BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 




Κριός


Αγαπητέ μου Κριέ, ο Σεπτέμβριος για το ζώδιο σου προβλέπεται επεισοδιακός, παράλληλα όμως επικοινωνιακός με ενδιαφέροντα γεγονότα στο στενό περιβάλλον. Η Αφροδίτη ευνοεί την αισθηματική και κοινωνική σου ζωή, ενώ σας φέρνει ποικιλία ενδιαφερόντων και συναντήσεων, ιδιαίτερα από τις 4/9 που θα επιστρέψει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα. Η σύμπτωση και το απρόοπτο θα παίξουν ευεργετικό ρόλο σε μια καθημερινότητα με διαρκείς μεταβολές αλλά και όμορφες εκπλήξεις. Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων ορίζει μια νέα εποχή εξέλιξης και ευθυνών για τα επαγγελματικά σου. Η συνέπεια, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα θα σε βοηθήσουν να έχεις επιτυχία και να οργανωθείς κατάλληλα για τη νέα σεζόν που ξεκινά!



Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Σεπτέμβριος είναι από τους τυχερούς σου μήνες και αυτό είναι βέβαιο ότι θα το αντιληφθείς και θα το παραδεχθείς στην πορεία του! Το πρώτο μισό του μήνα ασχολείσαι περισσότερο με τις πρακτικές σου υποθέσεις. Καταφέρνεις να δρομολογήσεις τις εργασίες σου και δίνεις το βήμα για τα σημαντικά ζητήματα και τις εξελίξεις που επρόκειτο να ακολουθήσουν! Η Αφροδίτη (κυβερνήτης σου) επιστρέφει σε ορθή φορά στον Λέοντα προσφέροντας πλέον ουσιαστική τύχη, αλλά ο Άρης από τον Ζυγό σε οδηγεί σε αντιθέσεις με το προσωπικό σου περιβάλλον. Κάποιοι σε πιέζουν να πάρεις πρωτοβουλίες, να υπερασπιστείς τα δικά τους κεκτημένα και να κρατήσεις μια πιο ευνοϊκή στάση απέναντί τους. Το δεύτερο μισό του μήνα , ο Δίας στο ζώδιό σου λειτουργεί προστατευτικά, με κάποιες καθυστερήσεις που θα αποδειχτούν πολύ ωφέλιμες για το μέλλον.




Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο Σεπτέμβρης σε βοηθά να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις ώθηση στα ενδιαφέροντα και στο συμφέρον σου. Παράλληλα σύμμαχοί σου παραμένουν η Αφροδίτη από τον Λέοντα και ο Άρης από τον Ζυγό. Κινήσεις, συζητήσεις, νέες ιδέες, προτάσεις αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, είναι αυτά που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου αυτό το μήνα. Μην ξοδέψεις το χρόνο και την δραστηριότητα σου άσκοπα ιδιαίτερα ως τις 15 του μήνα που ο Ερμής είναι ανάδρομος! Φρόντισε να συναναστρέφεσαι με τους ανθρώπους εκείνους που όχι μόνο σε καταλαβαίνουν αλλά μπορούν να αποδειχτούν και χρήσιμοι. Επαγγελματικά ανοίγονται ενδιαφέροντες ορίζοντες αλλά θα απαιτήσουν κόπο και ευσυνειδησία.


Καρκίνος
Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Σεπτέμβριος αυτός φέρνει πολλά καλά αλλά και μερικές δυσκολίες κυρίως στο προσωπικό σου περιβάλλον. Ο Άρης από τον Ζυγό είναι γεγονός ότι θα προκαλέσει τις εντάσεις του σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή και ίσως κάποιες στιγμές να εκδηλώνεις νευρικότητα απέναντι στα οικεία σου πρόσωπα! Αισθηματικά έχεις ωστόσο τους λόγους να είσαι ευχαριστημένος. Αν δεν το διακρίνεις , σημαίνει ότι η ανασφάλειά σου έχει χτυπήσει κόκκινο, ή ότι τα απωθημένα σου δεν έχουν καλυφθεί. Τον Σεπτέμβριο δεν θα λείψουν οι μετακινήσεις, οι επαφές, οι γνωριμίες ενώ θα είσαι μόνιμα σε επικοινωνιακή εγρήγορση! Στην πορεία του μήνα παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου και είσαι σε εγρήγορση και σε ενθουσιασμό. Τα τέλη του μήνα σε βρίσκουν νευρικό και οξύθυμο για ζητήματα επαγγελματικά!


