BREAKING NEWS

Προσλήψεις στον δήμο Παλαιού Φαλήρου

 



Πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων ατόµων ατόµων στο ∆ήµο Παλαιού Φαλήρου,.


Προσλήψεις 4 υπαλλήλων στον δήμο Παλαιού Φαλήρου με νέα προκήρυξη.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν µαζί µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (proslipseis.dpf@palaiofaliro.gr ), είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή είτε ταχυδροµικά, µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 & Αρτέµιδος, Τ.Κ. 17562 Παλαιό Φάληρο, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού του Τµήµατος ∆ιοικητικού της ∆/νσης ∆ιοικητικών Υπηρεσιών υπόψιν κου Μπαβέλα Ιωάννη.

Το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συµµετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εµφανίζεται υπογεγραµµένη, µε φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Επισηµαίνεται: ότι σύµφωνα µε το νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισµό Προστασίας ∆εδοµένων (ΕΕ) 2016/679 γνωστό ως GDPR, που ετέθη σε εφαρµογή τον Μάιο 2018, καθιερώνεται ενιαίο νοµικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδοµένων σε όλα τα κράτη µέλη της ΕΕ.

Για το λόγο αυτό, η συµµετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία πρόσληψης µε την οικειοθελή υποβολή αίτησης µε τα συνηµµένα σε αυτή δικαιολογητικά προς τον Φορέα, συνεπάγεται τη συναίνεση του υποψηφίου για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και για την ασφαλή διατήρησή τους σε αρχείο (φυσικό ή ψηφιακό) για συγκεκριµένο σκοπό και για όσο χρόνο απαιτείται, προκειµένου να ολοκληρωθούν οι νόµιµες διαδικασίες πρόσληψης.

Οι φορείς οφείλουν να προστατεύουν τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων από τυχόν υποκλοπή προκειµένου να επιτυγχάνεται η ασφαλής επεξεργασία των δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι υποψήφιοι διατηρούν το δικαίωµα ανάκλησης της συναίνεσής τους ανά πάσα στιγµή και κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης προς το Φορέα.

Η αίτηση συµµετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συµπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων δεν µπορεί να είναι µικρότερη των δέκα (10) ηµερών (υπολογιζοµένων ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήµου Παλαιού Φαλήρου και στο διαδικτυακό του τόπο (www.palaiofaliro.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα. Ο

ι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία µας στη διεύθυνση (www.palaiofaliro.gr), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριµένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδροµή: Πολίτες Έντυπα – ∆ιαδικασίες ∆ιαγωνισµών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου µέσω της διαδροµής: Σύνδεσµοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα µέσω της διαδροµής: Πολίτες Έντυπα – ∆ιαδικασίες ∆ιαγωνισµών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου