BREAKING NEWS

«Γιατί καλέ γειτόνισσα» (Ο γείτονας προηγείται του σπιτιού 3)

 


Η ανατρεπτική κωμωδία, συνεχίζεται με επιτυχία.
Στο ρετιρέ της οδού Χρηστομάνου στα Σεπόλια, γίνεται το έλα να δεις μέσα σε ένα απόγευμα. Ο Πατρίκιος και η Εύα έχουν μετακομίσει στο σπίτι της θείας Πόπης να την προσέχουν. Η Πόπη μετά από ένα συγκλονιστικό συμβάν, έχει σύνδρομο τουρέτ. Η Εύα και ο Πατρίκιος έχουν φύγει από την Πάτρα και η μόνη τους έγνοια είναι η θεία Πόπη. Μόνο που ο Πατρίκιος δεν έχει καλούς σκοπούς για την Πόπη, εφόσον θέλει να τη βγάλει από τη μέση και να την κληρονομήσει, εφόσον η Πόπη είναι άκληρη. Σε αυτό θα βοηθήσει και η Τασία, μια κομπιναδόρος "νοσοκόμα". Όλα καλά μέχρι που την απάτη ξεσκεπάζει μια παλιά φίλη και ένοικος της πολυκατοικίας, η Αμερικάνα Ελίζαντεθ Βακαλάος.
Και το διαμέρισμα γεμίζει γέλια, καυγάδες, παράπονα, εξομολογήσεις, αποκαλύψεις, και ένα σήριαλ που παίζει στην τηλεόραση. Μπορεί να σας μπέρδεψε η ιστορία, αλλά όλο αυτό είναι μόνο η αρχή
Το "Γιατί καλέ γειτόνισσα" είναι είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας του "Ο γείτονας προηγείται του σπιτιού. Τι νόμισες ότι μόνο οι αρχαίοι έγραφαν τριλογίες; Αλλά αν δεν είδες το πρώτο μέρος, μη σε νοιάζει γιατί κάθε ιστορία είναι και διαφορετική. Μόνος κοινός παρονομαστής, η Πόπη, η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.

Μια σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων από την Θεατρική Εταιρεία Replica που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και μάλλον η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Γιατί σε αυτή την πολυκατοικία τα περίεργα συμβάντα δεν σταματάνε ποτέ.




«Γιατί καλέ γειτόνισσα» (ο Γείτονας προηγείται του σπιτιού 3)
Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Θάλεια Κωστούρου
Τρέιλερ: Παύλος Θωμόπουλος
Παίζουν: Αθηνά Κουτσιανούλη- Ελένη Κουκουλάρη- Ιωάννα Τσαΐρίδου- Μιχάλης Κατσούδας- Γιούλη Παπανελοπούλου
Κάθε Πέμπτη
Ώρα έναρξης: 21.00
Εισιτήρια: €10 (ενιαίο)
Τηλέφωνο κρατήσεων 2111110055 (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ)





ProjectR stage (Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10- Καλλιθέα)

https://www.youtube.com/watch?v=T39rQwT-IDg&ab_channel=ReplicaTheatro


Δημοσίευση σχολίου