BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 


Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, ο Οκτώβριος ξεκινά με Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο και κυριαρχεί η έκρυθμη διάθεση από την πλευρά σου! Προσοχή κοντά στις 9 του μήνα για καβγαδάκια, νεύρα και απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει πολύ παραπάνω το ενδιαφέρον στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και γίνεται πιο ένθερμο το περιβάλλον στην συντροφική σου ζωή, αρκεί να περιορίσεις τις εγωιστικές τάσεις! Ο Άρης από τους Διδύμους, σε προτρέπει για δράση, πρωτοβουλία και είσαι διαρκώς σε κίνηση, θα υπάρξουν όμως οι στιγμές που θα αποσυντονιστείς και θα αποδιοργανωθείς εξαιτίας πολλών επιλογών ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, φρόντισε να αποφύγεις τα λάθη βιασύνης. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Ιχθύ ενισχύει τα ψυχικά σου αποθέματα, ενώ το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού προβληματίζει ιδιαίτερα τα οικονομικά σου!


Ταύρος


Κάτω από το φως των Εκλείψεων ξεκινά ο Οκτώβριος για σένα αγαπητέ μου Ταύρε για το λόγο αυτό κρίνεται και ως μήνας σταθμός για σένα και την πορεία των προσωπικών σου σχέσεων. Στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού , φέρνει ξαφνικές αποκαλύψεις αλλά και συγκρούσεις, ενώ κάποιοι κύκλοι κλείνουν! Η Έκλειψη Ηλίου που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 είναι γεγονός ότι θα διαταράξει την ισορροπία σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σε βοηθά στην πορεία του μήνα να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, να αλλάξεις τρόπο διατροφής, ή και να περιποιηθείς πολύ καλύτερα νου – σώμα - ψυχή! Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων και ανάδρομος από το ζώδιο των Διδύμων, στραγγίζει το πορτοφόλι σου και βγαίνουν και έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια. Ο Δίας περνά και πάλι στο ζώδιο του Ιχθύ βελτιώνοντας τις φιλίες σου και το δίκτυο γνωριμιών σου! Τέλος, το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, προβληματίζει και φέρνει το τέλος εποχής σε σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο.


Δίδυμος


Σε έναν όχι και τόσο εύκολο για όλους μας μήνα, εσύ αγαπητέ μου Δίδυμε καταφέρνεις μέσα από άγχος και ένταση, να περάσεις καλά αλλά και να αρπάξεις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Πιο τυχερός θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αφού η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Ιχθύ θα συμβάλει στην περεταίρω ανάπτυξη και πρόοδο της καριέρας σου! Κοντά στις 9/11 δείξε προσοχή σε φιλικά καβγαδάκια και παρεξηγήσεις με το κοινωνικό περιβάλλον, λόγω της Πανσελήνου στο ζώδιο του Κριού! Στις 25/10 η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, κρύβει τις παγίδες της στα εργασιακά ενώ το αίσθημα της κούρασης και της εξάντλησης θα είναι έντονο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού ως τις 23/10 ανανεώνει στο έπακρο την ερωτική σου ζωή , ενώ ο Άρης απ΄το ζώδιο σου σου δίνει το πάθος, τον δυναμισμό και τον ερωτισμό που χρειάζεται! Προσοχή στο τέλος του μήνα γιατί ο Άρης θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου, με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής σε λάθη! Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού , ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου ενώ καλείσαι να διεκπεραιώσεις νομικές υποθέσεις ή και έγγραφα.


Καρκίνος


Ο Νοέμβριος ξεκινά εκρηκτικά με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού να προκαλεί εντάσεις και καβγάδες στα επαγγελματικά ή και στο γάμο, ενώ εσύ είναι φανερό ότι είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις για την ζωή σου! Η πορεία του μήνα φέρνει την Ηλιακή Σελήνης στο Σκορπιό η οποία κρίνεται αναμορφωτική για τα αισθηματικά σου, κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν νέοι και ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση μοιραία! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού Ήρθε ο καιρός να βάλεις νερό στο κρασί σου και να συζητήσεις με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου και πιο συγκεκριμένα με την οικογένειά σου για όλα αυτά τα παράπονα που κρατάς εδώ και καιρό μέσα σου! Παράλληλα θα θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο όμορφα. Είναι πολύ πιθανή μία ανακαίνιση, μία μετακόμιση, ή ο ερχομός ενός νέου μέλους στο σπίτι! Τώρα είναι που θα νιώσεις και εσύ ότι το σπίτι σου είναι η φωλιά σου και η οικογένειά σου είναι το σταθερό σου λιμάνι που σε γαληνεύει και σου δίνει σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα! Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων (και ανάδρομος από τις 31/10) σε κάνει να τρέχεις για όλους και για όλα κάνοντας σημαντικές θυσίες. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού πιέζει σημαντικά τα οικονομικά και οι περιορισμοί στα « θέλω» σου είναι αναγκαίο κακό! Τέλος, πιο κερδισμένος αυτό το μήνα θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 20-22 Ιουλίου όπου δέχεσαι την επιρροή του Δία από τους Ιχθείς και η τύχη είναι με το μέρος σου.


Λέων


Από την αρχή του Οκτωβρίου έχεις ανάγκη φίλε μου Λέοντα να ανοίξεις τα φτερά σου, να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, να τολμήσεις σε μία μεγάλη αλλαγή και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Όλα αυτά τα αισθάνεσαι γιατί είσαι αρκετά πιεσμένος και ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί 8-12/8 νιώθεις ότι έχει βιώσει τον πόνο, την απογοήτευση, την σκληρότητα αλλά και την ανατροπή των σχεδίων σου, γεγονός που σε έχει φθείρει! Αυτό το μήνα όμως έχουμε και την Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό η οποία επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου αλλά φέρνει και ανακατατάξεις στο σπίτι και στην οικογένεια! Θετική για σένα είναι η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού έχεις εκφραστικότητα, γλυκύτητα, ευγένεια, αισθησιασμό και ποντάρεις σε φλερτ, νέες γνωριμίες και σε ερωτικό παιχνίδι που σε ξεκουράζει και σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο! Μία ακόμα θετική επιρροή που θα δεχθείς από την Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι ότι θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στα αδέρφια (ή ξαδέρφια) και θα εξομαλύνεται τη σχέση σας. Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, σε κοινωνικοποιεί σε φέρνει κοντά σε νέους αλλά και παλιούς φίλους!


Παρθένος


Αγαπητέ μου Παρθένε, ο Οκτώβριος ξεκινά με φόβους, ανασφάλειες και ανησυχίες για τα οικονομικά, ενώ υποθέσεις του παρελθόντος φαίνεται ότι επιστρέφουν στο παρόν και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε αναβρασμό. Αυτή ακριβώς είναι η απόρροια της Πανσελήνου στο ζώδιο του Κριού στις 9/10. Στην συνέχεια του μήνα έχουμε και την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου φέρνει οριστικές εκκαθαρίσεις και τερματισμούς σε συμφωνίες, προσοχή στο μεταφορικό μέσο και στην οδήγηση! Η Αφροδίτη στο Ζυγό βελτιώνει τα οικονομικά σου και σε βοηθά να ανεβάσεις το εισόδημά σου! Με τον Άρη από τους Διδύμους δίνεις έναν μεγάλο αγώνα για την επαγγελματική σου αναρρίχηση και κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Τέλος το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, προκαλεί επαγγελματικές ανακατατάξεις που σε αγχώνουν σημαντικά!


Ζυγός 


Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ αγαπητέ μου Ζυγέ, και σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για σένα περίοδος εγρήγορσης αλλά και αποκαλύψεων. Στις 9/10 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, καλείσαι να κάνεις επιλογές, να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να πάρεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία σου! Στην πορεία του μήνα ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, συγκρούονται με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δεν λείπουν λοιπόν τα παρασκήνια, οι ίντριγκες, τα σκάνδαλα, ενώ θα χρειαστεί να απομακρυνθείς από σχέσεις που σε φθείρουν ή που δεν έχουν πορεία! Αυτό το μήνα όμως (ιδιαίτερα ως τις 23) αλλάζεις, ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις, βελτιώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση, έλκεις τους γύρω σου σαν μαγνήτης. Ο Άρης από τους Διδύμους σε παρακινεί να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες, ζητήματα επιμόρφωσης, να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις, σημαντικό είναι να αποφύγεις το διάσημα κοντά στις 12 του μήνα τα διλήμματα και τις συγχύσεις στα εργασιακά! Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 είναι παρακινδυνευμένη για τα οικονομικά προσοχή για απώλειες!


Σκορπιός


Σημαντικός ο Οκτώβριος για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Σκορπιέ, στην πορεία του σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου, που θα σημάνει το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μίας νέας. Ο μήνας φέρνει ξεκαθαρίσματα, συνειδητοποιήσεις, απογοητεύσεις, αλλά και μία νέα πορεία μπροστά σου! Το παρασκήνιο, η ίντριγκα, το κουτσομπολιό και οι πισώπλατες συμπεριφορές θα είναι από τα βασικά στοιχεία που θα σε προβληματίσουν αυτό το μήνα, μην εμπιστεύεσαι τους πάντες, εξάλλου είσαι καχύποπτος και επιφυλακτικός από την φύση σου και αυτό το μήνα πρέπει να είσαι ακόμα περισσότερο! Σκληρά λόγια και σκληρές αποφάσεις θα γίνουν πράξη αυτό το μήνα! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου είσαι πιο έτοιμος να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και να κάνεις επιλογές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτά που θες!


