαι μία σημαντική πρόταση ή κάνεις μία νέα γνωριμία. ! Η Πανσέληνος στις 20/10 στο ζώδιο του Κριού προκαλεί καβγαδάκια και ξεσπάσματα στην καθημερινότητά σου, λίγο παραπάνω προσοχής τον τρόπο έκφρασης σου και απόφυγε την βιασύνη. Με τον Ερμή ανάδρομο από το Ζυγό, επανεξετάζεις την φιλοσοφία που έχεις για την ζωή, αλλάζεις τρόπο σκέψης, μαθαίνεις από τις εμπειρίες σου, ωστόσο θέλω να μου αποφύγεις ως τις 18/10 την υπογραφή σημαντικών συμφωνητικών!

Ιχθύς Οκτώβριος 2021

Ο Οκτώβριος αναμένεται για σένα αγαπητέ Ιχθύ ένας μήνας με έντονα συναισθήματα, μεγάλες νοσταλγίες αλλά και με αρκετό άγχος για τα οικονομικά σου που τώρα σε ζορίζουν σημαντικά! Η Νέα Σελήνη στις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού, σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα χρεωστικών υπολοίπων και σε διακανονισμούς που θα είναι προς όφελός σου! Η Πανσέληνος στις 20/10 στο ζώδιο του Κριού εντείνει την ανασφάλειά σου τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα αισθηματικά σου! Με τον Ερμή ανάδρομο από το Ζυγό, συχνά θα ξύνεις τις πληγές του χτες και θα αναβλύζουν μέσα σου φόβοι να μην επαναληφθούν στην ζωή σου κάποια δυσάρεστα γεγονότα. Επιπλέον είναι απαραίτητο να δείξεις προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες σου και να αποφύγεις τον δανεισμό! Ευκαιρίες επαγγελματικής καταξίωσης σου προσφέρονται από τις 7 του μήνα με την Αφροδίτη στον Τοξότη.

Δημοσίευση σχολίου