BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 


Κριός Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Κριέ, το Νοέμβριο δίνεις τον δικό σου αγώνα κυριαρχίας, όπου ο βασικός σου στόχος θα είναι η επίτευξη της ισορροπίας στα οικονομικά και στα αισθηματικά σου και η δημιουργία πιο ασφαλών βάσεων. Οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες δεν θα λείψουν ωστόσο ... Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στο Σκορπιό σε αιφνιδιάζει μέσω εξόδων και απαιτήσεων που δημιουργούνται στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο η οποία και σχηματίζεται στις 19/11 σε προειδοποιεί ότι αν δεν χειριστείς έξυπνα, μεθοδικά και οργανωμένα τον οικονομικό σου τομέα θα υπάρξουν περιορισμοί ή και απώλειες. Η πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σου, του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, σε διεγείρει με πολύ πάθος για διεκδίκηση, κατάκτηση και δεν χάνεις ούτε στιγμή την μαχητικότητά σου, τα οικονομικά έξοδα ωστόσο θα τρέχουν. Στα θετικά νέα του μήνα είναι ότι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σε βοηθά να αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό σου, την εικόνα σου, τα ταλέντα σου και να δεις πρόοδο στα επαγγελματικά. Από την άλλη πλευρά από τις 24/11 ο Ερμής από τον Σκορπιό δίνει αέρα ανανέωσης, χαράς, διασκέδασης αλλά και νέων σχεδίων μέσω επικοινωνιών που θα έχεις.

Ταύρος Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που εσύ επικεντρώνεσαι κατά κύριο λόγο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, εκεί θα δεις και τις πιο σημαντικές εξελίξεις σε αυτή την φθινοπωρινή περίοδο! Σημαντικό γεγονός που σε επηρεάζει σε όλη την διάρκεια του Νοεμβρίου είναι η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στο δικό σου ζώδιο. Διανύεις ένα μήνα που για να πας μπροστά πρέπει να αφήσεις κάτι πίσω σου και η διαδικασία αυτή σε απογοητεύει ή σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφαλής. Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού συχνά θα γίνονται η αιτία για πολύωρες συζητήσεις στις οποίες ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον.Τα καβγαδάκια με άτομα της καθημερινότητας δεν θα λείπουν ενώ πολλά από αυτά θα σκάνε ξαφνικά, απροειδοποίητα με εσένα να φουντώνεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Πιο προκλητικός είναι ο Νοέμβριος για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου τόσο η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, όσο και οι δύσκολες γωνίες του Ήλιου , του Ερμή και του Άρη από τον Ουρανό επιφυλάσσουν δυνατές αλλαγές, ρήξεις ή και χωρισμούς στον τομέα των σχέσεων! Από τις 24/11 διαπραγματεύεσαι καλύτερους οικονομικούς όρους σε χρεωστικά υπόλοιπα , διευθετείς οικονομικές εκκρεμότητες. Από τις 5/11 η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί τα νέα σχέδια τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά!


Δίδυμος Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ξεκινά ένας μήνας που κρίνεται απαιτητικός, κουραστικός και μεταρρυθμιστικός, κυρίως στις συνήθειες σου, στην εργασία σου και στο πρόγραμμα της καθημερινότητά σου το οποίο θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο! Από τις 4/11 με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού προχωράς σε επαγγελματικές ανακατατάξεις που σε βγάζουν από την ροή του προγράμματος και τις συνήθειές σου και αυτό σε αγχώνει ή και σου προκαλεί νευρικότητα! Το σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο του μήνα που είναι η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, σε οδηγεί κοντά στις 19/11 σε μία εσωτερική ενδοσκόπηση η οποία και θα σε κατευθύνει να κλείσεις κάποιους κύκλους ανοιχτούς του παρελθόντος. Εμπόδια σε επαγγελματικές συνεργασίες ή και διακοπή επαγγελματικών συνεργασιών είναι μέσα στις τάσεις της εποχής! Πάμε όμως και στα ευχάριστα. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά στον οικονομικό ανεφοδιασμό σου από τις 5 του μήνα (μην ξεχνάς θα παραμείνει σε αυτή την θέση ως τον Μάρτιο 22). Ο Ερμής από τις 24 του μήνα στο Ζώδιο του Τοξότη φέρνει ευχάριστες επικοινωνίες με άτομα που αγαπάς!

