BREAKING NEWS

Η ΑΝΤΙ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

 


Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ τηλεόραση η σειρά που έκανε πρόεδρο τον ΝΕΟΝΑΖΙ Ζελένσκι!

Σε μία (ακόμη) προσπάθεια ευαισθητοποίησης της φιλορωσικής ελληνικής κοινής γνώμης στα θέμα της Ουκρανίας, θα προβάλλεται στο εξής η περιβόητη τηλεοπτική σειρά που έκανε διάσημο τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι .

Πιο συγκεκριμένα, από την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 21:00, και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει, αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση, την πολυσυζητημένη κωμική/σατιρική σειρά του 2015 «Υπηρέτης του Λαού» («Servant Of The People»), την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.


Η συγκυρία φυσικά δεν είναι τυχαία!

Την ώρα που εξελίσσεται η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία και με κάθε τρόπο ελληνική ηγεσία και ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν το μίσος τους κατά του Πούτιν, ήρθε η σειρά της ψυχαγωγικής τηλεόρασης να περάσει το μήνυμα του «προσιτού» – «κωμικού» χαρακτήρα.

Κι όλα αυτά για τον πολιτικό-“ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ” της Δύσης που άφησε τα τάγματα νεοναζιστών να αλωνίζουν στην Ουκρανία και να σφάζουν Ρώσους.

Πάνω από 13.000 άμαχοι πολίτες στην Ανατολική Ουκρανία σφαγιάστηκαν επί προεδρίας του.

Αυτό ειναι το έργο της ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΑΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ!

Η Δύση όμως έκλεινε σε όλα αυτά μάτια και αυτιά για 8 χρόνια....
Τώρα τους πήρε ο πόνος για το τι γίνεται επάνω;
Τώρα που Ο Ρώσος αναγκάστηκε να λάβει τα μέτρα του;
Και πολύ το άργησε!
Θα πρότεινα λοιπόν στους ψυχοπονιάρηδες να δείξουν τον ίδιο πόνο και ως προς τις τόσο άδικες σφαγές των Ρωσσόφωνων... που γίνονταν τόσα χρόνια.... πολύ επιλεκτικούς σας βλέπω....
Γιατί έτσι "ψυχοπονιάρικά" μου;

Δημοσίευση σχολίου