BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 



Κριός 

Αγαπητέ μου Κριέ, ο πρώτος μήνας του 2022 είναι εδώ και ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου ο Άρης ως τις 24/1 θα κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, εγκαινιάζοντας την χρονιά με δράση, περιπέτεια, ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες. Από τις 24/1 θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου επικεντρώνεσαι δραστικά και μαχητικά στους στόχους και στα επαγγελματικά σου! Ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος από τις 14/1 και εσύ μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις συναντήσεις, επαφές, με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος που ήσουν σε απόσταση , ενώ θα υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σχέδια σου ιδιαίτερα από τις 26 του μήνα και έπειτα! Η Αφροδίτη και αυτή ανάδρομη από τον Αιγόκερω, προκαλεί στένεμα στα οικονομικά σου αλλά σε ωθεί να επανεξετάσεις στόχους ! Τα Φεγγάρια του Ιανουαρίου (Νέα Σελήνη στις 2/1 και Πανσέληνος στις 18/1) φέρνουν σημαντικές αλλαγές στην πορεία και την εξέλιξη τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σχεδίων!

Ταύρος 

Αγαπητέ μου Ταύρε, το 2022 κάνει ποδαρικό με τον Δία να έχει περάσει στο ζώδιο του Ιχθύ, όπου σε βοηθά στην πορεία του μήνα να υλοποιήσεις σχέδια και επιθυμίες ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 21-27 Απριλίου! Στις 2 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, προσφέρει ευκαιρίες για νέα σχέδια, νέες προοπτικές και ανανέωση ... Την τάση αυτή μπορείς να την αξιοποιήσεις σε κάθε τομέα της ζωής σου! Το διάστημα 14-26 Ιανουαρίου θα είναι στάσιμο στα επαγγελματικά αλλά πρόσεξε γιατί μπορεί να κάνεις και λάθη, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Σε όλη την διάρκεια του μήνα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στον Αιγόκερω, ενώ στην ίδια θέση θα βρίσκεται και ο Ερμής ανάδρομος από τις 26 του μήνα. Ο Πρώτος μήνας του 2022 φέρνει λοιπόν σημαντικές αναθεωρήσεις, αλλά δίνονται και οι ευκαιρίες επαφών, συναντήσεων και επανασυνδέσεων.


Δίδυμος 

To 2022 είναι εδώ και τα μεγαλόπνοα σχέδια σου αρχίζουν να καταστρώνονται και έχεις ως σύμμαχό σου τον Δία από τους Ιχθείς που φροντίζει να σου προσφέρει ευκαιρίες ανόδου, προόδου και εξέλιξη! Σημαντικό νέο του Ιανουαρίου, είναι ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 14/1, έτσι λοιπόν οι επικοινωνιακοί μπελάδες, αλλά και οι καθυστερήσεις δεν θα λείπουν και θα επηρεάσουν κυρίως νομικά έγγραφα και οικονομικές υποθέσεις. Στα οικονομικά μάλιστα επειδή και η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη ως τις 29.1 είναι σημαντικό να δείξεις προσοχή στην διαχείριση και να αποφύγεις άσκοπες σπατάλες. Ο Άρης από τον Τοξότη σε παρακινεί σε όλη την πορεία του μήνα να προχωρήσεις μπροστά σε νέες συνεργασίες ή και σε νέες σχέσεις. Δεν παύει όμως να υπάρχει και ένα κλίμα κάπως εκρηκτικό κάποιες στιγμές και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εντάσεις!

Καρκίνος 

Αγαπητέ μου Καρκίνε, το ξεκίνημα της χρονιάς σε βρίσκει όπως πάντα με δυναμικές αλλαγές, αυτή την φορά όμως και με σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τη πορεία των σχέσεων σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2/1 προσφέρει την ευκαιρία νέων ενάρξεων σε σχέσεις, συνεργασίες και υπάρχει ένα όμορφο κλίμα ανανέωσης στα πρώτα βήματα της νέας χρονιάς. Ο Δίας από τους Ιχθείς σιγοντάρει σε κάθε μορφή ανανέωσης και νέων σχεδίων, ενώ αυτό το μήνα στέκεσαι τυχερός μέσα παό μία πρόταση, συμφωνία ή και συνεργασία! Τα ζητήματα που πρέπει να προσέξεις αυτό τον Γενάρη: Αφενός από τις 14 του μήνα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο φέρνοντας αλαλούμ στην καθημερινότητά σου και στα προγράμματά σου ως τις 26 του μήνα. Συνάμα, έχουμε και την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω ως τις 29/1 ενώ και ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο από τις 26 του μήνα και έπειτα! Πολλά σούρτα – φέρτα με το παρελθόν θα έχεις αυτό το μήνα, ωστόσο την προσοχή σου να μην επανέλθουν τώρα στο ξεκίνημα της χρονιάς και προβληματικές καταστάσεις ή και άνθρωποι που σε στιγμάτισαν από το παρελθόν σου!

Λέων 

Το 2022 ξεκίνα με εσένα αγαπητέ Λέοντα να είσαι μάχιμος να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις του πόθους σου, αλλά και με μία ανάλαφρη επιπολαιότητα του να θέλεις να περάσεις καλά και να νιώσεις και πάλι παιδί, σε αυτό άλλωστε σε βοηθά η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 24/1. Η Νέα Σελήνη 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο στα επαγγελματικά σου, η χρονιά ξεκινά με αρκετή εργασία, δεν παύει όμως η Αφροδίτη να είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω και εσύ μπορεί να παραμένεις ανικανοποίητος ή και ανεπαρκής οικονομικά από τις εκάστοτε επαγγελματικές συνθήκες. Φόβοι, ανησυχίες, ανασφάλειες και μικρές απογοητεύσεις είναι μέσα στις τάσεις των ημερών κοντά στις 18/1 όπου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου . Την περίοδο 2-14/1 ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου βελτιώνει το επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Παρθένος 

Το 2022 ξεκινά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ερμή, να ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στις 14 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας μπελάδες στην εργασία, στην καθημερινότητα και στα προγράμματά σου! Στην συνέχεια στις 26 του μήνα θα περάσει ανάδρομος και στον Αιγόκερω και δεν θα λείψουν οι επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν! Ας μην ξεχνάμε ότι και η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη ως τις 29 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι επανεκτιμήσεις σχέσεων , επιθυμιών και σχεδίων είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Ο Ιανουάριος όμως έχει και τις εντάσεις του, κυρίως για θέματα προσωπικά και οικογενειακά τα οποία τώρα φαίνεται ότι μπαίνουν σε μία πορεία! Αλλάζουν πολλά πράγματα στην προσωπική σου κατάσταση και αυτό ίσως κάποιες στιγμές σε γεμίζει με ένταση! Προσοχή στα καβγαδάκια με την οικογένεια, αλλά και στις οικιακές ζημιές απροσεξίας.

Ζυγός 

Ο πρώτος μήνας του 2022 για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ είναι γεμάτος εγρήγορση! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη ως τις 24/1, σε κάνει ακόμα πιο δραστήριο και εξωστρεφή και σε ωθεί να «κυνηγήσεις» τους στόχους σου, λειτουργώντας πιο ανοιχτά και εκφραστικά, συζητώντας, ταξιδεύοντας και πραγματοποιώντας νέες συμφωνίες. Μπαίνεις σε ένα διάστημα που θα βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, θα υπάρξουν νέες ιδέες και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν ενώ θα υπάρξουν και συχνές μετακινήσεις. Με την Ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δεν θα λείψει αυτό το μήνα η νοσταλγία, η αναπόληση, η αναβίωση αρνητικών συναισθημάτων του παρελθόντος, πάθη, λάθη και επανεκτιμήσεις για το τι είναι σταθερό, τι έχει βάση, τι έχει ουσία. Θα υπάρξουν όμως και κάποιες οικονομικές δυσχέρειες στο σπίτι και στην οικογένεια, οι οποίες θα είναι πιο έντονες ιδιαίτερα από τις 26/1 που θα είναι και ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω! Στον πρώτο μήνα του έτους, προβληματίζεσαι συχνά με καταστάσεις του παρελθόντος που δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου!

Σκορπιός 

Ο πρώτος μήνας του 2022, είναι γεμάτος σκέψεις, αποφάσεις, νέα ξεκινήματα και σημαντικές πρωτοβουλίες. Σε αυτό θα βοηθήσουν τα φεγγάρια στον Άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που θα σε θέσουν σε πνευματική εγρήγορση για να προχωρήσεις μπροστά τα σχέδιά σου! Ο Άρης ως τις 24 του μήνα στον Τοξότη, φέρνει πολλά έξοδα στην επιφάνεια και συχνά μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια οικονομική ή και συναισθηματική! Η Αφροδίτη Ανάδρομη στον Αιγόκερω ως τις 29/1 σε κάνει να αναθεωρείς καταστάσεις των αισθηματικών σου αλλά και να έρχεσαι σε επικοινωνία με άτομο του χτες. Ο Ερμής ανάδρομος από τις 14/1 πρώτα από τον Υδροχόο και στην συνέχεια από τον Αιγόκερω προκαλούν έντονο επικοινωνιακό κομφούζιο και αναποδιές. Οι νοσταλγίες, οι αναπολήσεις για ζητήματα συναισθηματικά δεν θα λείψουν αυτό το μήνα! Είναι όμως ένα καλό διάστημα τώρα στο ξεκίνημα του έτους να κάνεις μία εσωτερική κάθαρση από καταστάσεις που σε πλήγωσαν!

