BREAKING NEWS

Προσλήψεις 5 ειδικοτήτων στη ΔΕΗ

 



Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υδροηλεκτρικών Σταθμών του Συγκροτήματος Αράχθου που εδρεύει στο Πουρνάρι του Νομού Άρτας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Δ.Ε.Η. Α.Ε. ΣΟΧ – ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ,ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο του Κλάδου Συγκροτήματος Αράχθου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση d.filios@dei.gr και κατ΄ εξαίρεση, μόνο ως ύστατη επιλογή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στις ακόλουθες διευθύνσεις: α) ΔΕΗ Α.Ε. / ΔΕΘΥΠ / ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΑΧΘΟΥ / ΥΗΣ Πουρναρίου Τ.Κ. 47100 – Άρτα, υπόψη κου Δημητρίου Φίλιου (τηλ. επικοινωνίας:2656022266) για τις θέσεις με τους κωδικούς 201 έως 205 και β) ΔΕΗ Α.Ε. / ΔΕΘΥΠ / ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΑΧΘΟΥ / ΥΗΣ Πηγών Αώου Τ.Κ. 44200 – Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων, υπόψη κου Δημητρίου Φίλιου (τηλ. επικοινωνίας:2656022266) για τις θέσεις με τους κωδικούς 206 έως 210.


Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος και στην κατ’ εξαίρεση ταχυδρομική συστημένη αποστολή, με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Τόσο το ηλεκτρονικό μήνυμα όσο και ο φάκελος αποστολής μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτονται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Σε περίπτωση που λόγω των τρεχουσών συνθηκών, δεν καθίσταται δυνατή η αναζήτηση των απαιτουμένων σύμφωνα με την Ανακοίνωση δικαιολογητικών, είτε ηλεκτρονικά είτε με άλλο τρόπο, ο υποψήφιος προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής, δύναται να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986, στην οποία θα δηλώνει ότι υφίσταται αντικειμενική αδυναμία προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και ότι εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκομίσει αυτά σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως άμεσα πριν την υπογραφή της σύμβασης εργασίας.

Στην υπόψη υπεύθυνη δήλωση ο υποψήφιος θα αναγράφει ποια συγκεκριμένα δικαιολογητικά δεν δύναται να προσκομίσει.

Εξαίρεση αποτελεί η επαγγελματική άδεια και ο βασικός τίτλων σπουδών, τα οποία ζητούνται ως απαιτούμενα στην Ανακοίνωση και πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν από τον υποψήφιο προκειμένου να προσληφθεί.

Η ως άνω αντικειμενική αδυναμία προσκόμισης εμπροθέσμως των απαιτούμενων δικαιολογητικών, σε καμία περίπτωση δεν αίρει ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, πιστοποιητικά και ιδιότητες θα πρέπει να είναι σε ισχύ και συμβατά με τους όρους της Ανακοίνωσης και της κείμενης νομοθεσίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες ή στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης ή της ανάρτησής της στα καταστήματα της υπηρεσίας μας ή στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στις ανωτέρω διευθύνσεις β) στο διαδικτυακό τόπο της Δ.Ε.Η Α.Ε. (www.dei.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Απασχόληση → Θέσεις Εργασίας – Έκτακτο προσωπικό.

dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου