BREAKING NEWS

Καριέρα στην Transdev: Ευκαιρίες Εργασίας για Οδηγούς Λεωφορείων

 


Τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας στη γερμανική εταιρεία μέσων μαζικής μεταφοράς Transdev GmbH θα έχουν οι επαγγελματίες οδηγοί λεωφορείου, που αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Your Mellon Events» το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.


Πρόκειται για μία εκδήλωση-σταθμό στην εύρεση εργασίας για οδηγούς λεωφορείων. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων δύο διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη, η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Αθήνας ώστε η ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας Your Mellon να προφέρει τη δυνατότητα στους κατοίκους της πρωτεύουσας που ενδιαφέρονται να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με εργοδότες από το εξωτερικό.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens από τις 10:00 έως τις 18:00, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις σε μια διαδικασία «speed-dating». Για τις συνεντεύξεις οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν γερμανικά, καθώς θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή επαγγελματία διερμηνέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση για συνέντευξη συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο https://yourmellon.com/event-athens κάνοντας τη διαδικασία της εκδήλωσης πιο ομαλή χωρίς να είναι όμως απαραίτητη για τη συμμετοχή τους.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Η Transdev στους επαγγελματίες που θα προσληφθούν προσφέρει αυξημένο και ανταγωνιστικό μισθό, δωρεάν διαμονή σε διαμέρισμα έως 3 μήνες, δωρεάν μαθήματα Γερμανικών, καθώς και ευελιξία στην επιλογή εργασιακής τοποθεσίας, αφού η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη τη Γερμανία.
Πληροφορίες εκδήλωσης

• Ημερομηνία: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
• Τοποθεσία: Wyndham Grand Athens Μεγ. Αλεξάνδρου 2 10437, Αθήνα
• Ώρες: 10:00 – 18:00
• Φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος: https://app.yourmellon.com/events/5

Σχετικά με την Transdev GmbH

Η Transdev GmbH, με έδρα το Βερολίνο, είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος μέσων μαζικής μεταφοράς στη Γερμανία με περίπου 7.800 υπαλλήλους και πωλήσεις περίπου 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι θυγατρικές σιδηροδρομικές και λεωφορειακές εταιρείες της Transdev GmbH χρησιμοποιούν σύγχρονα οχήματα για να μεταφέρουν περίπου 217 εκατομμύρια επιβάτες με ασφάλεια και άνεση στους προορισμούς τους κάθε χρόνο.

Επιπλέον, η Transdev GmbH είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών στη Γερμανία για πωλήσεις εισιτηρίων και οργανώνει μεμονωμένες προσφορές μέσων μαζικής μεταφοράς προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.
Σχετικά με την Your Mellon

Η Your Mellon είναι μια γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019 και εδρεύει στη Γερμανία. Η εταιρεία δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας www.yourmellon.com, που συνδέει άμεσα και εύκολα εργαζόμενους με επιχειρήσεις από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία από κάθε εργασιακό κλάδο.

Η πλατφόρμα σήμερα διαθέτει περισσότερους από 60.000 εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν αγγελίες εργασίας στον τομέα ενδιαφέροντος τους. Οι ενδιαφερόμενοι χτίζοντας το προφίλ τους στην πλατφόρμα yourmellon.com έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με γερμανικές εταιρίες, την εύρεση μοναδικών ευκαιριών εργασίας καθώς και τη δημιουργία αίτησης, γρήγορα, εύκολα και απλά.
Σχετικά με τα Your Mellon Events

Η εταιρεία Your Mellon διοργανώνει αποκλειστικές εκδηλώσεις για άτομα που αναζητούν εργασία και εταιρείες που αναζητούν εργατικό δυναμικό. Προσφέρει και στις δύο πλευρές την ευκαιρία να συναντήσουν τους κατάλληλους υποψηφίους ή εταιρείες σε μια διαδικασία «speed dating». Τα Your Mellon Events είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

dikaiologitika.gr


Δημοσίευση σχολίου