BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 


ΚΡΙΟΣ

Το διάστημα εξακολουθεί να είναι αρκετά έντονο για εσένα και θα είναι καλό να φροντίσεις περισσότερο να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν αγαπητέ μου Κριέ! Με τον Ερμή Ανάδρομο από το ζώδιο σου είναι ο καιρός να σκεφτείς, να επανεκτιμήσεις καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανώσεις καλύτερα τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Είναι γεγονός ότι η έκλειψη του Ήλιου στις 8 στο ζώδιο σου , θα επηρεάσει υποθέσεις και ενδεχομένως να φέρει και σημαντικές απογοητεύσεις. Στα αισθηματικά σου δεν θα λείψουν γεγονότα και ενδεχομένως να μείνουν ακάλυπτες κάποιες ανάγκες σου. Σε όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα θα χρειαστεί να παραμείνεις ανθεκτικός και υπομονετικός και να προτιμήσεις τον πρόσκαιρο συμβιβασμό από την εμπόλεμη αντιπαράθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά προβλήματα φέρνει και αυτός ο μήνας για σένα αγαπητέ μου Ταύρε. Αιτία αυτών είναι η ηλιακή έκλειψη στον Κριό και ο πλανητικός συνωστισμός στους Ιχθύς. Κατόπιν αυτού, έχεις να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, καθυστερήσεις, άγχος, πιθανόν διαφωνίες και εκκρεμούν αρκετά οικονομικά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν με μακροπρόθεσμη μελέτη. Μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να σε ταλαιπωρήσει για καιρό. Γι' αυτό απόφευγε ριψοκίνδυνες αποφάσεις, έλεγξε στη συμπεριφορά σου απέναντι σε δύστροπους ανθρώπους, ασφάλισε την αισθηματική σου ζωή και μην κάνεις καθόλου καινούρια ξεκινήματα σε οποιοδήποτε τομέα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο και ψάχνεις τρόπους να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο φίλε μου Δίδυμε. Ο πλανητικός συνωστισμός στους Ιχθύς και η ηλιακή έκλειψη στον Κριό πληθαίνουν τις δυσκολίες, τα εμπόδια και την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Είναι πιθανόν να πικραθείς σε αυτό το διάστημα από τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, από εμπόδια στις επιδιώξεις σου και από την αύξηση των εξόδων που θα προκαλέσουν κοινωνικά περιστατικά τα οποία δεν θα μπορέσεις να αγνοήσεις. Μη βιαστείς να κρίνεις το μέλλον σκοτεινό, γιατί γρήγορα θα έρθουν ευκαιρίες που θα σε ανανεώσουν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις καινούρια δημιουργικά και επαγγελματικά σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλες τις οικογενειακές δυσκολίες και τις ευθύνες που αντιμετωπίζεις στην εργασία σου, είναι γεγονός ότι γρήγορα έρχονται καλύτερες μέρες. Πρέπει όμως να γίνουν μερικές αλλαγές που εξαρτώνται κυρίως από εσένα για να μπορέσεις να νιώσεις περισσότερο αισιόδοξος και ελεύθερος να πραγματοποιήσεις τα τρέχοντα σχέδιά σου. Ενίσχυσε τις δικλείδες ασφαλείας σου, απόφυγε να εκτεθείς σε κινδύνους, μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με ισχυρότερους παράγοντες από εσένα και μην παραμελείς πάγιες υποχρεώσεις σου. Τυχόν δοκιμασίες ενδέχεται να υποστείς στα αισθηματικά, στο οικογενειακό περιβάλλον εξ αιτίας της έκλειψης και του πλανητικού συνωστισμού στους Ιχθύς.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, απόφυγε μετακινήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις επαγγελματικές σου προοπτικές. Πρέπει παράλληλα να είσαι ψύχραιμος, προσεκτικός και εύστοχος προκειμένου, ένα μήνα αργότερα να νιώσεις υπερήφανος για τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ακόμη, θα πρέπει να φανείς συντηρητικός στα οικονομικά σου, μην αφήνεις εκκρεμότητες και μην ξανοίγεσαι πιο πολύ από όσο σου επιτρέπει η κατάσταση. Μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου σε ενδεχόμενες καθυστερήσεις και δείξε προσοχή όταν ασχολείσαι με μηχανές, ή όταν κυκλοφορείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά αλλάζουν στη ζωή σου και εσύ αλλάζεις σαν άνθρωπος και είναι τελείως φυσικό να νιώθεις κάπως περίεργος, γιατί οι απόψεις σου για πολλά πράγματα είναι συγκεχυμένες, ή διαφορετικές από το παρελθόν. Όλα αυτά εξ αιτίας ενός πλανητικού συνωστισμού στο ζώδιο των Ιχθύων, που απαρτίζεται από τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Το καλό αυτής της περιόδου είναι ότι θα δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα, θα αιφνιδιαστείς από κάποια αναπάντεχα περιστατικά και θα ενεργοποιηθείς. Μην αντιστέκεσαι στη ροή των πραγμάτων και μην αφήνεις την ασφάλειά σου να σου δημιουργεί άγχος και καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ούτε ο Απρίλιος είναι ο ιδανικός μήνας για σένα, καθώς σκιάζεται από μια ηλιακή έκλειψη και επιβαρύνεται από έναν πλανητικό συνωστισμό στους Ιχθύς. Φρόντισε τη σχέση σου με το περιβάλλον διατηρώντας βασικές ισορροπίες αλλά και διασφαλιστικές αποστάσεις. Προνόησε κινδύνους για τα αισθήματά σου και δυσκολίες για τα επαγγελματικά σου και ανάλογα τοποθετήσου. Θα χρειαστεί να προχωρήσεις σε διαδικασίες που θα σε αποδεσμεύσουν από μια συνεργασία, ή και σχέση και πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία θα σου φανεί ιδιαίτερα κουραστική. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για να αρχίσεις κάτι καινούριο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπερένταση κοντεύει να γίνει μόνιμη κατάσταση τον Απρίλιο και αν δεν φροντίσεις να ξεκουράσεις τον εαυτό σου, κυρίως ψυχικά, στην πορεία αυτού του μήνα θα επιβαρύνεις τον εαυτό σου! Υπάρχει πολλή δουλειά και απαιτεί οργάνωση για την ανάληψη των ευθυνών σου. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο σε σώζει από τα χειρότερα σε στιγμές αντιπαράθεσης ή διαφωνίας. Γρήγορα όμως θα βελτιωθούν τα πράγματα αρκεί να είσαι υπομονετικός και προσεκτικός σε λεπτομέρειες. Τέλος, οικονομικά, μην έχεις ψευδαισθήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αισθηματικά σου προβλήματα σε απασχολούν υπερβολικά, γιατί είναι αλήθεια ότι τα έχεις μπερδέψει τελευταία. Δέχεσαι πιέσεις τους τελευταίους μήνες από το στενό περιβάλλον, οι οποίες κορυφώνονται στη διάρκεια του φετινού Απριλίου, εξ αιτίας του πλανητικού συνωστισμού στο ζώδιο των Ιχθύων. Ωστόσο θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις που αυτές συνεπάγονται, χάρη στη παρουσία του Δία στον Ταύρο και του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αναμφίβολα αλλάζουν πράγματα συχνά και καθημερινά. Καινούριοι άνθρωποι εισβάλουν στη ζωή σου που σε κινούν το ενδιαφέρον, ακόμα και όταν γίνονται αιτία ταλαιπωρίας. Μετακινήσεις, προτάσεις και εφαρμογή νέων σχεδίων θα γεμίσουν το χρόνο σου.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Οι προοπτικές σου για κάτι καλύτερο επαγγελματικά επαληθεύονται και γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες. Είναι όμως πιθανόν αυτές τις μέρες να αντιμετωπίσεις προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και στην οικογένεια που όμως δεν είναι ωφέλιμο να οδηγηθείς σε διαφωνίες με συνεργάτες ή με οικείους. Όλα αυτά εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης στον Κριό και του πλανητικού συνωστισμού στους Ιχθύς. Αν σκέφτεσαι αγορά, ή μετακόμιση, ή πώληση ακινήτου, προγραμμάτισε το για το τέλος Μαΐου, ή για τον Ιούλιο. Αισθηματικά θα κυριαρχήσει η ασάφεια και ο αιφνιδιασμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλή δουλειά και πολλή κίνηση σε περιμένουν, σε όλη την πορεία του μήνα φίλε μου Υδροχόε. Προσπάθησε να οργανώσεις το χρόνο σου, απόφυγε ανθρώπους που δεν σε κατανοούν, έλεγξε την κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή και ασχολήσου περισσότερο με τους δικούς σου ανθρώπους. Ο πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιο των Ιχθύων θα φορτίζει συχνά τα συναισθήματά σου και θα αυξάνει παράλληλα τα έξοδά σου. Κάτι που επιδιώκεις να πετύχεις θα ανασταλεί για ακόμα μια φορά. Τέλος, προσπάθησε να μη γίνεις αντικείμενο οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης από επιτήδειους που σε επηρεάζουν το τελευταίο διάστημα.


ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας είναι χαρακτηριστικός, σημαντικός, αλλά και συνάμα δύσκολος για το ζώδιο σου φίλε μου Ιχθύ. Τρεις πλανήτες συνωστίζονται στο ζώδιό σου σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο Άρης, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας. Αυτή η σπάνια συνύπαρξη ορίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ζωής, σημαντικού για το μέλλον, αλλά με δύσκολη και ασαφή καθημερινότητα προς το παρόν. Πρόσεξε πολύ τη διαχείριση συναισθημάτων και χρημάτων, απόφυγε να επιχειρήσεις ξεκινήματα ή να κάνεις παρακινδυνευμένα βήματα σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Κάτι τελειώνει τώρα, για να αρχίσει κάτι καινούριο λίγο αργότερα. Για κάποιους θα είναι στην καριέρα και για κάποιους στα αισθηματικά. Ποτέ κανείς δεν τα έχει όλα, αλλά έχει και το δικαίωμα να διαλέξει το... τίποτα!

Δημοσίευση σχολίου