BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 


Κριός Δεκέμβριος 2021
Ο πιο φωτεινός και γιορτινός μήνας του χρόνου έφτασε και εσύ αγαπητέ κάνεις μεγάλες αναθεωρήσεις και παίρνεις αποφάσεις οριστικές, ίσως και δύσκολες τις οποίες εφαρμόζεις από τις 4/12 με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Δεκέμβριος είναι γεμάτος ειδήσεις, επικοινωνίες, προτάσεις και το μυαλό σου διαρκώς σε εγρήγορση, αφού και η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική υπερένταση! Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 και από αυτή την θέση σου δίνει τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και την ευελιξία να βάλεις σε εφαρμογή μεγαλόπνοα σχέδιά σου! Προτάσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις μπαίνουν τώρα στα πλάνα του μήνα. Σημαντική ωστόσο θα είναι και η επιρροή που θα βιώσεις από την Αφροδίτη που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 19/12, η οποία και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Σε κάθε περίπτωση είσαι σε μία φάση που επανεκτιμάς στόχους και επιθυμίες για το μέλλον σου!

Ταύρος Δεκέμβριος 2021
Ο Δεκέμβριος είναι εδώ φίλε μου Ταύρε και τα πλανητικά δρώμενα του μήνα, σου επιφυλάσσουν ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις. Τα οικονομικά, αναμένεται να είναι ένας τομέας της ζωής σου που θα δεχθείς πιέσεις, αφού τόσο η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη , όσο και η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 19/12 θα φέρουν πιέσεις, προκλήσεις αλλά και περιορισμούς στα χρήματά σου! Παράμεινε ευέλικτος αλλά και κάπως συγκρατημένος στα έξοδά σου! Σημαντικό όμως είναι ότι και ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη από τις 13/12 και από αυτή την θέση θα φέρει εξελίξεις που αφορούν δάνεια, χρέη, γραφειοκρατικές υποθέσεις που θα σε αποδιοργανώσουν! Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου σου ) από τον Αιγόκερω, θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη από τις 19/12 και θα αλλάξει σταδιακά την κοσμοθεωρία σου, για το τι είναι σημαντικό και απαραίτητο για την ζωή σου, τις σχέσεις σου και το μέλλον σου! Οι σημαντικές αναθεωρήσεις του μήνα θα φέρουν μία νέα προοπτική για την ζωή σου! Ο Δίας λίγο πριν φύγει από τον Υδροχόο, σου προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης, από τις 29/12 βοηθά στην εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών σου.

Δίδυμος Δεκέμβριος 2021
Αγαπητέ μου Δίδυμε, καλωσορίζεις τον γιορτινό Δεκέμβριο, με μία σημαντική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στις 4/12 στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, η οποία έρχεται για να φέρει οριστικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Ως τις 19/12 που γίνεται και η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο, είσαι σε μία περίοδο εξελίξεων που αφορούν εσένα και τους ανθρώπους που συνεταιρίζεσαι ή συνδέεσαι και συναισθηματικά. Δεν λείπουν τα παράπονα, οι απογοητεύσεις ή ακόμα και οι χωρισμοί! Ο Άρης από τις 13/12 στον Τοξότη δημιουργεί μία πολεμοχαρή διάθεση στις σχέσεις σου όπου θα υπάρχουν κόντρες και αντιδικίες! Προσοχή να μην παρεξηγείς το κάθε τι που ακούς ετούτη τη εποχή! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη από τις 19/12 προκαλώντας κάποιες οικονομικές πιέσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις ή και παρανοήσεις, μην υπογράψεις κάποιο σημαντικό έγγραφο! Τον Δεκέμβριο λοιπόν, οδηγείσαι σε ένα φινάλε χρονιάς που σου δείχνει τι θα κρατήσεις κοντά σου και τι όχι από πλευράς ανθρώπων, σχέσεων,συνεργατών!

Καρκίνος Δεκέμβριος 2021
Ο γιορτινός Δεκέμβριος αγαπητέ μου Καρκίνε είναι μήνας εναλλαγών για σένα, όμως είναι και ο μήνας που θα εγκαινιάσει και μία νέα χρυσή περίοδο επέκτασης στην ζωή σου! Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 φέρνει ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σου και ως τις 19/12 που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους είσαι σε ένταση και κούραση λόγω ανακατατάξεων που συμβαίνουν στο πρόγραμμα και στην καθημερινότητά σου! Ως τις 13/12 ο Άρης από τον Σκορπιό φέρνει την επίτευξη επιθυμιών και την ικανοποίηση στα ερωτικά σου! Από τις 13/12 και έπειτα οι μέρες σου είναι πιεστικές με πολλά που πρέπει να συντονίσεις προκειμένου να οδηγηθείς σε ένα ήπιο φινάλε χρονιάς! Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις του μήνα θα παίξει και η Αφροδίτη που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στον Αιγόκερω από τις 19/12. Ερωτικά πισωγυρίσματα θα φέρει στο διάβα της, με επανασυνδέσεις ερωτικές ή και δεύτερες σκέψεις για την πορεία μίας σχέσης.

Λέων Δεκέμβριος 2021
Μήνας γιορτινός, γεμάτος μελωδίες, αρώματα, χρώματα και εσύ φίλε μου Λέοντα, διψάς για ικανοποίηση και θα την έχεις αυτό το Δεκέμβριο! Τα φεγγάρια του μήνα – Η Ηλιακή Έκλειψη στις 4/12 στον Τοξότη αλλά και η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 19/12- θα φέρουν σημαντικές, μοιραίες εξελίξεις σε θέματα προσωπικά – αισθηματικά – και στις κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές! Ο έρωτας θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και θα σε οδηγήσει σε απολαύσεις που ήθελες εδώ και καιρό να ζήσεις! Σημαντικό ρόλο σε αυτή την ερωτική ενεργοποίηση θα παίξει ωστόσο και ο Άρης που εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 όπου θα σε κάνει ιδιαίτερα κατακτητικό σε θέματα έρωτα! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα δώσει ωστόσο έμφαση και σε θέματα που αφορούν την εργασία σου, όπου εκεί γίνονται αναμορφώσεις που αλλάζουν το σκηνικό που ήξερες τώρα. Από τις 19/12 όπου η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στον Αιγόκερω, αναμένεται να υπάρχουν κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις ή και μπλοκαρίσματα! Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, θα φέρει μία νέα τάξη πραγμάτων σε καριέρα – στόχους – συνεργασίες ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Παρθένος Δεκέμβριος 2021
Το φινάλε του 2021, έχει τις προκλήσεις του για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Παρθένε. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 φέρνει την αποσταθεροποίηση κάποιων καταστάσεων στην ζωή σου, ενώ κάποια οικογενειακά προβλήματα είναι μέσα στις τάσεις της εποχής! Όλα αυτά πυροδοτούνται πολύ περισσότερο από τις 13/12 όπου και ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα εντείνει τη νευρικότητα, την υπερένταση και θα προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις! Προσπάθησε να αποφύγεις τα ενδοοικογενειακά καβγαδάκια! Η Πανσέληνος στις 19/12 στο ζώδιο των Διδύμων προβληματίζει για την εξέλιξη επαγγελματικών σχεδίων και κάποια δεδομένα αλλάζουν! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, δίνει φως στην αισθηματική σου ζωή ενώ από τις 19/12 που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη, φέρνει αναπολήσεις, νοσταλγίες και δεύτερες ευκαιρίες σε μία παρελθοντική σχέση!

Ζυγός Δεκέμβριος 2021

Μήνας γιορτινός ο Δεκέμβριος και εσύ αγαπητέ μου Ζυγέ, είσαι σε ετοιμότητα να εφαρμόσεις στην ζωή σου αποφάσεις που εδώ και καιρό δίσταζες. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είσαι αναποφάσιστος, γιατί δεν θέλεις να αδικήσεις κανέναν, ή δεν θέλεις να κάνεις λάθος. Ο μήνας όμως στην πορεία του σου δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις και σε ωθεί να πεις έξω από τα δόντια αυτά που σκέφτεσαι, αισθάνεσαι και λες. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την αυτοπεποίθηση που θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις ζωής, θα έχουν τα φεγγάρια του μήνα, η Ηλιακή Έκλειψη στις 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη αλλά και η Πανσέληνος στις 19/12 στο ζώδιο των Διδύμων. Ως τις 13/12 ο Άρης από τον Σκορπιό φέρνει αρκετά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια, ενώ στην συνέχεια από το ζώδιο του Τοξότη, κάνει τις ημέρες σου να γεμίζουν ειδήσεις, μηνύματα, επαφές. Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 19/12 στον Αιγόκερω, προβληματίζει τον οικονομικό προϋπολογισμό της οικογένειας.

Σκορπιός Δεκέμβριος 2021
Το φινάλε του 2021, για σένα αγαπητέ Σκορπιέ, έχει την πίκρα και την απογοήτευσή του, όχι λόγω νέων γεγονότων που θα προκύψουν, αλλά εξαιτίας προκλήσεων, δοκιμασιών που αφορούν κατά κύριο λόγο υποθέσεις που ήδη έχουν μεσολαβήσει! Άλλωστε, η πορεία της ζωής σου άλλαξε άρδην μέσα στο 2021 και ακόμα δεν έχεις συμβιβαστεί με τις αλλαγές που βίωσες ! Τα φεγγάρια του μήνα (Ηλιακή Έκλειψη 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη και Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων 19/12) προβληματίζουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών δεδομένων. Ιδιαίτερα από τις 13/12 όπου παρατηρούμε και τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη, τα έξοδά σου αυξάνονται κατά πολύ! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ανάδρομη από τις 19/12 φέρνει ερωτικές επικοινωνίες με το παρελθόν σου! Συνάμα, το διάστημα δεν κρίνεται ιδανικό για νέες οικονομικές συμφωνίες.

Τοξότης Δεκέμβριος 2021
Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ, και φέτος είναι γεμάτος ανακατατάξεις για σένα αγαπητέ μου Τοξότη! Η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στις 4/12 προβληματίζει ποικιλοτρόπως, αφού οι ρυθμοί στην ζωή σου αλλάζουν, ενώ γεγονότα που συμβαίνουν τώρα σε αποδιοργανώνουν αλλά σε φέρουν και στην αρχή μίας νέας εποχής! Σχέσεις – Συνεργασίες κλονίζονται στην πορεία αυτού του μήνα και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) όσο και ο Άρης που θα εισέλθει στις 13/12 στο ζώδιο σου! Από την μία πλευρά έχεις το σθένος και την μαχητικότητα να καταφέρεις τα πάντα, από την άλλη πλευρά δεν θα λείπει η νευρικότητα , η υπερένταση και οι συγκρούσεις με το περιβάλλον σου! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, ανεφοδιάζει το πορτοφόλι σου, όμως από τις 19/12 θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη προκαλώντας καθυστερήσεις στο εισόδημά σου, οι οποίες θα είναι προσωρινές.

Αιγόκερως Δεκέμβριος 2021
Ο γιορτινός Δεκέμβριος σε βρίσκει αγαπητέ Αιγόκερε με την διάθεση να κλείσεις εκκρεμότητες, να ολοκληρώσεις κεφάλαια που είχαν μείνει στην μέση και να γυρίσεις μία νέα σελίδα, κάνοντας τα βήματά σου προς τη νέα χρονιά. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 4/12 εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειάς σου, γιατί συμβαίνουν πολλές επαγγελματικές εξελίξεις που σε καθυστερούν, σε πηγαίνουν πίσω ή και σου ανατρέπουν τα δεδομένα! Η Πανσέληνος στις 19/12 σε φορτίζει με αρκετές ευθύνες στην καθημερινότητά σου και το στρες θα είναι τονισμένο! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, σε κάνει να μαγνητίζεις αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ, η ερωτική σου ζωή αναγεννιέται, σημαντικό όμως είναι να μην ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορείς να έχεις αλλά και να μην μπαίνεις από μόνος σου στο ρόλο του θύματος, ιδιαίτερα από τις 19/12 όπου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη! Στα οικονομικά σου είσαι πιο ευχαριστημένος εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο όπου θα έχεις επικερδείς επενδύσεις! Νέες προτάσεις και γνωριμίες θα έχεις αυτό το μήνα εσύ που είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου!

Υδροχόος Δεκέμβριος 2021
Ο Δεκέμβριος για σένα αγαπητέ Υδροχόε, είναι ο μήνας που φέρνει το τέλος μίας εποχής και τις αλλαγές εκείνες, οι οποίες αναγκαστικά πρέπει να γίνουν, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Η Ηλιακή Έκλειψη στις 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη θα προκαλέσει εντάσεις και απογοητεύσεις που αφορούν την εξέλιξη κοινωνικών επαφών, ή και την εκπλήρωση κάποιων σχεδίων σου! Η Πανσέληνος στις 19/12 εντείνει τον ερωτισμό και το πάθος και περνάς μοναδικές στιγμές με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου. Ο Άρης απ΄τον Τοξότη σε κάνει ιδιαίτερα μαχητικό αναφορικά με τους στόχους, τις προσδοκίες και τα ιδανικά σου! Όσο για την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και ανάδρομη από τις 19/12 σε κάνει να αναπολείς και να νοσταλγείς στιγμές του παρελθόντος, ίσως και να μετανιώνεις για λάθη σου!

Ιχθύς Δεκέμβριος 2021
Ο πιο λαμπερός μήνας του χρόνου είναι εδώ όμως εσύ αγαπητέ Ιχθύ κατανοείς ότι έχεις πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς που καλείσαι να κλείσεις, ενώ ένας σημαντικός βραχνάς αυτή την περίοδο αποτελεί το επαγγελματικό σου και η πορεία των στόχων σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη προβληματίζει σημαντικά την προοπτική και εξέλιξη της καριέρας σου, προκύπτουν τώρα ανακατατάξεις που σε κρατούν πίσω και δεν σου χαρίζουν με ευκολία την πορεία που θα θελες να ακολουθήσεις. Η Πανσέληνος στις 19/12 διεγείρει τις ευαισθησίες και τη νευρικότητά σου, προσοχή στις εντάσεις με την οικογένεια! Από τις 13/12 ο Άρης από τον Τοξότη, σου δίνει τη ώθηση ωστόσο να κάνεις επιτυχείς κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σταδιακά σε μία καλύτερη πορεία τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου! Η Αφροδίτη ανάδρομη από τον Αιγόκερω, θα σε φέρει σε επαφή με φίλους καρδιάς που είχες καιρό να συναντήσεις. Τέλος, στις 29/12 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο σου όπου και θα παραμείνει ως τις 10/5/22 , από αυτή την θέση θα φέρει τύχη και επέκταση στην ζωή σου!

Δημοσίευση σχολίου