BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΜΑΪΟΥ 2024


 

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, αυτόν τον μήνα τα οικονομικά σου είναι σημαντικά. Μετά τις εορταστικές μέρες του Πάσχα, επικεντρώσου στον τομέα που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να υπερασπιστείς το συμφέρον σου και να εξετάσεις προτάσεις που θα σου γίνουν, ή που θα κάνεις εσύ σύμφωνα με μια ιδέα ή δυνατότητα που επεξεργάζεσαι. Η οικογένεια και η εργασία σου απαιτούν λεπτό χειρισμό, καθώς και τα ζητήματα που θα προκύψουν από αυτούς τους τομείς. Στα ερωτικά σου, η κατάσταση είναι μεταβατική με καλές στιγμές αλλά και απρόσμενες πικρίες. Μην βιάζεσαι να θεωρήσεις σαν αυταπόδεικτα πράγματα που μόνο ο χρόνος μπορεί να εδραιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ευχάριστη σε προσωπικό, αισθηματικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο. Οι μέρες του Πάσχα ευνοούν νέες γνωριμίες, κοινωνικές δραστηριότητες και κάποιες κοντινές μετακινήσεις. Στη συνέχεια, θα είσαι πολυάσχολος και καλό θα ήταν να ξεχωρίσεις τους τομείς ενδιαφέροντός σου. Θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις, να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα ή να κατοχυρώσεις ένα επαγγελματικό δικαίωμα. Πρέπει να έχεις όλα έτοιμα πριν το τέλος του μήνα, καθώς ο Δίας φεύγει από το ζώδιό σου και περνά στους Δίδυμους, φέρνοντας αλλαγές για τις οποίες πρέπει να έχεις προνοήσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι μέρες του Πάσχα φαίνονται κοινωνικές, αλλά και επαγγελματικά δραστήριες. Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα στις σχέσεις με τους άλλους. Αισθηματικά, ο μήνας σου θέλει σταθερότητα στις αποφάσεις, ειλικρινείς συζητήσεις και υποχωρητικότητα στα αδιέξοδα. Αυτός ο μήνας μπορεί να θεωρηθεί και το κλείσιμο μιας περιόδου με πολλές υποχρεώσεις που σε οδήγησαν σε άλλα μονοπάτια. Ο Δίας περνά στο ζώδιό σου το τελευταίο δεκαήμερο και εγκαινιάζει μια νέα εποχή δράσης, επικοινωνίας, ανάπτυξης, σπουδών, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσας καθημερινότητας. Δώσε προσοχή στα πρακτικά σου ζητήματα και δημιούργησε το κατάλληλο πλέγμα ασφάλειας για εσένα και τους αγαπημένους σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ζήτημα σχετικό με το σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να βρει το δρόμο για τη λύση του. Υπάρχουν αρκετά πρακτικά θέματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου επιβάλλουν συντηρητική τακτική, γι' αυτό αποφεύγεις κάθε ριψοκίνδυνο και δεν κάνεις έξοδα ούτε αναλαμβάνεις δύσκολες υποχρεώσεις. Οι μέρες του Πάσχα θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς, αν δεν έχεις το μυαλό σου στην εργασία και στις εκεί υποχρεώσεις σου. Ετοιμάσου και εσύ για κάποια σημαντικά βήματα σταδιοδρομίας, που θα καλύψουν τη ματαιοδοξία σου, αλλά θα σου δημιουργήσουν και εύλογο άγχος.

ΛΕΩΝ

Το Πάσχα μπορεί να σημαίνει και το αποκορύφωμα μιας σχέσης ή ενός ζητήματος που με απασχολεί εδώ και καιρό. Οι μέχρι τώρα υποχρεώσεις μου έφεραν έλλειψη ψυχραιμίας. Λίγες μέρες ανάπαυλας θα βοηθούσαν να δω τις καταστάσεις με πιο ψύχραιμο βλέμμα. Στις 26 ο Δίας περνά στους Διδύμους και με βοηθά να αλλάξω οπτική και να καταλάβω ότι αυτό που θεωρούσα μονόδρομο, τελικά οδηγεί σε πολλούς άλλους προορισμούς. Είναι σημαντικό να κάνεις την αρχή σε οτιδήποτε σκέφτεσαι για να διαπιστώσεις μετά ότι κάποιοι είναι πολύ πρόθυμοι να σε υποστηρίξουν. Αν δεν κάνεις το λάθος να αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, τότε θα μπορέσεις και τη σχέση σου να βελτιώσεις, αλλά και το συμφέρον σου να υποστηρίξεις αποτελεσματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Πασχαλινές μέρες σε ευνοούν ιδιαίτερα εσένα που έχεις αποφασίσει να τηρήσεις το έθιμο και να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς. Απόφυγε τις πολυπληθείς παρέες όμως, ώστε να μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα με όσους έχεις γύρω σου. Εύνοια ωστόσο θα δεις και στα επαγγελματικά σου βήματα. Πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να διευρύνεις τις γνώσεις σου με μια επιμόρφωση και θα επιδιώξεις μια επιπλέον ειδίκευση. Αισθηματικά το κλίμα βελτιώνεται μετά τα μέσα του μήνα, αλλά πρέπει να ξεφύγεις κι εσύ από κάποια στερεότυπα. Η οικογένεια θέτει κάποια συγκεκριμένα ζητήματα, αλλά σίγουρα υπολογίζει στην άποψή σου και στην ακεραιότητά σου. Μη βάζεις φρένο σε οτιδήποτε σε αφορά και έχει πάρει μια πορεία εξέλιξης.


ΖΥΓΟΣ

Εξακολουθείς να είσαι εκτεθειμένος σε ό,τι συμβαίνει στα προσωπικά σου κυρίως, αλλά και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ξεκούρασε τον εαυτό σου και απόλαυσε τις ημέρες του Πάσχα. Η σωματική και ψυχική σου υγεία είναι απαραίτητες για ό,τι θες να επιτύχεις. Στα αισθήματά σου αποφεύγεις τις άμεσες και αυθόρμητες ενέργειες, καθώς το τέλος του μήνα θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Όσο κι αν δεν πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό, θα δεις ότι για κάποιο λόγο, με κάποια αφορμή ή γεγονός, θα ευνοηθείς και θα ανακουφιστείς. Οικονομικά είναι στο χέρι σου να κρατήσεις ισορροπημένο το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου, ιδιαίτερα αν καταφέρεις να αντισταθείς στην καταναλωτική σου διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αισθηματικά σου και οι συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ενώ συχνά η ψυχολογία σου θα παραμείνει ευάλωτη, με αποτέλεσμα να μην μπορείς, άλλοτε να πάρεις μια θέση και άλλοτε να παγιώσεις μια άποψη. Επωφελήσου από τις Πασχαλινές γιορτές για να πλησιάσεις ανθρώπους, να ηρεμήσεις ψυχολογικά και να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου. Στο μεταξύ πρέπει να είσαι συντηρητικός στα οικονομικά σου και κυρίως να αποφύγεις να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που θα δέσουν το χρόνο και τα χρήματά σου στο εγγύς μέλλον. Η κοινωνική σου δραστηριότητα μεγαλώνει και αξίζει αυτό να το αξιοποιήσεις ανάλογα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι μέρες του Πάσχα ευνοούν την κοινωνική σου δραστηριότητα, τις συναντήσεις, τις μετακινήσεις, αλλά μη ξεχνάς να οριοθετείς και αυτά που θέλεις να κάνεις. Βρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο με τα επαγγελματικά σου, τα οποία θα παρουσιάσουν ευκαιρίες βελτίωσης τις τελευταίες μέρες του μήνα. Οι άλλοι εξακολουθούν να σε απασχολούν με τον τρόπο τους κι εσύ πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο ανεκτικός απέναντί τους. Αισθηματικά, αν κάτι δεν σε ικανοποιεί ή δεν σου ταιριάζει, μπορείς να το αλλάξεις το τελευταίο δεκαήμερο όταν ο Δίας και η Αφροδίτη περάσουν στο ζώδιο των Διδύμων. Προσοχή όμως στο τι θα επιλέξεις!

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Πολλή δουλειά και αρκετή κίνηση θα έχεις αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά και μερικές έκτακτες αντιξοότητες διαμορφώνουν το κλίμα του φετινού Μαΐου, με έντονη την αίσθηση της ανησυχίας. Μετά τις γιορτινές μέρες του Πάσχα και την ανάπαυλα των διακοπών, θα έχεις πάρει τις κατάλληλες για σένα αποφάσεις. Ωστόσο δεν θα λείψουν αρκετές καλές στιγμές οι οποίες είναι στο χέρι σου να τις παρατείνεις χρονικά. Επιμελήσου την ασφάλειά σου και μερίμνησε για τα προβλήματα δικών σου ανθρώπων. Απόφυγε να δώσεις υποσχέσεις αυτή την περίοδο όπως και να στηριχτείς σε αντίστοιχες άλλων. Επαγγελματικά κινήσου περισσότερο με προνοητικότητα παρά με παρόρμηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες του Πάσχα σε βοηθούν να ανασυγκροτηθείς, να τα βρεις με τους αγαπημένους σου, αλλά δεν σε απαλλάσσουν από τις μεγάλες ευθύνες που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε να διαχειριστείς έξυπνα τις υποθέσεις και να αποφύγεις τους κινδύνους. Τις δυσκολίες στην εργασία σου τις αντιμετωπίζεις με τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις λίγο αργότερα. Μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις για τα αισθηματικά σου πριν τελειώσει ο μήνας και εννοείται ότι δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να λογαριαστείς με τον σύντροφό σου. Δεν θα λείψουν οι μικρές ανακάμψεις αλλά θα πρέπει να προλάβεις να τις αξιοποιήσεις.

ΙΧΘΥΣ
Επωφελήσου από τη χαλάρωση των ημερών του Πάσχα και ανανέωσε τον εαυτό σου με όποιον τρόπο σε διευκολύνει. Τον υπόλοιπο μήνα έχεις πολλά τρεξίματα και αυτό σημαίνει αρκετή κούραση και άγχος. Οι καθυστερήσεις είναι αναπόφευκτες και θα ήταν καλύτερο να αποφύγεις κάθε είδους υπερβολή ακόμη και αν πρόκειται για κάτι που σε ψυχαγωγεί. Πρέπει, με δυο λόγια, να προνοήσεις για τα τεντωμένα νεύρα σου που δεν έχουν πολλές συγκινήσεις. Απόφευγε την απομόνωση αλλά μην φλυαρείς για τα προβλήματά σου σε ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους. Ασχολήσου βασικά με αυτούς που αγαπάς και αντιμετώπισε με αισιοδοξία τα θέματα του σπιτιού σου.


Δημοσίευση σχολίου