BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 



ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι σημαντικός αλλά και δύσκολος μήνας για το ζώδιο σου φίλε μου Κριέ. Οι συνέπειες των εκλείψεων που προηγήθηκαν θα προκαλέσουν μία προσωρινή σκιά που θα έχει διάρκεια ως τις 12 του μήνα. Οι αποφάσεις που θα πάρεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Επαγγελματικά αλλάζουν οι συνθήκες, ενώ τα αισθηματικά οξύνονται. Ο τομέας που θα σε απασχολήσει πιο έντονα αυτό το μήνα είναι ο οικονομικός, όπου η εύρεση λύσεων στα θέματά σου θα είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, προτίμησε μετά τις 15 του μήνα. Ο Άρης στον Σκορπιό εφοδιάζει το δυναμισμό σου, αλλά οι υπόλοιποι παράγοντες σε υποχρεώνουν να κοπιάζεις και να μοχθείς συχνά.


ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το τέλος του μήνα είναι προτιμότερο να λειτουργήσεις συντηρητικά και υπομονετικά, τόσο στο χώρο της εργασίας, όσο και στα προσωπικά σου ζητήματα. Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό καθώς και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 13/11 θα δοκιμάσει τις ερωτικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Οι δυσκολίες που θα ζήσεις είναι βιώσιμες και θα τις ξεπεράσεις. Τελειώνοντας ο Νοέμβριος ανοίγει ένα καινούριο πιο ευχάριστο κεφάλαιο σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Ο Ουρανός μπορεί να ταράζει τα νερά των σχέσεων σου με τους άλλους, αλλά η παρουσία του Δία στον ίδιο χώρο σου βοηθά με λύσεις ή πολιτισμένες συνεννοήσεις. Αν αντιμετωπίζεις θέματα φυσικής κατάστασης είναι πρέπον να μην αφήσεις στην τύχη τους μικρές, ή μεγαλύτερες ενοχλήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ 

Μεταβατικός και αρκετά φορτισμένος προβλέπεται ο Νοέμβριος για εσένα. Ο Ήλιος και ο Άρης στον Σκορπιό θα δώσουν έμφαση σε οτιδήποτε αφορά στο αντικείμενο της δουλειάς σου και τις συνθήκες εργασίας σου. Ωστόσο η Αφροδίτη στο Ζυγό, ολοκληρώνει συνεργασίες, τονίζει τη δημοτικότητά σου και κάνει πιο έκδηλες και αναγνωρίσιμες τις δημιουργικές, ή τις επιχειρηματικές σου επιδόσεις. Όσο και αν σε κούρασαν, ή σε τρόμαξαν κάποιες μεταβολές, πρέπει να ξέρεις ότι είναι απαραίτητες και δίκαιες για όλους, γιατί αποδίδουν τα αποτελέσματα μιας στάσης ζωής και σε υποχρεώνουν σε μια συνέπεια με τον εαυτό σου που πρέπει κάποτε να δεχτείς όπως είναι και να τον αξιοποιήσεις σωστότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, το Νοέμβριο παρά τις δυσκολίες, οικογενειακές και αισθηματικές, που αντιμετωπίζεις, γρήγορα θα δεις την κατάσταση να βελτιώνεται επαγγελματικά και οικονομικά. Σαφώς, πρέπει να κοπιάσεις γι' αυτό. Θα χρειαστεί να αποφασίσεις οριστικά για μια σχέση σου, που σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Είναι καιρός να δεχτείς την κατάσταση όπως είναι, ή να την διαλύσεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις σε κάτι που νομίζεις ότι θα σε ταλαιπωρήσει λιγότερο. Ουσιαστικά, αρχίζει τώρα μια περίοδος ερωτικών αναζητήσεων για εσένα, ένα διάστημα που ο γάμος σου θα ανανεωθεί, με έναν απόγονο, ή με κάποιον άλλο τρόπο.


ΛΕΩΝ

Το Νοέμβριο φρόντισε αγαπητέ μου Λέοντα, να αποφύγεις διαφωνίες σχετικά με την εργασία σου, ή ένα νομικό θέμα. Πρόσεξε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας, ή συμφωνίας και μην είσαι αφηρημένος, ή απερίσκεπτος, όταν ασχολείσαι με μηχανές, ή οδηγείς. Παράλληλα, ένα επεισόδιο στον οικογενειακό χώρο θα σε απασχολήσει έντονα. Αυτές είναι οι στοιχειώδεις προφυλάξεις γι αυτό τον μήνα, που θα βοηθήσουν να περάσεις σε μια άλλη φάση ζωής, προσαρμόζοντας τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σου σχέδια στο κλίμα που κυριαρχεί. Τα οικονομικά σου απαιτούν συντηρητικό χειρισμό, αγορές και καινούρια έξοδα καλό θα ήταν να αναβληθούν για αργότερα. Στο μεταξύ, μια νέα ερωτική γνωριμία θα σε συναρπάσει, αλλά άφησε αρκετό χρόνο να περάσει μέχρι να πάρεις μια σταθερή θέση απέναντί της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απόφυγε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και αποφάσισε να δεχτείς και να αντιμετωπίσεις σωστά μια αλλαγή που έχει γίνει στη ζωή σου φίλε μου Παρθένε. Μην αφήνεις τρίτους να σου δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα τη στιγμή που ανοίγονται μπροστά σου καινούριοι δρόμοι. Για πολλούς, αρχίζει από τον μήνα αυτό μια καινούρια περίοδος ζωής με γεγονότα που ετοιμάζονταν από καιρό, ακόμα και αν δεν ήθελες ή δεν μπορούσες να τα δεις. Φρόντισε να μην αφήνεις εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, να μην παραμελείς την εργασία σου και να μην παίρνεις αποφάσεις χωρίς ώριμη σκέψη. Η νευρικότητα και το άγχος σου οφείλονται σε αυτή τη μεταβατική ψυχολογική κατάσταση και θα εξανεμιστούν μόλις αποδεχτείς την καινούρια πραγματικότητα της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα σου δείξει φίλε μου Ζυγέ ότι τελειώνουν σύντομα οι οικονομικές σου δυσκολίες και θα αλλάξει την ψυχική σου κατάσταση, ωθώντας σε να αναζητήσεις καινούρια ενδιαφέροντα και νέες παρέες, που θα τονίσουν τη χαμένη αισιοδοξία, αλλά και τη δημιουργικότητά σου. Φυσικά, υπάρχουν αρκετά οικογενειακά ζητήματα που είναι δύσκολα να ξεπεραστούν προς το παρόν. Μην αφήνεις παθητικά τα άγχη σου και μην είσαι ανυπόμονος ή παρορμητικός στις αντιδράσεις σου. Ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου και να αναθεωρήσεις μερικές από τις απόψεις σου για τις ανθρώπινες σχέσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το άγχος σου είναι έντονο το Νοέμβριο φίλε Σκορπιέ, ενώ η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σου είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα και θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείς πολύ πριν αποφασίσεις οτιδήποτε. Αυτό το μήνα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τη δράση και τη συμπεριφορά σου στους βασικούς τομείς της ζωής σου, αλλά και τη σύμπτωση γεγονότων που μπορεί να σε φέρουν διλήμματα, ή φόβους, τόσο για την πορεία μιας σχέσης, όσο και για το μέλλον μιας δουλειάς. Η συνύπαρξη Ουρανού και Δία στον Ταύρο και η επιρροή της στον τομέα των σχέσεων σου με τους άλλους, γίνεται μεγαλύτερη και πιο επεισοδιακή. Έλεγξε λοιπόν τα λόγια σου, τις αντιδράσεις σου και γενικότερα τις πράξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά έντονος και κουραστικός προβλέπεται ο Νοέμβριος για σένα αγαπητέ Τοξότη. Η εργασία αλλά και τα γεγονότα από το εξωτερικό περιβάλλον θα επηρεάσουν συχνά το πρόγραμμά και τη διάθεσή σου. Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να βελτιώνεται, ή να γίνεται η αφορμή να κάνεις κάτι επαναστατικό ή καινοτόμο σε γενικότερη κλίμακα. Οικονομικά πρέπει να προσέξεις και εσύ όπως όλοι. Ο Άρης στο Σκορπιό θα δημιουργήσει παρασκηνιακές αναστατώσεις και θα σε βάλει σε υποψίες για κάποιους ανθρώπους. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα στηρίξει την αισθηματική σου ζωή, αλλά θα απαιτήσει και το αντίτιμο για κάθε νέα κατάκτηση, ή απόλαυση!

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Βρίσκεσαι σε ψυχικό αναβρασμό γιατί πρέπει να προσαρμοστείς σε μια καινούρια πραγματικότητα, κυρίως κοινωνική και οικονομική. Ο Άρης στον Σκορπιό διατηρεί τις δυσκολίες με συνεργάτες, ή και συγγενείς. Ενδεχομένως και σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες, διαταράσσει τη σχέση με τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου ή να δεις από άλλο οπτικό πρίσμα τα αισθηματικά σου. Τα γεγονότα θα κυλήσουν γρήγορα και τον περισσότερο χρόνο θα τον καταναλώσεις στο εξωτερικό περιβάλλον, επομένως, μένει λίγος χρόνος για εσένα. Τα αισθηματικά δεν είναι τόσο άσχημα, αλλά και πάλι δεν σε ικανοποιούν. Γενικά θα σου είναι δύσκολο να σκεφτείς μακροπρόθεσμα τώρα, γιατί σε κουράζουν τα καθημερινά προβλήματα. Αλλά και μόνο η προσπάθεια μιας αλλαγής, θα σε ανανεώσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Νοέμβριο θα είσαι συνετός στη διαχείριση των χρημάτων σου και υπεύθυνος στις διεκπεραιώσεις των επαγγελματικών καθηκόντων σου. Ο Άρης στον Σκορπιό μαζί με τον Ήλιο σε βοηθούν να ανακτήσεις τις χαμένες δυνάμεις σου και να κερδίσεις τον χρόνο που εξανεμίστηκε στην εργασία. Οι επιδόσεις σου βελτιώνονται, ο ρυθμός της εργασίας σου αλλάζει και οι ευθύνες θα μεγαλώσουν μαζί με την πρόοδό σου. Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που υποχρεώνει σε ουσιαστικές αλλαγές στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου, προσπάθησε τώρα να μην κάνεις τίποτα βιαστικό ή απερίσκεπτο, αλλά να υπολογίζεις τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών σου. Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, μια ριζική μεταβολή στα οικογενειακά σου, μια αλλαγή κατοικίας ή εργασίας είναι από τα πιο πιθανά που μπορεί να συμβούν. Όσο απροετοίμαστος ψυχολογικά κι αν σε βρει κάτι τέτοιο, μην ξεχνάς ότι θα είναι για το καλό σου!

ΙΧΘΥΣ

Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μια καινούρια περίοδο έντασης που οφείλεται κυρίως στον εκνευρισμό και στην κούραση σου φίλε μου Ιχθύ . Ωστόσο, θα υπάρξουν καλές στιγμές για άλλους τομείς, όπως η διευθέτηση νομικών ή περιουσιακών υποθέσεων, η καλύτερη επίδοση στις σπουδές και η πραγματοποίηση ταξιδιών. Είναι μεγάλη η ανάγκη σου να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές, αναπροσαρμόζοντας τη θέση σου στο συνεχώς μεταβαλλόμενο γενικό κλίμα. Αν καθυστερήσεις να το κάνεις, η κατάσταση θα σε υποχρεώσει. Στο μεταξύ, γύρω σου, αυτή την περίοδο επικρατεί σύγχυση και είναι πιθανό να μεγαλώσει με παρεξηγήσεις ή σχόλια που θα κυριαρχήσουν στο άμεσο περιβάλλον σου. Η φυσική κατάστασή σου είναι λίγο εύθραυστη, γι' αυτό προσέχετε και μην εκτίθεσαι σε κινδύνους. Φαίνεσαι συνετός στο χειρισμό των οικονομικών σου και προνοητικός στο οικογενειακό περιβάλλον!



Δημοσίευση σχολίου