Καρκίνος Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Νοέμβριος είναι ένας από τους θετικούς μήνας του 2021, παρόλο που οι πλανητικές συνθήκες πιέζουν όλο τον κόσμο, εσύ θα είσαι αυτός που θα δώσει δύναμη και χαρά σε όλους τους υπόλοιπους! Ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, τον έρωτα, τα δημιουργικά σχέδια έρχονται τώρα σε πρώτο πλάνο! Με τη Νέα Σελήνη στις 4/11 στο ζώδιο του Σκορπιού αιφνιδιάζεσαι από μία θετική εξέλιξη στους παραπάνω τομείς ... Ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα; Αποκτάς έναν απόγονο; Δέχεσαι μία μεγάλη έκπληξη; Όλα αυτά είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Ας μην ξεχνάμε ότι και από τις 5 του μήνα και η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω βελτιώνονται αισθητά το κλίμα των σχέσεών σου, ενώ γίνεσαι πιο αγαπητός στο σύνολο! Η Έκλειψη του κυβερνήτη σου (της Σελήνης) από το ζώδιο του Ταύρου, σε κάνει να αισθάνεσαι κοντά στις 19/11 ακάλυπτος ή και απογοητευμένος από προβλήματα που δημιουργούνται στον κοινωνικό σου κύκλο, όμως δεν νομίζεις ότι έχει έρθει και η ώρα να απεμπλακείς πλήρως από τοξικές σχέσεις και τοξικούς ανθρώπους; Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητα και την εργασία σου από τις 24/11 !

Λέων Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Λέοντα, ένας δυνατός για σένα Νοέμβριος ξεκινά, μήνας ο οποίος φέρνει μαζί του αλλαγές, ανακατατάξεις, αιφνιδιασμούς αλλά και αποσταθεροποίηση κατά κάποιο τρόπο! Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στο Σκορπιό σε αιφνιδιάζει συναισθηματικά μέσα από ξαφνικές εξελίξεις που θα υπάρξουν στο σπίτι, στην οικογένεια ή στη εργασία! Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που γίνεται στις 19/11 επηρεάζει έντονα την καριέρα και τους στόχους σου και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ματαίωση κάποιων σχεδίων! Ο Άρης σε όλη την πορεία του μήνα από το ζώδιο του Σκορπιού προκαλεί ενδοοικογενειακές εντάσεις, ενώ μπορεί να χρειαστεί να προγραμματίσεις από τώρα μία μετακόμιση ή μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού! Προσπάθησε να μην γίνεσαι ευέξαπτος με τα πρόσωπα που αγαπάς! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να διατηρείς την ισορροπία και την αρμονία τόσο στην φυσική σου κατάσταση όσο και στην εργασία που μπορεί να αποδώσει οικονομικά οφέλη αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες θυσίες. Ο Δίας, σου κλείνει πονηρά το μάτι και δεν σε αφήνει ούτε στιγμή να νιώσεις μοναξιά!

Παρθένος Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Παρθένε, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας εγρήγορσης, στην πορεία του είσαι διαρκώς απασχολημένος σε συζητήσεις, αποφάσεις, επικοινωνίες και σε σχέδια που τώρα μπαίνουν στα σκαριά! Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στο Σκορπιό, σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου, μία ξαφνική πρόταση είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αυτή την εποχή! Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που γίνεται στις 19/11 σε ρίχνει για λίγο ψυχολογικά, είτε γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις στα σχέδια σου, είτε επειδή λαμβάνεις κάποια δυσάρεστα νέα για υποθέσεις που σε αφορούν! Προσοχή σε νομικά έγγραφα, εκπαιδευτικά προγράμματα και σε συμφωνίες.Ο Άρης σε όλη την πορεία του μήνα από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, δεν λείπουν όμως και τα καβγαδάκια στην καθημερινότητά σου ενώ ο αιχμηρός σου λόγος πολλές φορές θα σου κοστίσει. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φουντώνει τις ερωτικές εξελίξεις του μήνα, όπου αναμένεται να λάβεις ικανοποίηση!

Ζυγός Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ο Νοέμβριος είναι εδώ και αναμένεται αρκετά πιεστικός όσον αφορά τον οικονομικό σου τομέα. Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνουν να βρίσκεσαι στο επίκεντρο σκέψεων, συζητήσεων, αποφάσεων που αφορούν την οικονομική σου πορεία! Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στο Σκορπιό, κρίνεται απαιτητική και πολυέξοδη, ενώ ο προϋπολογισμός σου έρχεται διαφορετικά από ότι προγραμμάτιζες. ! Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που γίνεται στις 19/11 δημιουργεί ένα κύμα ανησυχίας για έξοδα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν, απόφυγε τις αγορές / επενδύσεις! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να βελτιώσεις το κλίμα στο σπίτι, στην οικογένεια και να νιώσεις την θαλπωρή που έχεις ανάγκη. Από τις 24/11 με τον Ερμή στον Τοξότη ευνοείσαι πολύ περισσότερο επικοινωνιακά και μπορείς να χαρείς μετακινήσεις και γνωριμίες.

Σκορπιός Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, είσαι ο πρωταγωνιστής του Νοεμβρίου με τον Ήλιο, τον Ερμή, αλλά και τον Άρη να κινούνται στο δικό σου ζώδιο, επομένως όλα τα βλέμματα είναι ολοκληρωτικά στραμμένα πάνω σου! Το Νοέμβριο παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, κάποιες από αυτές τις ήθελες, άλλες σε αναγκάζουν οι συνθήκες να τις πάρεις. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στο δικό σου ζώδιο, σε ωθεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα, δεν λείπουν όμως αυτή την περίοδο οι αιφνιδιασμοί, οι ανατροπές και οι ρήξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! ! Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που γίνεται στις 19/11 κλονίζει την σταθερότητα και την ασφάλεια των σχέσεών σου και πολλά από τα συναισθήματά σου αλλάζουν! ! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να ανανεώσεις τον τρόπο σκέψης σου αλλά και να έχεις όμορφες επικοινωνίες και φλερτ που θα σε κάνουν να ξεφεύγεις! Με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 24/11 ευνοείσαι σε συζητήσεις και συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου!


Τοξότης Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Τοξότη, σε έναν ταραχώδη μήνα όπως τον Οκτώβριο εσύ καταφέρνεις και βρίσκεσαι κερδισμένος σε όλα, αρκεί να μην χάσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου! Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού καλείσαι κατά την διάρκεια αυτού του μήνα να κάνεις ξεκαθαρίσματα, να κλείσεις κύκλους, να κάνεις κάποιες θυσίες γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Η κούραση ψυχική και σωματική θα είναι διάχυτη αυτό το μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει ξαφνιικές αλλαγές και νέες ευθύνες στα επαγγελματικά σου! Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που γίνεται στις 19/11 σε ανησυχεί για υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα, την εργασία και την φυσική κατάσταση την δική σου ή οικείων σου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5 του μήνα βελτιώνει τα οικονομικά σου! Ο Ερμής στις 24 του μήνα εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και φέρνει την διάθεση για ταξίδια και επαφές!

Αιγόκερως Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, ο Νοέμβριος προβλέπεται αστρολογικά για σένα ένας μήνας ικανοποιητικός, με πολλές κοινωνικές επαφές και με την διάθεση να προχωρήσεις μπροστά σε νέα σχέδια και νέες κατευθύνσεις. Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης από το Σκορπιό σε παρακινούν να ανοιχτείς σε νέες φιλίες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες, να υπερασπιστείς τα δικαιώματα τα δικά σου αλλά και των ανθρώπων γύρω σου, να ασχοληθείς περισσότερο με τα κοινά ή με ομάδες, συλλόγους! Όλα αυτά πυροδοτούνται ακόμα πιο έντονα από τις 4/11 που σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό! Όσο για την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 σε κάνει να αισθάνεσαι προσωρινά ανικανοποίητος στα αισθηματικά , όπου κατανοείς ότι έχει έρθει η ώρα να πάρεις τελικές αποφάσεις! Σημαντικό νέο του μήνα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις 5/11. Για τους 4 μήνες που θα ακολουθήσουν διανύεις μία περίοδο ανανέωσης, όπου οι χαρές και οι ικανοποιήσεις στα αισθηματικά δεν θα λείψουν!



Υδροχόος Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ξεκινά ένας πολύ σημαντικός μήνας για το ζώδιο σου, στην πορεία του, παρόλο που συχνά αισθάνεσαι πιέσεις από τις δοκιμασίες που περνά, μπορώ να πω ότι θα σταθεί ένας μήνας που θα σε οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές πορείας ζωής! Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, στρέφουν το ενδιαφέρον σου στη καριέρα σου, στο μέλλον σου, στους στόχους σου... δίνεις έναν μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να έχεις πρόοδο και ανέλιξη. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 4/11 στο ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για την επαγγελματική σου πορεία, όμως αυτός ο νέος κύκλος θα ανοίξει με ξαφνικές ανατροπές ή και αλλαγές σχεδίων. Αλλαγές στον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο είναι αναμενόμενες. Η Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/11 προκαλεί απογοητεύσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, και αλλαγές που τώρα μπορεί να προκύπτουν! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μιλά για ερωτικές θυσίες που πρέπει να κάνεις προκειμένου να σταθείς σε μία σχέση που είναι για σένα σημαντική. Ο Ερμής από τον Τοξότη στις 24/11 σε κοινωνικοποιεί αρκετά!

Ιχθύς Οκτώβριος 2021

Αγαπητέ μου Ιχθύ, ξεκινά ένας μήνας που δεν είναι αδιάφορος, απεναντίας είναι επεκτατικός, έχει τις εκπλήξεις του αλλά και τις νέες προοπτικές του! Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού είναι γεγονός ότι ανοίγεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις ή και μεγάλα σχέδια! Η προοπτική για ταξίδια, σεμινάρια, συμφωνίες ή και νομικές υποθέσεις κρίνεται ευεργετική για σένα και όλα αυτά θα αρχίσουν να σου φανερώνονται από τις 4/11 που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού! Η Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/11 κρούει το καμπανάκι ότι πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή σε υποθέσεις που αφορούν συμφωνίες, επικοινωνίες, συζητήσεις και μετακινήσεις, προκειμένου να διατηρήσεις την ασφάλεια και την σταθερότητα που επιζητάς. ! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω από τις 5/11 βελτιώνει την αισθηματική αλλά και την κοινωνική σου ζωή!

Δημοσίευση σχολίου