BREAKING NEWS

29 προσλήψεις στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 


Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έως τέσσερις (4) μήνες, συνολικά είκοσι εννέα (29) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Στ.Ε. (για την χωρική αρμοδιότητα Π.Ε. Φθιώτιδας), κατά την χειμερινή περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ddoikisis@pste.gov.gr

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση και το έντυπο της αίτησης με τα δικαιολογητικά στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας www.pste.gov.gr Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι επτά (7) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας, στο Περιφερειακό Κατάστημα .

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Περιφερειακού Καταστήματος και να συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης.

dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου