BREAKING NEWS

Παίρνει παράταση η προκήρυξη «μαμούθ» του ΑΣΕΠ με 1.468 προσλήψεις σε δήμους, τι αλλάζει

 



Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 1.468 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο και συγκεκριμένα σε δήμους, ΟΤΑ τροποποιείται και παίρνει παράταση.

Πρόκειται για την προκήρυξη 13Κ/2021 που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.468 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε

  • ΟΤΑ α΄  και β΄  βαθμού,
  • στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας,
  • στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και
  • στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και θα έληγε στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Παράταση

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews η προκήρυξη θα πάρει τελικά παράταση, κάτι που αναμένεται να δώσει ανάσα σε αρκετούς ενδιαφερόμενους καθώς είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση από την κακοκαιρία που αφόπλισε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού για αρκετές μέρες. Αρκεί να αναφερθεί πως μέχρι και την Κυριακή που μας πέρασε υπήρχαν πολλά προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές της χώρας ενώ, οι οι ακυρώσεις στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας έχει οδηγήσει πανελλαδικά τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση Πιστοποίησης Αγγλικών να δίνουν ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ακόμα και μετά τις 12 τα μεταμεσονύκτια.

Όπως είναι γνωστό για Προκήρυξη 13Κ/2021 η μόνη Πιστοποίηση Αγγλικών που προλαβαίνει να πάρει κάποιος (π.χ. το Β2 - Lower ή C2 - Profociency) είναι η αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ και πολύ εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών του Εκπαιδευτικού Οργανισμού GoLearn όπου δεν χρειάζεται να εξεταστούν σε έκθεση και προφορικά.

Τροποποίηση της προκήρυξης

Εκτός από την παράταση ωστόσο, θα γίνει και μια τροποποίηση της προκήρυξης η οποία θα αφορά το κομμάτι των μεταπτυχιακών τίτλων για τα οποία θα δοθούν ξεχωριστές διευκρινήσεις σχετικά με το ποια μεταπτυχιακά και από ποιες σχολές θα γίνονται δεκτά.

Αναλυτικά το ΦΕΚ της προκήρυξης 13Κ/2021


https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/372517/apokleistiko-pairnei-paratasi-i-prokiryksi-mamoyth-tou-asep-me-1-468-proslipseis-se-dimous-ti-allazei



Δημοσίευση σχολίου