BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

 



Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, ο Ιούλιος είναι σημαντικός για τις πρωτοβουλίες σου ιδιαίτερα αυτές που θα βάλουν σε μια καλύτερη τάξη οικογένεια και εργασία. Τα αισθηματικά σου είναι πιο ευχάριστα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, ενώ σου δίνονται ευκαιρίες να απαλλαγείς από δύσκολες καταστάσεις ή να κάνεις ένα καινούριο άνοιγμα στη ζωή σου αν είσαι σε περίοδο μοναχικότητας. Όλη η γκάμα των σχέσεων σου μπαίνει σε νέα φάση. Διάλεξε σωστά αυτήν τη φορά και απόλαυσε το καλοκαίρι που σε αφορά. Οικονομικά, αξιοποίησε τις ευκαιρίες. Εσύ που τα κατάφερες με ένα μεγάλο χρέος, κατανόησε τώρα ποιους μπορείς να εμπιστεύεσαι και ποιους όχι.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Δίας προχωράει γρήγορα στο ζώδιό σου και ειδικά αυτό το μήνα σε βοηθά να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις ευκαιρίες για την εύρεση λύσεων και την ανάπτυξη των οικονομικών σου. Οι συναντήσεις και οι γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να σε ενθαρρύνουν να πλησιάσεις τους στόχους σου. Η εργασία σου έχει μεγαλύτερη τύχη ενώ η κοινωνική σου ζωή ανοίγει καινούριους ορίζοντες. Προσπάθησε να φανείς αντάξιος της εμπιστοσύνης των άλλων στα επαγγελματικά και αν χρειαστεί κάνε μερικές θυσίες προκειμένου να φέρεις εις πέρας ένα δύσκολο έργο, το οποίο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και κύρος.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ως τις 10 Ιουλίου επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στις επικοινωνίες, στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου, αλλά και σε μετακινήσεις που πρέπει να γίνουν τώρα! Από τις 11 ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον Λέοντα και ο χρόνος αποκτά άλλη διάσταση καθώς δεν είσαι μόνο δημιουργικός αλλά και αποτελεσματικός. Εστιάσου στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου , βρες διέξοδο σε θέματα που σε ταλαιπώρησαν και άφησε χώρο για διασκέδαση και ερωτική επικοινωνία. Αν σκοπεύεις νέα ξεκινήματα λειτούργησε τολμηρά και οργανωτικά. Η πορεία του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου, προκαλεί νευρικότητα, πίεση και προβληματισμό για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα επαγγελματικά , τις «έδρες» σου … Εκεί καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις!


Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, διανύεις τον μήνα των γενεθλίων σου και οι μέρες σου κυλούν ευχάριστα και ανανεωτικά. Εκφράσου ελεύθερα, απαλλάξου από φόβους και συστολές και προχώρησε ακάθεκτα. Στα οικονομικά θα χρειαστεί να αξιολογήσεις προτάσεις, ή να δημιουργήσεις το περιβάλλον στο οποίο θα αποδώσει μια σχετική επιδίωξή σου. Μετά τις 10 του μήνα φαίνεται να προκύπτουν τονωτικές ειδήσεις σε ενέργειες που είχαν μείνει στάσιμες. Συνειδητοποίησε ότι από τώρα αρχίζει μια καλύτερη εποχή ή μια περίοδος με λιγότερες αντιξοότητες. Συναισθηματικά οι επιτυχίες θα είναι πιο αισθητές στους χώρους που κινείσαι, ή στις διακοπές σου.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ευχάριστων εξελίξεων και τολμηρών πράξεων. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου, ενώ ο Άρης μέχρι τις 10 σε προφυλάσσει από κακοτοπιές. Η είσοδός του στην Παρθένο στις 11 σημαίνει καλή σχέση με το χρήμα και σωστές κινήσεις που καλύπτουν υποχρεώσεις. Την ίδια μέρα υποδέχεσαι και τον Ερμή ο οποίος σε ευνοεί επικοινωνιακά, ενώ σε βοηθά να ταξιδέψεις και να διασκεδάσεις. Οι μεγάλες παρέες είναι το φόρτε σου, ενώ στις προσωπικές σου στιγμές, ο ερωτισμός είναι έντονος και ποικίλος.


Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, ο Άρης περνά στο ζώδιό σου στις 11 και σε βοηθά να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, αλλά και να λύσεις αδικίες. Η κίνηση και τα ενδιαφέροντα συνεχίζουν να είναι αρκετά. Ερμής και Αφροδίτη στον Λέοντα συνηγορούν υπέρ σου, βελτιώνουν την υγεία σου και αυξάνουν την πειθώ σου. Αντιλαμβάνεσαι εύκολα σκοπιμότητες και έτσι παραμένεις ασφαλής. Ο Ιούλιος θεωρείται καλός μήνας διακοπών, ή ακόμα και σύντομων αποδράσεων, συνεπώς, μη διστάζεις να ταξιδέψεις, να αυξήσεις το χρόνο που διαθέτεις για τον εαυτό σου και να εισπράξεις το όποιο αντίτιμο της επιτυχίας σου.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Σημαντικός ο Ιούλιος για την υλοποίηση σχεδίων και για την τακτοποίηση των οικονομικών σου εκκρεμοτήτων. Ο άξονας της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής μπαίνει σε μια νέα δημιουργική δραστηριότητα η οποία θα σε φέρει νέες ευθύνες και έξοδα, τα οποία όμως θα έχουν ωφέλιμο αντίκρισμα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα αυξάνει την ερωτική διάθεση, τη γοητεία και την σχετική ικανοποίηση. Είναι πολύ πιθανό ότι θα χρειαστεί να πας αντίθετα στο ρεύμα για να υπερασπιστείς τη σχέση σου, παλιά ή καινούρια. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, κατά την διάρκεια του Ιουλίου καταφέρνεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και δικαιώνεσαι για τους αγώνες που έχεις ξεκινήσει από το παρελθόν σου! Ο Δίας στον Ταύρο υπερασπίζεται τα πρακτικά σου ζητήματα. Βοηθά επίσης στα οικονομικά, με πιο αργούς ρυθμούς μεν, αλλά με πιο στέρεα αποτελέσματα δε. Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο όπου και όποτε το χρειαστείς, επομένως βαδίζεις άφοβα. Αισθηματικά, δεν πειράζει που δεν έχεις τον έλεγχο, από τη στιγμή που ο άνθρωπος που σε αφορά φροντίζει και καλύψει τις επιθυμίες σου . Όσο και αν δεν σου αρέσουν οι εκπλήξεις, αυτόν τον μήνα δεν θα τις αποφύγεις!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, εναλλαγές φέρνει ο Ιούλιος με επαγγελματικές εντάσεις και την ανάγκη δράσης και λήψης αποφάσεων. Υπερασπίσου το συμφέρον σου με διπλωματία και αποφασιστικότητα. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Λέοντα και ευνοεί τα αισθηματικά, αλλά και τα οικονομικά σου. Ο Άρης περνά στην Παρθένο και φέρνει μια επιφανειακή ηρεμία στο περιβάλλον. Η στάση που θα κρατήσεις περαιτέρω εξαρτάται από το πόσο ευαίσθητες χορδές άγγιξαν τα γεγονότα που προηγήθηκαν. Έλκεσαι από τη χαρά του καλοκαιριού και γι αυτό, ξεχνάς εύκολα τα δύσκολα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, τον Ιούλιο δείξε προσοχή στις δημόσιες εμφανίσεις και στις κάθε λογής επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Η τύχη είναι με το μέρος σου αλλά και οι ανατροπές δεν θα λείψουν. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα λιτότητας στα έξοδα παράστασης και διαβίωσης και απόφυγε δάνεια και οικονομικές εξαρτήσεις που δεν είναι τόσο αναγκαίες. Η οικογένεια θα σε στηρίξει όπου υπάρχει ανάγκη. Επίσης προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και ψύχραιμος με όλους εκείνους που απροσδόκητα, αρκετές στιγμές θα σε ταράξουν. Ο Δίας στον Ταύρο μεριμνά για ό, τι χρήσιμο θα εμφανιστεί και θα παραμείνει στη ζωή σου για αρκετό καιρό.

Υδροχόος


 Υδροχόε, οι πρώτες δέκα μέρες του Ιουλίου σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στα επαγγελματικά σου και θα καταφέρεις να ανοίξεις νέους επιχειρηματικούς δρόμους. Από τις 11 και μετά λήγουν κάποιες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις απέναντι σε τρίτους, ή σε άτομα της οικογένειας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα επιδρά θετικά στα αισθηματικά σου , αν και πρέπει να ξεφύγεις από κάποιους περιορισμούς που είχες θέσει εσείς για να νιώσεις πιο ασφαλής. Διακοπές, ταξίδια και μετακινήσεις ενδείκνυνται για το δεύτερο μισό του μήνα. Οι συνθήκες μπορεί να σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, επιλέγοντας μια καλύτερη πρόταση.

Ιχθύς

Ο Ιούλιος θα σε βοηθήσει αγαπητέ μου Ιχθύ να ξεκουραστείς και να απαλλαγείς από μικρές ευθύνες που επηρέασαν τον ψυχισμό σου. Ο Δίας από τον Ταύρο οργανώνει καλύτερα το πρόγραμμά σου, ενώ ο Άρης από την Παρθένο συντηρεί μια κατάσταση που σου ταιριάζει. Κάποιες συμπτώσεις σου επιτρέπουν να είσαι περισσότερο αισιόδοξος. Οι διακοπές θα σου προσφέρουν την πολυπόθητη ανανέωση και ψυχαγωγία. Αισθηματικά μη φοβηθείς τις προκλήσεις, αλλά ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι ακριβώς ψάχνεις. Μια πρόταση θα σε δελεάσει και καλό θα ήταν να ανταποκριθείς και να δοκιμάσεις στην πράξη τις θεωρίες σου.






Δημοσίευση σχολίου