BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

 





ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος είναι για σένα αγαπητέ Κριέ ένας μήνας εγρήγορσης αλλά και σπουδαίων ευκαιριών! Ο Άρης και ο Δίας από το ζώδιο σας σου προσφέρουν την ώθηση που χρειάζεσαι αλλά προπάντων την τύχη και τις ευκαιρίες για να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνεις σημαντικές ενάρξεις στην ζωή σου! Το μόνο που χρειάζεται να τιθασεύσεις είναι την υπερβολή, τα καβγαδάκια, τη νευρικότητα αλλά και την βιασύνη που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιπολαιότητα! Από τις 13 του μήνα με τον Ερμή από τους Διδύμους, ευνοούνται οι επικοινωνίες σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις και τις μικρές εξορμήσεις έξω από την πόλη! Σε αυτό συμβάλει και η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στον Τοξότη, η οποία και σε παρακινεί να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα, να ζήσεις μία νέα εμπειρία, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να απολαύσεις την περιπέτεια! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο τονώνει τα οικονομικά σου, ενώ αυξάνει και την αυτοπεποίθησή σου! Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο φινάλε του Ιουνίου , προχωράς σε αλλαγές στο χώρο σου , στο σπίτι σου , ή στην επαγγελματική έδρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με εναλλαγές, στο μεγαλύτερό μέρος του νιώθεις κούραση τόσο ψυχική, όσο και σωματική γιατί προσπαθείς να κλείσεις κύκλους και εκκρεμότητες, τρέχεις για όλους και για όλα και πολλές φορές ξεχνάς τον ίδιο σου τον εαυτό ! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου όμως , επιφυλάσσει και ικανοποιήσεις στα αισθηματικά σου , περισσότερες ευκαιρίες χαράς, ικανοποίησης αλλά και ανανέωσης, είναι πολύ πιθανό αυτό το μήνα να τολμήσεις και σε μία αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σου και υπάρχει αποκατάσταση στις επικοινωνίες σου , ενώ οι καθημερινές επαφές αρχίζουν να έχουν ροή και μπορείς να διευθετήσεις ότι είχε μείνει πίσω ή είχε πάει στραβά το περασμένο διάστημα. Αξιοποίησε την περίοδο ως και 13/6 για συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις ή και για διεκπεραίωση εγγράφων! Στις 14 του μήνα με την Πανσέληνο στον Τοξότη οι ευαισθησίες σου θα είναι τονισμένες, ενώ χρειάζεται παραπάνω προσοχή στην οικονομική διαχείριση! Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε προτρέπει για μετακινήσεις, γνωριμίες, ενώ έρχονται και προτάσεις, συζητήσεις που θα κάνουν αίσθηση και θα σε ξεσηκώσουν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινά με ενθουσιασμό και με ευκαιρίες να απολαύσεις στιγμές, να διασκεδάσεις , να δικτυωθείς, αλλά και για να κάνεις ένα νέο σπουδαίο ξεκίνημα αγαπητέ μου Δίδυμε. Οι γνωριμίες της περιόδου σε ανανεώνουν, είσαι πιο αγαπητός στους κύκλους σου , αλλά και πιο τολμηρός για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Το διάστημα από τις 13 Ιουνίου με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου , είναι γεμάτο από επικοινωνίες, ενώ έχεις και την ευκαιρία να ταξιδέψεις ή και να κάνεις νέες γνωριμίες. Με τον Άρη από τον Κριό σε όλη την πορεία του μήνα δραστηριοποιείσαι περισσότερο σε ομάδες, συλλόγους, ή παρακινείσαι από φιλικά πρόσωπα τα οποία σου επιφυλάσσουν ικανοποιήσεις! Έχεις την επιθυμία να νιώσεις πιο ελεύθερος και το επιδιώκεις με κάθε τρόπο! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/6, αναμένεται να έχει τις παγίδες της που θα σας μπερδέψουν για τα καλά … Διαψεύδονται οι προσδοκίες σας για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών, προσοχή σε εξαπατήσεις, πλάνες, διλήμματα αλλά και εστίες αποδιοργάνωσης και σύγχυσης Στις 23 του μήνα καλωσορίζεις και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου , όπου επίσημα ξεκινά για εσένα η καλοκαιρινή περίοδος ανεμελιάς, έρωτα, ικανοποίησης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλωσορίζεις τον Ιούνιο με περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία αλλά και με τις ευκαιρίες εκείνες να κάνεις ένα νέο σπουδαίο επαγγελματικό ξεκίνημα. Οι εξελίξεις στην ζωή σου αγαπητέ μου Καρκίνε είναι πολύ πιο γρήγορες, ενώ είσαι πιο μαχητικός προκειμένου να δείτε κάποια πράγματα στην ζωή σου να προοδεύουν. Ο Άρης από τον Κριό σε όλη την πορεία του μήνα κάνει το κλίμα της καθημερινότητας και της εργασίας να είναι φορτισμένο είτε λόγω ανακατατάξεων, είτε λόγω αντιθέσεων που δημιουργούνται με άτομα που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσένα, είτε και εξαιτίας επαγγελματικών ενάρξεων … Η νευρικότητα θα είναι διάχυτη και θα χρειαστεί αρκετές στιγμές να συγκρατήσεις τον θυμό σου, προκειμένου να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων είτε και για να μην εκτεθείς! Στην ίδια θέση όμως κινείται και ο Δίας, επομένως τα «τυχερά» συμβάντα που ανοίγουν μία νέα προοπτική στην καριέρα σου είναι βέβαιο ότι θα σε ωφελήσουν! Ο Ιούνιος όμως έχει και τις θετικές του στιγμές, αυτές για εσένα θα υπάρξουν ως τις 23 Ιουνίου και αφορούν κυρίως τις ξαφνικές γνωριμίες που θα αποτελέσουν την έκπληξη της εποχής, την ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου, τις δυνατότητες για καλοπέραση, ανεμελιά , είτε ακόμα και για μία ξαφνική ερωτική ιστορία που θα σε συναρπάσει!

ΛΕΩΝ

Μήνας ενθουσιασμού, χαράς, ικανοποίησης αλλά και νέων προοπτικών είναι ο Ιούνιος για εσένα αγαπητέ μου Λέοντα . Στην πορεία του γνωρίζεις νέους ανθρώπους, προγραμματίζεις ή και κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, εμπλουτίζεις τις εμπειρίες σου , αποκτάς νέες γνώσεις αλλά και κάνεις σπουδαία επεκτατικά βήματα για το μέλλον σου. Με τον Άρη αλλά και τον Δία από το ζώδιο του Κριού διψάς περισσότερο για περιπέτεια, για νέες εμπειρίες και έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις από την ρουτίνα ή και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία! Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θα επιδιώξεις αλλαγές στην ζωή σου , επαναπροσδιορίζοντας στόχους και λειτουργώντας με περισσότερη τόλμη ή και ρίσκο προς κάθε τι καινούργιο! Καταφέρνεις ήδη από τις 3 του μήνα να συγκροτήσεις τα επαγγελματικά σου , να έχεις συζητήσεις, προτάσεις, επαφές που θα ξεμπλοκάρουν την στασιμότητα που υπήρχε το τελευταίο διάστημα. Ευκαιρίες επαγγελματικής ανάδειξης, προβολής, καταξίωσης, αλλά και στήριξης για τη πρόοδό σου είναι μέσα στο «μενού» του μήνα! Η πανσέληνος στην καρδιά του μήνα κρίνεται θετική για το δικό σου ζώδιο, έρχεται για να σε ξυπνήσει από το λήθαργο και να σε παρασύρει με όμορφο τρόπο να διασκεδάσεις , να ερωτοτροπήσεις, να ξεφύγεις για λίγο από όλους και από όλα και να κάνεις πράγματα για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινά με σημαντικά νέα επαγγελματικά βήματα και εργασιακές ενάρξεις οι οποίες έρχονται να ανοίξουν μία νέα προοπτική για εσένα αγαπητέ μου Παρθένε ! Τα νέα επαγγελματικά σου βήματα, είναι γεγονός ότι θα λύσουν και αρκετά από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζες. Από αυτό το μήνα λοιπόν θα λάβεις ανακούφιση, από την βελτίωση του εισοδήματός σου , ενώ δέχεσαι και εύνοια για ζητήματα που συνδέονται με μισθώσεις, πωλήσεις, γραφειοκρατικές υποθέσεις, τραπεζικά ζητήματα. Ο Ιούνιος ανοίγει λοιπόν και τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σου προοπτικές, δεν παύει όμως να έχεις αρκετό άγχος προσπαθώντας να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον παράγοντα της τύχης που σου ανοίγεται! Ως τις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σε βοηθά σταδιακά να δραπετεύσεις και να χαρείς τις πρώτες στιγμές του καλοκαιρού: Ευνοείσαι για όμορφες μετακινήσεις, ψυχαγωγία, γνωριμίες ενώ και στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε συμφωνητικά!

