BREAKING NEWS

Σαρακοστιανό καλάθι: Ερχεται στις 22 Φεβρουαρίου με ορίζοντα ως το Πάσχα

 




Το νέο εποχικό καλάθι του νοικοκυριού, εκείνο που θα περιλαμβάνει προϊόντα για τη Σαρακοστή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ η Μεγάλη Εβδομάδα θα εμπλουτιστεί και με κρέατα.

Στα βήματα που νικήθηκε το εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού την περίοδο των Χριστουγέννων, αναμένεται να βαδίσει και το «σαρακοστιανό» καλάθι που προετοιμάζεται εν όψει της νηστείας αλλά και του Πάσχα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα τέλη του Φεβρουαρίου, πιθανότατα στις 22 του μήνα, θα κάνει πρεμιέρα αυτό το νέο εποχικό καλάθι που σταδιακά θα εμπλουτιστεί και με τρόφιμα και προϊόντα εν όψει του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, μέχρι και τη Μεγάλη Εβδομάδα σχεδιάζεται να περιλαμβάνει προϊόντα για τη Σαρακοστή, κυρίως νηστίσιμα τρόφιμα. Τη Μ. Εβδομάδα ωστόσο, θα προστεθούν και κρέατα, αρνί και κατσίκι, ώστε να έχουν οι καταναλωτές επιλογές για την Κυριακή του Πάσχα.

Σημειώνεται πως στα τέλη Μαρτίου ολοκληρώνεται το μέτρο του «καλαθιού του νοικοκυριού» όπως είχε ανακοινωθεί. Ωστόσο αναμένεται να δοθεί παράταση ως και τις 30/6 καθώς από το υπουργείο Ανάπτυξης κρίνεται επιτυχημένο ως μέτρο και υπάρχει θέληση ώστε να συνεχιστεί.

(reader.gr)


Δημοσίευση σχολίου