Λέων
Αγαπητέ μου Λέοντα, τον Σεπτέμβριο θα σε απασχολήσει η πρόοδός σου σε όλους τους τομείς. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να πορεύεται στο ζώδιό σου και από τις 4 του μήνα θα είναι πλέον σε ορθή φορά, αυτό θα σε βοηθήσει να στην προβολή σου, την ανάδειξη των ταλέντων σου, στην τόνωση των αισθηματικών σου και γενικότερα θα κερδίσεις έδαφος στις επιδιώξεις σου. Ο Άρης αυξάνει τη διπλωματία και την αποτελεσματικότητά σου, ενώ δίνει ρυθμό στις επικοινωνίες σου οι οποίες θα είναι εξαιρετικά τονισμένες αυτό το μήνα. Οι ιδέες σου κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά πρέπει εσύ να οργανώσεις τον τρόπο και το περιβάλλον που θα λειτουργήσεις. Εσύ που ετοιμάζεσαι για σπουδές απόφυγε να εγκλωβιστείς σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Συνολικά ο Σεπτέμβριος σε βρίσκει αρκετά πιο κερδισμένο και ικανοποιημένο, καταφέρνοντας να βάλεις νέες βάσεις στην ζωή σου!



Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε, ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και αυτή την χρονιά εξελίσσεται με ενδιαφέροντα γεγονότα και καταστάσεις! Η Αφροδίτη από τον Λέοντα καλύπτει τα νώτα σου και σε βοηθά να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου. Ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου , προκαλώντας άλλοτε την ανάγκη για έξοδα χωρίς αντίκρισμα και άλλοτε φέρνοντας απρόοπτα μικρά έσοδα. Καταφέρνεις να βγεις από ένα απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που πια δεν σε ενδιαφέρει και να αλλάξεις εργασία. Πιθανή όμως είναι και μία μικρή παράταση των διακοπών σου, ή των ανέμελων καλοκαιρινών στιγμών, ή τουλάχιστον θα φεύγεις σε μικρές αποδράσεις. Η τροπή των εξελίξεων σε κάνει να αισθάνεσαι αισιοδοξία και ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου γυρνάς μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή!




Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ, καλωσορίζεις τον Σεπτέμβριο με τον Άρη στο ζώδιό σου να επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σου και να σε βοηθά να κερδίζεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, αλλά οι περισσότερες θα αποδειχτούν χρήσιμες, ίσως γιατί πολύ απλά τώρα είναι η στιγμή που θα καταφέρεις να υψώσεις ανάστημα και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα βοηθά για ευχάριστες και πικάντικες ερωτικές γνωριμίες για σένα που είσαι χωρίς σχέση. Αν διατηρείς έναν δεσμό βρίσκεις την χρυσή τομή και λύνεις κάποιες παρεξηγήσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Αν νιώσεις την ανάγκη να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και να βελτιώσεις καταστάσεις στους κρίσιμους τομείς της ζωής σου, θυμήσου ότι, όλοι οι μεγάλοι πλανήτες είναι σε ανάδρομη πορεία και γι αυτό προχώρησε ένα βήμα τη φορά!



Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ανακουφιστικός αλλά ορισμένες στιγμές θα αποδειχτεί και λίγο ζόρικος. Η Αφροδίτη επιμελείται την δημόσια εικόνα σου και σε βοηθά να κάνεις καλύτερους ελιγμούς στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα από τις 4 του μήνα που θα επανέλθει σε ορθή φορά . Ο Άρης στον Ζυγό αναμοχλεύει συχνά τον συναισθηματικό σου κόσμο και παράλληλα σε βοηθάει να βρεις λύσεις σε υποθέσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων. Μην ξεχνάς πως έχεις το ταλέντο να επιτυγχάνεις αυτό που θέλεις, αρκεί να το βάλεις στόχο. Αισθηματικά καλείσαι να προσέξεις περισσότερο έναν άνθρωπο που σε αγαπά και να επιβεβαιώσεις τα δικά σου αισθήματα απέναντί του.