Τοξότης


Πάθος, ερωτισμός και υπερβολή αυτές ακριβώς είναι οι γενικές τάσεις του μήνα για σένα φίλε μου Τοξότη και όλα αυτά θα φανούν ήδη από το ξεκίνημα του Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού που σε επηρεάζει στενά! Ο μήνας ωστόσο έχει και αρκετή κοινωνική δικτύωση, πολλές επαφές, είσαι περιζήτητος και αξιαγάπητος στο περιβάλλον σου αλλά δέχεσαι και στήριξη από αγαπημένα πρόσωπα! Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αποτελεί την «μπανανόφλουδα» που πρέπει να αποφύγεις! Αυτό το μήνα μπορεί να δημιουργηθούν παραπλανήσεις, συγχύσεις και μπερδέματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, ίσως και εσύ από την πλευρά σου να μην εκτιμήσεις σωστά κάποιες καταστάσεις. Τέλος, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού αναμένεται να φέρει την ολοκλήρωση – λήξη καταστάσεων του παρελθόντος.


Αιγόκερως


Ο Οκτώβριος ξεκινά με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού που σχηματίζεται στις 9/10 η οποία προκαλεί μεγάλη ένταση και θυμό, για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις προσωπικές υποθέσεις αλλά και την εργασία σου! Χαλάρωσε τους τόνους και απέφυγε την παρορμητικότητα! Κατά την διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο κατά κύριο λόγο στην δουλειά, στις προοπτικές της, στο μέλλον σου! Γίνεσαι σκληρός και ανταγωνιστικός, δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και δεν κάνεις πλέον εκπτώσεις στα θέλω σου, αυτή η στάση θα σε οδηγήσει και σε οριστικές ρήξεις. H Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 προκαλεί τριγμούς στις φιλίες και στις κοινωνικές σου σχέσεις!


Υδροχόος


Μήνας δράσης, πρωτοβουλίας αλλά και σημαντικών εξελίξεων είναι για σένα ο Οκτώβριος αγαπητέ Υδροχόε. Στο ξεκίνημά του η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 9 του μήνα φέρνει για σένα γεγονότα που σε παρακινούν για σημαντικές αποφάσεις, προσοχή στα καβγαδάκια αλλά και στην βιασύνη στις μετακινήσεις σου! Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, φέρνουν αέρα ανανέωσης στο ζώδιο σου, και υπάρχουν νέα σχέδια στον ορίζοντα που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! Το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητα σου, αλλά η βασική σου ανάγκη είναι να νιώθεις ελεύθερος! Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 12/10 είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθη υπερβολών στην διαχείριση χρήματος, προσοχή στην επιπολαιότητα! Τέλος, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι γεγονός ότι προκαλεί σοβαρούς κλυδωνισμούς σε θέματα που αφορούν την εργασία σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο!


Ιχθύς


Ο Οκτώβριος για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ είναι μήνας πολυδάπανος, αλλά ευεργετικός σε νέα σχέδια και νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου! Σημαντικό νέο του μήνα είναι η επιστροφή του Δία στο ζώδιο σου , η οποία αναμένεται από τις 28/10 να σε στηρίξει στην εκπλήρωση μεγάλων ονείρων ζωής, ενώ η τύχη θα σου χαμογελάσει διάπλατα! Στο ξεκίνημα του μήνα η Πανσέληνος στον Κριό εντείνει τα έξοδα και την ανησυχία για όλα όσα πρέπει να διεκπεραιώσεις, οι υποχρεώσεις σου τρέχουν με ταχύτητα φωτός και αυτό σε φοβίζει! Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σε κάνουν ιδιαίτερα ανήσυχο ή και ανασφαλή, ενώ οι δύσκολες γωνίες τους με τον Πλούτωνα σε προϊδεάζουν, ότι κάποια άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος μπορεί να μην έχουν τόσο αγνές προθέσεις απέναντί σου! Αντιζηλίες, ανταγωνισμοί, κόντρες και παρασκήνια από το κοινωνικό περιβάλλον είναι η τάση του μήνα! Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 , σε βοηθά να λήξει μία περίοδος αδιεξόδων και να βάλεις πλώρη προς νέα σχέδια! . Ο Άρης σε ορθή φορά από τους Διδύμους ως το τέλος του μήνα, συχνά γίνεται η αιτία συγκρούσεων, εντάσεων και γεγονότων που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, διασφάλισε την σταθερότητά σου!

Δημοσίευση σχολίου