BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 


ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου είναι απαραίτητο να οργανώσεις τις κινήσεις σου, προκειμένου να σταθείς σταθερός στις απόψεις σου αλλά και να αποφύγεις τις ανώφελες συναναστροφές. Ο Δίας πορεύεται στο ζώδιο σου, σου προσφέρει τύχη και προστασία, η τάση αυτή θα ενισχυθεί πολύ παραπάνω από τις 20 του μήνα που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, γεγονός που θα φέρει άνθιση σε έρωτα και οικονομικά, όμως … είναι σημαντικό να μην λειτουργείς με τόλμη, επιπολαιότητα και ρίσκο! Ο αισθηματικός τομέας θα περάσει φάση ουσιαστικής ανανέωσης, αν είσαι ήδη σε μία σχέση απλά συγκρατήσου τις νευρικές στιγμές που ούτως η αλλιώς τους τελευταίους 5 μήνες υπάρχουν! Στον επαγγελματικό τομέα, η δραστηριοποίησή σου θα αποτελέσει τον άσσο στο μανίκι σου! Στα οικονομικά παρά τους φόβους που έχεις θα τα καταφέρεις αρκεί να διατηρήσεις την λογική και την προνοητικότητα στην διαχείριση του εισοδήματος σου αλλά και στην διατήρηση των βασικών οικονομικών ισορροπιών που η εποχή απαιτεί.




ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος για σένα αγαπητέ μου Ταύρε είναι ένας μήνας ικανοποιητικός για τις κοινωνικές σου επιδιώξεις! Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να προωθήσεις τα συμφέροντά σου, σε μία τόσο σκληρή εποχή που όλος ο κόσμος είναι προβληματισμένος! Δεν θα λείψουν και κάποια έκτακτα περιστατικά που θα σε αποσυντονίσουν, φρόντισε να μην διασπάται η προσοχή σου από θέματα που έχουν ένα δευτερεύοντα ρόλο στην ζωή σου! Ο επαγγελματικός αγώνας που κάνεις θα στεφθεί με επιτυχία, μην διστάσεις λοιπόν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, βρίσκονται και νέους τρόπους για να συντηρήσεις το αντικείμενο της απασχόλησής σου! Στα οικονομικά σου ο Άρης από τους Διδύμους, φέρνει εκπλήξεις όχι και τόσο ευχάριστες, όμως θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Στον αισθηματικό τομέα είναι πιο βελτιωμένες οι συνθήκες αρκεί να μην απογοητεύεσαι από κάποιες αντιδράσεις του συντρόφου σου!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Τον Φεβρουάριο αγαπητέ μου Δίδυμε, δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε ότι αφορά το μέλλον και την προοπτική της εργασίας σου! Η καθημερινότητα σου θα είναι κουραστική και τα νεύρα δεν θα λείπουν, όμως ο παράγοντας της τύχης θα είναι με το μέρος σου και θα σε βοηθά να δέχεσαι εξυπηρετήσεις από το περιβάλλον σου! Στον οικονομικό τομέα οι συνθήκες παραμένουν αντίξοες και κάποιες καταστάσεις επίμονα δύσκολες. Αυτό οφείλεται στην γενικότερη κατάσταση αλλά και στην έλλειψη πρόνοιας εκ μέρους σου. Προσπάθησε να μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και βάλε σε μια καλύτερη σειρά τα έξοδα σου . Να θυμάσαι πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν βελτιωθεί πολλά. Το διάστημα αυτό και όσο ο Δίας πορεύεται στον Κριό, σε βοηθά να αναπροσαρμόσεις τη θέση σου και τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να αντιμετωπίσεις αλλά και να εκμεταλλευτείς καλύτερα την εποχή της άνοιξης.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, τον Φεβρουάριο θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένο το κλίμα στην ζωή σου, αλλά χρειάζεται από μέρους σου καλύτερος χειρισμός τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις! Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που προσαρμόζεσαι σε ένα νέο ρυθμό ζωής και καλείσαι να ξεπεράσεις τις αναμνήσεις του παρελθόντος, η διαδικασία αυτή δεν σου είναι πάντα και τόσο εύκολη! Άλλωστε αν κάνεις τον απολογισμό σου θα δεις ότι έχεις ωριμάσει τα δυο τελευταία χρόνια μέσα από αντιξοότητες που προέκυψαν και αλλαγές που σου επιβλήθηκαν. Τώρα λοιπόν στην μεταβατική εποχή που διανύεις πρέπει να δεις καθαρά την πραγματικότητα και να καταπολεμήσεις το άγχος και τον εκνευρισμό. Αισθηματικά χρειάζεται λίγο υπομονή όπως και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες.


ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, τον Φεβρουάριο δέχεσαι σημαντικές εξυπηρετήσεις από τους άλλους ώστε να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών θα βρεις πιο έξυπνα επιχειρήματα να αντιπαραθέσεις σε αυτούς που σου εναντιώνονται. Οι προσωπικές σχέσεις έχουν πάρει ήδη ένα καλύτερο δρόμο και ίσως κάποιες μικρές αναταράξεις στα ερωτικά σε αποσκοπούν να σε αφυπνίσουν. Αν περνάς ένα μεταβατικό στάδιο μια νέα γνωριμία θα δώσει καινούργιο νόημα στην ζωή σου. Ο τομέας που θέλει καλύτερη αντιμετώπιση είναι ο επαγγελματικός και κυρίως οι συνεργασίες με δύσκολους ανθρώπους ή με ανωτέρους σου. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και αν δεν προλαβαίνεις να εξοφλήσεις ζήτησε πίστωση χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, τον Φεβρουάριο υπάρχει αρκετή ένταση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, όπου πρέπει να την διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η αναπτυγμένη αξιοπρέπειά σου, σε εμποδίζει το να ζητήσεις αυτό που πρέπει να κάνουν οι άλλοι για εσάς και αυτό γίνεται και η αιτία να βρίσκεσαι σε σύγκρουση! Θυμήσου ότι δεν σε συμφέρουν οι αντιπαραθέσεις, οι έριδες, οι πόλεμοι και οι ανατροπές. Υπερασπίσου με νύχια και με δόντια τις επαγγελματικές σου προοπτικές, ακόμα και αν επηρεάζεσαι από την κρίση! Οι εναλλακτικές ιδέες είναι αυτές που θα σου δώσουν τη λύση στα εργασιακά σου ζητήματα. Οικονομικά κάτι αρχίζει να φέγγει αλλά σύντομα καινούργιες υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους στον ορίζοντα. Αισθηματικά είναι η περίοδος αναζήτησης για τους ελεύθερους η οποία θα αποδώσει στην Άνοιξη που ακολουθεί.

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ, είναι ένας μήνας που έχει ενδιαφέρον και θετικότητα, δεν παύει όμως κάποιες στιγμές το κλίμα γύρω σου να γίνεται ιδιαίτερα κουραστικό! Θα επιστρατεύσεις τον δυναμισμό σου και θα αφοσιωθείς περισσότερο σε ανθρώπους που αγαπάς! Έρχονται αλλαγές στα επαγγελματικά σου που θα σε ενθουσιάσουν αλλά και θα σε αιφνιδιάσουν προς το καλό! Μεγάλο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου ή ακόμα και στην πορεία που έχει πάρει ο πρόσφατος δεσμός σου! Οι επενδύσεις ή οι κινήσεις για την απόκτηση ενός ακινήτου φαίνεται ότι σε ευνοούν παρόλη την κρίση της εποχής! Χρησιμοποιώντας την έμφυτη κοινωνικότητά σου θα μπορέσεις να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε στηρίξουν στα σχέδιά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, τον Φεβρουάριο παρόλο που υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, δεν υπάρχουν ακόμα οι λόγοι για να πεις ότι έχεις ηρεμήσει από όλες τις προκλήσεις που δέχεσαι από το περιβάλλον σου, ενώ οι ευθύνες σου συνεχίζουν να είναι πολλές. Η περίοδος που μεσολαβεί είναι κατάλληλη να λύσεις προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή τον τόπο διαμονής σου . Προσπάθησε να είσαι περισσότερο ευέλικτος και βρες τον τρόπο να κάνεις παραγωγικό το άγχος σου. Ο Φεβρουάριος προβλέπεται καταιγιστικός αλλά και ενθαρρυντικός παράλληλα για την έκφραση της δημιουργικότητας σου αλλά και για την εξέλιξη των ερωτικών σου. Ήδη μπορείς να πάρεις από τώρα τις σωστές αποφάσεις για μια σχέση και αν δεν έχεις σχέση να αξιοποιήσεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος για σένα αγαπητέ μου Τοξότη είναι ένας «πολύβουος» μήνας, με αρκετή κίνηση και σε αυτό θα πρέπει να δείξεις υπομονή μέχρι τον ερχομό της Άνοιξης! Δεν παύει όμως ο μήνας να ευνοεί τις επεκτάσεις, τα ταξίδια και κάθε λογής διακανονισμούς που βρίσκονται σε εκκρεμότητα σε αυτό θα σε βοηθήσει ο Δίας από τον Κριό! Τις τυχόν οικονομικές δυσκολίες θα τις αναπληρώσεις με την δημιουργική σου προσπάθεια και την φαντασία . Είναι ακόμα γεγονός ότι οι γνωριμίες που θα διαλέξεις για να συνεργαστείς θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδια σου. Συγκεντρώσου σε ότι αφορά την ασφάλεια και στην γενικότερη επιβίωση σου στην εποχή της κρίσης και κυρίως μην αφήνεις τα προβλήματα των άλλων να σε διασπούν. Στα αισθηματικά παρόλο που η κατάσταση εξακολουθεί να είναι συγκεχυμένη, εσύ καταφέρνεις να περνάς ευχάριστα.


ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η πορεία του Φεβρουαρίου κρίνεται ενδιαφέρουσα αλλά και επεισοδιακή, στην πορεία αυτού του μήνα δεν θα λείψουν και κάποιες αναγκαστικές μεταρρυθμίσεις! Για μερικές ακόμα μέρες έλεγξε την διαχείριση των αισθημάτων και των χρημάτων σου αποφεύγοντας να γίνετε θύμα εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Μην αγνοείς τα σημάδια της εποχής και μην αφήνεις τα νώτα σου ακάλυπτα. Φρόντισε να τερματίσεις ήρεμα τον Φεβρουάριο και βάλε τα δυνατά σου για να κερδίσεις το χαμένο χρόνο. Την ίδια εποχή αξιοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα και προσπάθησε να είσαι πιο ευέλικτος στις σχέσεις με ανθρώπους που συναλλάσσεσαι οικονομικά ή συνεργάζεσαι επαγγελματικά. Αισθηματικά χρειάζεται ακόμα καιρός για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και είναι αρκετά σημαντικός αλλά και αναγεννησιακός! Θα παρατηρήσεις εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα μεταβολές στην ζωή σου, οι οποίες θα προκύπτουν από εξωτερικά γεγονότα! Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν και θα χρειαστεί να ανασυγκροτήσεις την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή. Μην διστάσεις να συζητήσεις τα δικά σου προβλήματα με τρίτους και να ζητήσεις συμπαράσταση βοήθειας για την κάλυψη των αναγκών σου. Τώρα αρχίζει ένας νέος κύκλος για σένα , καθώς εγκαινιάζεται μια νέα εποχή δράσης που σας υπαγορεύει η γενική κατάσταση, αλλαγή τακτικής και αναθεώρησης σχέσεων σου!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, ο Φεβρουάριος είναι ένας επεισοδιακός και συχνά ταραγμένος μήνας για το ζώδιο σου, στην πορεία του όμως θα κάνεις και σπουδαίες εκκαθαρίσεις! Οι μέρες του όμως και ιδιαίτερα μέχρι τις 20, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σου ή των πρωτοβουλιών σου, αλλά διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την νευρικότητα σου. Σε αυτή την εποχή των δυσκολιών και των αναστατώσεων, ζεις την διαδικασία μιας ουσιαστικής αναγέννησης και την αρχή της απαλλαγής από αναταράξεις που σε κούρασαν και σας ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια. Αντιμετώπισε οτιδήποτε συμβαίνει ψύχραιμα και διπλωματικά, μην εκτίθεσαι με σχόλια που τυχόν θέλεις να κάνεις και κυρίως μην ριψοκινδυνεύεις στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα αν δεν έρθει το καλοκαίρι.
 
 

Δημοσίευση σχολίου