Τοξότης
Αγαπητέ μου Τοξότη, το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου σε θέλει εύστοχο στις επιδιώξεις σου, αλλά όχι υπερβολικό. Θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις ασάφειες που χρονίζουν αλλά θα επιχειρήσεις και τα πρώτα βήματα μιας σειράς αλλαγών που θα σημαδέψουν τον επαγγελματικό τομέα στο προσεχές μέλλον. Τα αισθηματικά σου από την άλλη δέχονται θετικές επιρροές από την Αφροδίτη στον Λέοντα, ενώ ο Άρης από τον Ζυγό σε βοηθά να βρείς λύσεις σε δυσκολίες και να πάρεις δίκαιες αποφάσεις. Καλοί οιωνοί προμηνύονται σε σπουδές, νέα σταδιοδρομία, ταξίδια και μετακινήσεις. Ένα μικρό διάστημα προσαρμογής κρίνεται αναγκαίο.




Αιγόκερως
Ο Σεπτέμβριος σε βοηθά αγαπητέ μου Αιγόκερε να αναδιοργανωθείς και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Παραδέχεσαι τυχόν αστοχίες του παρελθόντος και ξεκινάς τις προσπάθειες σου από άλλο σημείο. Το πρώτο μισό του μήνα θα φέρει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ το δεύτερο προβλέπεται πιο αποτελεσματικό. Αισθηματικά βρίσκεις τρόπο να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και να ξεπεράσεις σκοπέλους. Νέες γνωριμίες προβλέπονται εσένα που είσαι ελεύθερος γι αυτό μην αρνείσαι προσκλήσεις και μη μένεις αδρανής στο σαλόνι σου. Το απρόοπτο θα έχει ευχάριστη κατάληξη, αρκεί να μην βάλεις τη λογική σου να δίνει εξηγήσεις σε ότι σου συμβαίνει.




Υδροχόος
Αγαπητέ μου Υδροχόε, τον Σεπτέμβριο η Αφροδίτη σε ορθή φορά από το Λέοντα συμβάλει για μια αισθητή αποκατάσταση στις αισθηματικές και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Αποφάσισες να γίνεις πιο πρακτικός στα καθημερινά σου προβλήματα. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και εσύ παραμένεις στην διάθεση μιας ονειροπόλησης, ενώ ο ρυθμός των γεγονότων γίνεται όλο και πιο νευρικός. Θυμήσου ότι δεν είναι το χρήμα πάντα η προτεραιότητα και η σημαντικότητα στην ζωή μας, μην αμελείς εκκρεμότητες και μη ξεχνάς το πορτοφόλι σου ανοικτό. Ερωτικά μπορεί να μην ζήσεις την πλήρη ικανοποίηση αλλά οι καλές στιγμές θα είναι περισσότερες.




Ιχθύς
Αγαπητέ μου Ιχθύ, κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου σχέσεις προσωπικές, συνεργασίες κάθε είδους και καριέρα είναι τομείς που πρέπει να τους προσέξεις και να τους επιμεληθείς πολύ περισσότερο. Είναι αλήθεια πως αρχίζει μια νέα μεγάλη περίοδος για τη ζωής σου , όπου η εργασία σου θα έχει την πιο μεγάλη σημασία από κάθε τι άλλο. Η απόδοσή σου θα καθορίσει την μελλοντική σου εξέλιξη. Ο Άρης στο Ζυγό σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές ή περιουσιακές υποθέσεις, ενώ ο Δίας στον Ταύρο συνεχίζει να διατηρεί σε υψηλά ποσοστά την δημοτικότητα, την ευελιξία σου στα δύσκολα και σου επιτρέπει να βλέπεις και την άλλη πλευρά των καταστάσεων που σε αφορούν!


Δημοσίευση σχολίου