BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 


ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Μετά τις δυσκολίες του 2022 και τις αλλαγές που άρχισαν να γίνονται στη ζωή σου, πρέπει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σου επιτρέψουν να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα επαγγελματικό ή αισθηματικό. Ο πρώτος μήνας του 2023 φέρνει μαζί τους τις περισσότερες χαρές στον έρωτα και όλα φαίνονται να μπορούν να διορθωθούν και να νιώσεις «γεμάτος συναισθηματικά. Είναι στο χέρι σου να μην έχεις κανένα παράπονο από τη ζωή σου και να νιώθεις ήρεμος και ασφαλής. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα προωθούνται εύκολα. Βελτίωση συνθηκών εργασίας και αναγνώριση των ικανοτήτων σου είναι κάτι σίγουρο.




ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Το 2023 είναι χρονιά δύσκολη αλλά γόνιμη. Μην το ξεχνάς αυτό όταν οι αντιξοότητες σε κουράζουν. Θα τολμήσεις τις αλλαγές που φοβόσουν όλα αυτά τα χρόνια και από την αρχή της νέας χρονιάς θα διαπιστώσεις ότι μέχρι τώρα οι φόβοι σου ήταν αβάσιμοι. Θα εκφράσεις απόψεις, θα πάριες αποφάσεις, θα κάνεις έντονη ερωτική ζωή για ένα διάστημα αλλά θα έρθεις και στο δίλημμα για την συνέχιση ενός τρόπου ζωής ή όχι. Πάντως είτε κερδίσεις με επανάσταση είτε με αποδοχή, πρέπει να μάθεις να χαίρεσαι ότι έχεις και να μην καταπιέζεις το σύντροφο σου με τα άγχη σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η καινούρια χρονιά έρχεται φέρνοντας πολλή δουλειά, ευθύνες, κούραση, πολλά σχέδια και προοπτικές αλλά και πολλές προσδοκίες. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ανοίγεται τώρα ένας δρόμος για τις επιδιώξεις σου και ότι θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι προετοιμασμένος για την κούραση που σε περιμένει αλλά και «ξεκαθαρισμένος» για το τι πραγματικά θέλεις. Είναι καιρός να ξεπεράσεις τις πεισματικές αδιαλλαξίες και να δείς καθαρά τι προσφέρεις στους άλλους και τι παίρνεις από αυτούς. Επιδίωξε νέους κοινωνικούς ή πνευματικούς στόχους και πρόσεξε τους ανταγωνισμούς και τις επιβουλές. Αισθηματικά να είσαι σαφής και ουσιαστικός


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ουσιαστικές αλλαγές γίνονται στη ζωή σου αγαπητέ μου Καρκίνε ήδη από τον πρώτο μήνα του 2023! Προετοιμάζεις και μέσα σου μία γενική αναδιοργάνωση βασισμένη στη πείρα του παρελθόντος. Όμως κάθε μεταβατική κατάσταση έχει δυσκολίες. Αν μιλάμε για μία καινούργια εποχή που ανατέλλει, τότε εσύ ως διορατικός Καρκίνος, έχεις αποφασίσει να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις και να προωθήσεις τις αρχές που υποστηρίζεις στη ζωή Ανακατατάξεις στο σπίτι είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα. Αισθηματικά μην πιέζεις τις καταστάσεις και μη ζητάς άμεση ικανοποίηση, καθώς η περίοδος έχει μεγάλη δόση αβεβαιότητας. Οι μακρόχρονες σχέσεις και ο γάμος θα καταφέρουν να ξεπεράσουν κάποιες ενοχλητικές δυσκολίες.


ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Τον Ιανουάριο επεξεργάζεσαι τρόπους απελευθέρωσης σου, από οτιδήποτε σε αναγκάζει να συμπεριφέρεσαι καταπιεστικά. Ο Ιανουάριος θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου και θα επανατοποθετήσεις τις ελπίδες σου για το μέλλον. Η νέα χρονιά θα είναι επίσης περίοδος αισθηματικών αλλαγών και ικανοποίησης για σένα που δεν έχεις σχέση. Επαγγελματικά θα απαιτηθούν από εσένα ευθύνες και συνέπεια στις επιλογές. Όπως και να αντιδράσεις όμως, στο τέλος θα παραδεχτείς ότι έχεις καινούργιες απόψεις για τις ανθρώπινες σχέσεις και οι συνθήκες θα βοηθήσουν να λειτουργήσεις τελείως διαφορετικά από ότι σου επιβάλλει το περιβάλλον σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Νέοι στόχοι, καινούριες φιλίες, ξαφνικές επιτυχίες θα κοσμήσουν την καθημερινότητα του Ιανουαρίου, ενώ καλύτερη προβλέπεται η νέα χρονιά και για την αισθηματική σου ζωή. Μην χρονοτριβείς σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και πάρε αποφάσεις για μία σχέση που τραβάει αδικαιολόγητα μακριά χωρίς να εξελίσσεται σε κάτι συγκεκριμένο. Γίνε πιο συνεργάσιμος και εκφράσου σε πρακτικά πλαίσια τη σχέση αγάπης με τον άνθρωπο της επιλογής σου. Δεν θα πεις μεγάλα λόγια, ούτε θα κάνεις υπερβολές αλλά θα δεις με ήρεμη βεβαιότητα την παρουσία σου στο δεσμό, τη συμβίωση ή το γάμο. Μετακινήσεις, γνωριμίες, σπουδές είναι πράγματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Σκέψου καλά και δείξε ειλικρίνεια με τον εαυτό σου και τους άλλους. Η ανασφάλεια σου έγινε, ως τώρα, αφορμή να προσκολληθείς σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σε βοήθησαν να εξελιχτείς. To ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα σε ωθήσει να επαναπροσδιορίσεις τη βάση σου , να δυναμώσεις την ψυχή σου και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που αποδείχτηκαν ακατάλληλοι, ή σκληροί μαζί σου. Αισθηματικά ο Ιανουάριος θα σε βάλει συχνά σε διλήμματα. Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα απαιτεί μία άμεση και αποφασιστική αντιμετώπιση που θα οδηγήσει στη διάλυση όλων των εκκρεμοτήτων που θυμίζουν άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή σου και εσύ έχεις αλλάξει νοοτροπία και απόψεις για πολλά θέματα. Κάθε αλλαγή όμως συνεπάγεται και αρκετές δυσκολίες και είναι φυσικό να υπάρχουν όλο το χρόνο, μέχρι να συνηθίσεις στην ιδέα και να γίνουν οι καταστάσεις πιο σαφείς.. Η περίοδος των εμπειριών και της διαμαρτυρίας τελειώνει για κάτι πιο ουσιαστικό και πιο γόνιμο. Ένας καινούργιος έρωτας θα έχει δυο εκδοχές: ή να προσθέσει ευθύνες τις οποίες πρόθυμα θα αναλάβεις ή να σε βοηθήσει να μοιραστείς μαζί του τη δημοτικότητα που θα συνεπάγεται το γεγονός της σχέσης σου ή ο γάμος στον οποίο θα καταλήξεις γρήγορα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 23 σου δίνει το δικαίωμα, όχι μόνον να ελπίζεις στα καλύτερα, αλλά να τα πετύχεις κιόλας με τη βοήθεια της τύχης που δεν κοιτάζει προσόντα και δεξιότητες, απλά βοηθά τους… τυχερούς και πέρα από τα λεφτά που είναι πάντα ευπρόσδεκτα και τις ποικίλες ανέσεις που θα έχεις, το μπόνους που σου δίνει στα προσωπικά σου ο Δίας στον Κριό και τον 5ο ηλιακό οίκο σου, αρκεί για να περάσεις σούπερ. Στο «κάδρο» μπαίνει και η κοινωνική σου ζωή, με τιμές και δόξες κι αν ανακατευτείς με τίποτα συλλόγους και σωματεία, από πρόεδρο και πάνω σε βλέπω. Ίσως βέβαια να διακριθεί ένας δικός σου άνθρωπος κι όχι εσύ, αλλά θα του/της το συγχωρέσεις, όταν μπεις κι εσύ στο γλέντι.

Επιπλέον, η διέλευση της Αφροδίτης από τον Υδροχόο και τον 3ο ηλιακό οίκο σου (από τις 3/1) ευνοεί τα ταξίδια σου κι αυτό είναι ένα ακόμη καλό νέο. Μέχρι εδώ, δηλαδή, όλα τέλεια αλλά έχεις ένα δίκιο να σκέφτεσαι πως δεν μπορεί όλο και κάποια «μουτζούρα» θα υπάρχει κι αυτήν έρχεται να στη βάλει ο Πλούτωνας. Την Πρωτοχρονιά και στις 18/1 κυκλοφορεί πολύ μεγαλύτερη «σκοτεινιά» από αυτήν που μπορείς να αντέξεις και πρόσεξε, μήπως σε φάνε λάχανο οι κακοί. Όχι εσένα δηλαδή αλλά τα λεφτά σου. Μακάρι βέβαια να κληρονομήσεις μια αμύθητη περιουσία, αλλά το σενάριο είναι ήδη γραμμένο και δεν αλλάζει, οπότε… ό,τι σου λάχει!

