BREAKING NEWS

Eπίθεση Φίλη κατά Κασσελάκη

 




Λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης μίλησε στο OPEN και επιτέθηκε ανοικτά κατά της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα κόμμα της αριστεράς που μπορεί να προσφέρει ακόμα οδηγείται σε εκφυλισμό και διάλυση. Είναι λυπηρό ότι τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει ο κ. Κασσελάκης ένα πρόσωπο άγνωστο στο κοινό που έγινε μέλος πριν από έναν μήνα».

«Έχει αποστολή διάλυσης του κόμματος», είπε λίγο αργότερα, με τους δημοσιογράφους να ξαφνιάζονται: «Βαρύ αυτό».

Ο πρώην Υπουργός Παιδείας μίλησε για πορεία διάλυσης στο κόμμα, λέγοντας επί λέξει πως «ο Κασσελάκης κατέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ και πάει το κόμμα από τα αριστερά σε άλλους πολιτικούς χώρους».

Δεν είναι λειτουργία κόμματος αυτή δεν είναι λειτουργία πολυεθνικής να απολύει από την Αμερική με Twitter, τόνισε ο Νίκος Φίλης.

Παρέπεμψε την απόφαση για τη διαγραφή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας και έπειτα στην Κεντρική Επιτροπή

«Την ιδιότητά μου δεν μπορεί να την αφαιρέσει ο Κασσελάκης. Θα υπάρξει σοβαρή αντίδραση.Ο κόσμος αποφάσισε να βγει ένα νέο πρόσωπο στην ηγεσία του κόμματος. Εδώ έχουμε έναν πολιτικό φορέα της Αριστεράς που ο κ. Κασσελάκης δεν πήρε εντολή να τον διαλύσει, όμως εκεί οδηγούμαστε. Το κάνει διότι αυτές είναι οι απόψεις του.

Διότι εξαπάτησε αυτούς που τον ψήφισαν. Γιατί εάν διάβαζε κάποιος αυτά που έλεγε ο κ. Κασσελάκης πριν χρόνια, ότι ζητούσε μείωση μισθών, περισσότερες απολύσεις από το Δημόσιο, ιδιωτικά πανεπιστήμια. (…) Είναι δυνατό να λέει ότι το κεφάλαιο αντιμετωπίζει τις ανισότητες; (…) Αυτά δεν αφορά κανενός είδους αριστερά, αυτά είναι Μητσοτάκης!»



Δημοσίευση σχολίου