ΖΥΓΟΣ

Σε κλίμα αισιοδοξίας ξεκινά αλλά και εξελίσσεται ο Ιούνιος για εσένα αγαπητέ μου Ζυγέ! Νέα βήματα κάνεις τώρα στην ζωή σου , εφαρμόζεις αλλαγές, ανανεώνεσαι, είσαι πιο ανοιχτός σε κάθε τι νέο, εμπλουτίζεις τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου , ενώ υπάρχει ο σπινθήρας του ενθουσιασμού και πάλι στην ζωή σου . Νέες σχέσεις και συνεργασίες ξεκινούν αυτή την εποχή και μάλιστα έχουν πολύ γρήγορο ρυθμό εξέλιξης … Αξιοποίησε λοιπόν τον παράγοντα της τύχης που σε φέρνει κοντά σε νέους ανθρώπους και είναι βέβαιο ότι δεν θα βρεθείτε χαμένος! Στα οικονομικά θα πάρεις μία σημαντική ανάσα δεν παύει όμως κοντά στις 12 Ιουνίου να υπάρχουν αρκετά έξοδα που διαταράσσουν τις ισορροπίες ή και το πρόγραμμα! Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη σε προτρέπει για επικοινωνία, για κοντινές μετακινήσεις, περιπέτειες ενώ γίνεσαι πιο αυθόρμητος και κάνεις τα βήματα για την σταθεροποίηση επιθυμιών σου! Στο τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, γίνεται η έναρξη μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ενώ μπαίνεις και σε περίοδο εγρήγορσης εργασιακής και νέων επαγγελματικών συνεργασιών

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετή κούραση και στρες επιφυλάσσει ο έκτος μήνας της χρονιάς για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ , όμως σε κινητοποιεί να βάλεις οργάνωση στην ζωή σου, να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση με έναρξη γυμναστικής ή διατροφής, αλλά και να προχωρήσεις σε εργασιακά σχέδια! Οι σχέσεις σου είναι ο τομέας που δέχεσαι εκπλήξεις και μπορώ να πω ότι αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να αιφνιδιαστείς από τον ερχομό ενός νέου έρωτα στη ζωή σου. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο αναθερμαίνει την συντροφική σου ζωή ή και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθεις πιο κοντά σε στον έρωτα! Η Πανσέληνος του μήνα στις 14/6 εντείνει τις ανασφάλειες σου τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές. Στο τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ανοίγεις πλώρη για ένα μεγάλο ταξίδι, για μία νέα εμπειρία ή ξεκινάς μία νέα δραστηριότητα ή εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου! Υποθέσεις που αφορούν νομικά έγγραφα, ανώτερες σπουδές κρίνονται υπέρ σου, ενώ σε ένα γενικότερο πλαίσιο ανακτάς την αισιοδοξία και την διάθεση για νέα σχέδια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιούνιος 2022 και αυτός ο μήνας πράγματι θα σου αρέσει, θα τον απολαύσεις και θα σταθείς τυχερός μέσα από τις εξελίξεις που θα έρθουν στην ζωή σου αγαπητέ μου Τοξότη! Στην πορεία του μπαίνουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σου, ξεκινάς μία νέα σχέση, ή προχωράς σε μία νέα συνεργασία … Η τύχη σε φέρνει στο πλευρό νέων ανθρώπων που η επαφή σου μαζί τους έχει κάτι σημαντικό να σου προσφέρει! Ο έρωτας βέβαια θα παίξει σπουδαίο ρόλο σε αυτό το μήνα του έτους, όπου και σε αυτό τον τομέα θα έχεις τα τυχερά σου! Ο Άρης από τον Κριό σας παρακινεί να κάνεις δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά, ενώ ενεργοποιείται για τα καλά και η ερωτική σου ζωή! Σε θέματα που αφορούν την εργασία σας έχεις καλές αποδόσεις και βλέπεις καλά αποτελέσματα το διάστημα 23 Ιουνίου! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 14/6 αναμένεται να είναι αρκετά παραπλανητική , προκαλώντας συναισθηματικές απογοητεύσεις, ρήξεις στις σχέσεις σου , διλήμματα, ή ακόμα και λάθη τα οποία θα φέρουν διχασμό αλλά και διάσταση! Σημαντικό και για εσάς να παραμείνεις ρεαλιστής και προσγειωμένος στην πραγματικότητα αποφεύγοντας τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι μεγάλες υποσχέσεις, βαρύγδουπα λόγια και δηλώσεις, ή ακόμα και τον φανατισμό με ιδέες που σε φέρνουν αντιμέτωπο με τους άλλους! Ανάσα στα οικονομικά δίνει η Νέα Σελήνη στις 29/6 στο ζώδιο του Καρκίνου, ευνοούνται υποθέσεις που αφορούν μισθώσεις, δάνεια, πωλήσεις, διαπραγματεύσεις, ενώ μπορεί να αποκτήσεις μία έξτρα πηγή εσόδου!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί ο Ιούνιος να ξεκινά με εσένα αγαπητέ Αιγόκερε να βρίσκεσαι σε συναισθηματική ένταση και εκνευρισμό, δεν παύει όμως να σου δίνονται και ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου , να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, να υπάρξει κάποια νέα εργασιακή εξέλιξη που θα σου προσφέρει ικανοποίηση και βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου . Η πορεία του μήνα φέρνει ενθάρρυνση ψυχολογική / συναισθηματική, έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής έδρας, δέχεσαι εύνοια για ζητήματα ακίνητης ή οικογενειακής περιουσίας και συμβαίνουν χαρμόσυνα γεγονότα στο σπιτικό σου. Από τις 13 ως τις 30 Ιουνίου έχεις θετικά μηνύματα, ειδήσεις και συζητήσεις για την εργασία σου . Η πορεία του Άρη στον Κριό προκαλεί κόντρες με το σταθερό σου περιβάλλον, καβγαδάκια με την οικογένεια, εξελίξεις που αφορούν το σπίτι ή και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις … Αρκετές στιγμές θα είσαι σε συναισθηματική φόρτιση σε ετοιμότητα να υπερασπιστείς το δίκιο σου ή και να περάσει το δικό σου … Η Αφροδίτη από τον Ταύρο αναμένεται να «γλυκάνει» όλες τις παραπάνω επιθετικές τάσεις και μπορείς να προσμένεις χαρούμενες στιγμές στον έρωτα, ξαφνικές αισθηματικές εκπλήξεις θα σε συναρπάσουν! Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ανοίγει μία νέα ευκαιρία για μία νέα σχέση, ή ακόμα και για την έναρξη μίας συνεργασίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας ευχάριστος μήνας ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Υδροχόε όπου κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την μονοτονία και για να απολαύσεις στιγμές! Στην πορεία του Ιουνίου ξεκινάς μία νέα ερωτική σχέση ή βάζεις πλώρη για ένα δημιουργικό σχέδιο, πολύ πιθανή είναι και μία σημαντική πρόταση, ή μία συμφωνία που σου δίνει μεγάλη χαρά! Με τον Άρη από τον Κριό είσαι σε εγρήγορση κάνεις αρκετές μετακινήσεις αλλά γίνεσαι αρκετά πιο οξύθυμος και νευρικός στον τρόπο έκφρασής σου όπου πιθανό να εκδηλωθούν καβγαδάκια! Σημαντικό νέο του μήνα είναι ότι ο Κρόνος γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του από τις 4/6 και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που σου έδωσε ως τώρα , προκειμένου να οριοθετήσεις καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σου . Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή αλλά και η επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους βελτιώνεται αισθητά από τις 3 του μήνα και έπειτα! Η Πανσέληνος του μήνα σε κοινωνικοποιεί , περνάς ωραίες στιγμές με φίλους, όμως χρειάζεται προσοχή στα έξοδά σας και στις οικονομικές παγίδες που υπάρχουν ετούτη την εποχή! Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, προσφέρει την προοπτική για την έναρξη μίας νέας εργασίας γεγονός που αναπτερώνει το ηθικό σου !

ΙΧΘΥΣ

Μήνας αλλαγών είναι ο Ιούνιος για εσένα αγαπητέ μου Ιχθύ όπου από το ξεκίνημά του κάνεις αλλαγές στο χώρο σου , στο σπίτι σου, μετακομίζεις ή ανανεώνεις το σπιτικό σου, συνάμα όμως δέχεσαι και ευκαιρίες για οικονομικές επενδύσεις, αγορές, βελτίωση των οικονομικών σου . Ο μήνας λοιπόν ξεκινά με ενθουσιασμό και με ευκαιρίες ανανέωσης που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στις 14 του μήνα η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει προβληματισμούς αναφορικά με το μέλλον της καριέρας, των στόχων και των προοπτικών σου. Μπερδεύεσαι για το ποια κίνηση ή επιλογή είναι σωστή προκειμένου να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο. Πιθανές καθυστερήσεις και μπερδέματα στην υλοποίηση επαγγελματικών στόχων θα προκαλέσουν προσωρινό εκνευρισμό . Αυτό που πρέπει να αποφύγεις ωστόσο είναι την πλάνη και τα λάθη που θα σε ανακατέψουν ετούτη την περίοδο! Στις 29 του μήνα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, έρχεται για να αναγεννήσει την αισθηματική σου ζωή, φέρνοντας έναν νέο έρωτα (για τους ελεύθερους), αλλά και ευκαιρίες ψυχαγωγίας αλλά και αναθέρμανσης (για τους ήδη δεσμευμένους)!

Δημοσίευση σχολίου