Τοξότης 

Δυναμικά γίνεται η έναρξη του 2022 για σένα αγαπητέ μου Τοξότη, αφού φιλοξενείς τον Άρη στο ζώδιο σου, όπου θα κινείται ως τις 24 του μήνα! Από τις αρχές του Ιανουαρίου, παίρνεις τις πρωτοβουλίες σου, είσαι μάχιμος και έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά τα σχέδια σου. Απόφυγε τις απροσεξίες κοντά στις 11 του μήνα που ο Άρης θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα! Τα φεγγάρια του μήνα, έχουν τις απαιτήσεις τους, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα όπου εκεί θα χρειαστεί να κλείσεις χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος αλλά θα πιεστείς και λόγω καθυστερήσεων αφού τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα κινούνται φαινομενικά ανάδρομοι! Το διάστημα 14-26 του μήνα δείξε προσοχή στις μετακινήσεις και το μεταφορικό σου μέσο! Την περίοδο από τις 26 του μήνα και μετά απόφυγε τις απροσεξίες με τα οικονομικά! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σου δίνουν χαρά!

Αιγόκερως 

Το 2022 ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Αιγόκερε με σημαντικές αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις, τόσο στις προσωπικές σου επιθυμίες όσο και στα σχέδια που κάνεις! Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στο ζώδιο σου ως τις 29/1, τα αισθηματικά και τα οικονομικά «παγώνουν» εξαιτίας υποθέσεων που μεσολάβησαν στο παρελθόν! Αντίστοιχα και ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος από τις 14/1 πρώτα στον Υδροχόο και μετά στο δικό σου ζώδιο. Δεν θα λείψουν λοιπόν οι καθυστερήσεις, τα μπερδέματα και οι αναβολές στην καθημερινότητά σου! Προσοχή σε παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη ως τις 24 του μήνα σε κάνει να νιώθεις κουρασμένος και εξαντλημένος με όλα όσα πρέπει τώρα να διευθετήσεις. Στην συνέχεια ο Άρης περνά στο ζώδιο σου και σου χαρίζει πάθος, ορμητισμό και πολύ ενέργεια για να προχωρήσεις μπροστά και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για την πορεία σου!


Υδροχόος 

Το 2022 είναι εδώ και ξεκινά κοινωνικά και ευδιάθετα για σένα αγαπητέ μου Υδροχόε, παρόλο που έχεις περάσει δύσκολες στιγμές. Τα φεγγάρια του μήνα στον Άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, δηλώνουν ότι στην αρχή του νέου έτους εργάζεσαι σκληρά για να καλύψεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στην ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Ο Δίας από τους Ιχθείς, συντηρεί τα οικονομικά σου και σε βοηθά να πάρεις μία σημαντική ανάσα! Ο Άρης από τον Τοξότη ως τις 24/1 σε παρακινεί να κυνηγήσει τα όνειρά και τα ιδανικά σου, ενώ οι φίλοι φαίνεται ότι σε παροτρύνουν για να περάσετε καλά! Η Αφροδίτη ανάδρομη από τον Αιγόκερω, σε κάνει να μετανιώνεις για πράξεις και επιλογές των αισθηματικών σου, ενώ δεν λείπει και το αισθηματικό παρασκήνιο! Ο Ερμής ανάδρομος από τις 14/1 στο ζώδιο σου και στην συνέχεια στον Αιγόκερω, φέρνουν κάποιες αναποδιές στα προγράμματά σου ενώ καλείσαι να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος!

Ιχθύς 

Νέα χρονιά, νέες ελπίδες και νέα όνειρα... Για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ το 2022 ξεκινά με τύχη και ευκαιρίες να εκπληρώσεις τα βαθύτερα ζητούμενά σου! Με συνοδοιπόρο σου πλέον τον Δία, η τύχη σου κλείνει πονηρά το μάτι και σου επιφυλάσσει όμορφες ευκαιρίες! Η Νέα Σελήνη στις 2/1 εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για φιλίες, επαφές, δικτύωση, ενώ είσαι αρκετά ενθουσιασμένος να βάλεις στα σκαριά τα σχέδιά σου, κάτι το οποίο και το κάνεις. Η Πανσέληνος στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται για να φουντώσει τις ερωτικές σου επιθυμίες που φαίνεται ότι τώρα θα εκπληρωθούν! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη ως τις 24/1 σου δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σου όπου νέα εγχειρήματα τώρα φαίνεται ότι ξεκινούν! Τέλος, με τον Ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο (από τις 14/1) και στην συνέχεια στον Αιγόκερω (από τις 26/1) έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που η σχέση σας ως τώρα ήταν παγωμένη!

Δημοσίευση σχολίου