Όσο για τον ανάδρομο Ερμή (κι αυτός στον Αιγόκερω) από τις 29/12 μέχρι τις 19/1, μπορεί μεν να σου δημιουργήσει κάποιες ανωμαλίες στη ροή των χρημάτων, αλλά, με την τύχη που έχεις, πιο πιθανό είναι να σου επιστραφούν διάφορα ποσά.

Τέλος, στο καυτό θέμα των σχέσεων-συνεργασιών ο Άρης στους Διδύμους σου «λέει» απλά να περιμένεις μέχρι τις 14/1, αφού τότε αλλάζουν τα «κόζια» και θα μπορέσεις να έχεις πλέον μια πιο καθαρή εικόνα. Όσο παραμένει ανάδρομος, όλο με παλιές καταστάσεις θα ασχολείσαι, που -άντε- καιρός είναι να καταλήξουν κάπου κι αυτές κι ας είναι στο πυρ το εξώτερον! Μετά πάντως σε βλέπω σε φουλ δράση με τους έρωτές σου και τα όλα σου.


ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Αναθεωρείς τον τρόπο της ζωής σου τη νέα χρονιά και όλα θα πάνε καλά. Φρόντισε να αποφύγεις κάθε είδους υπερβολή που θα σε έκανε να ξεχάσεις τι και γιατί προσπαθείς. Το 2023 θα σου δώσει την ευκαιρία να μείνεις πιο ευχαριστημένος από τον εαυτό σου. Μην τη χάσεις! Η αισθηματική σου ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον καθώς αναλαμβάνεις δράση σε τομείς που σε απασχολούσαν από καιρό, αλλά τους είχες αφήσει στα χέρια άλλων. Δες τα πράγματα πιο αισιόδοξα, υπολογίζοντας ταυτόχρονα το κόστος της κάθε επιλογής σου. Σημαντική η νέα χρονιά και για τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Ο Ιανουάριος είναι μήνας έναρξης για εσένα, μόνο που υπάρχει σαν κατάθεση η πείρα και η φρόνηση που σε δίδαξαν τα λάθη σου. Αν τη χρησιμοποιήσεις σωστά θα επιτύχεις, αν την αγνοήσεις θα χρειαστεί να κάνεις διπλό κόπο και δρόμο. Η νέα χρονιά θα ενεργοποιήσει κατά πολύ το ένστικτό σου και θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου. Θα σε βοηθήσει επίσης να κάνεις αντικαταστάσεις προσώπων ή να αλλάξεις τον τρόπο ζωής επηρεάζοντας αισθητά την ερωτική σου πορεία. Επαγγελματικά, ο Δίας θα συμβάλει ώστε να παίξουν σημαντικό ρόλο, είτε πρόκειται για βιοποριστική εργασία, είτε για σπουδές ή ελεύθερη έκφραση σε κάτι καλλιτεχνικό


ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Το ξεκίνημα του νέου έτους θεωρείται καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου αλλά θα πρέπει να προνοήσεις και για τα επόμενα χρόνια. Επίσης επιφυλάσσει αλλαγές που θα γίνουν μέσα σου και θα σε εκπλήξει ο συγχρονισμός συγκυριών και η τύχη στα γεγονότα. Κάποιος ή κάτι θα σε απασχολήσει αλλά μέσα από μία πίεση που θα υποστείς αλλά θα βρείς μία λύση ή θα συλλάβεις μία ιδέα που θα ευνοήσει τον τομέα αυτό. Τα επαγγελματικά σχέδια φαίνεται να πλησιάζουν στην ευόδωση τους. Η επιτυχία είναι θέμα αντοχής και κοινωνικής δραστηριότητας που είναι σκόπιμο να αναπτύξεις. Αισθηματικά, ο Ιανουάριος σε θέλει προσεκτικό και υπομονετικός.

Δημοσίευση σχολίου