BREAKING NEWS

Τα μέτρα εκβιασμού των ανεμβολίαστων

 


Με στόχο τον εκβιασμό των ανεμβολίαστων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα αυστηρότερα μέτρα εναντίον τους.

Μάλιστα, θα δίνονται στην δημοσιότητα, τουτέστιν θα καταγράφονται σε λίστα με παραβάτες στο πρότυπο της λίστας μεγαλοοφειλετών της ΑΑΔΕ, τα καταστήματα εστίασης που παραβιάζουν τα μέτρα, κατόπιν σχετικών ελέγχων που θα πραγματοποιούνται από τα μικτά κλιμάκια ελέγχου.

Στόχος του μέτρου θα είναι να γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης ποια καταστήματα δεν τηρούν τα μέτρα και ποια θα διακόπτουν τη λειτουργία τους, για 15 ημέρες με πρόστιμο. Έτσι θα παραδειγματίζονται οι υπόλοιποι! Κανονική πρόγευση χούντας δηλαδή.

Στις αλλαγές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μέσω του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη εντάσσεται η αύξηση σε δύο των υποχρεωτικών rapid test ή τεστ PCR για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με δική τους οικονομική επιβάρυνση.

Την ίδια ώρα, οι ανεμβολίαστοι πολίτες σε όλη τη χώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέους περιορισμούς, καθώς θα είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού rapid test για την πρόσβασή τους σε:

τράπεζες,
δημόσιες υπηρεσίες
εμπορικά καταστήματα,
κομμωτήρια, δραστηριότητες που δεν θεωρούνται αναγκαίες
μικτούς χώρους διασκέδασης.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων και οι χώροι άσκησης του θρησκευτικού δικαιώματος. Σε αυτούς τους χώρους δεν θα χρειάζεται αρνητικό τεστ.


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου