BREAKING NEWS

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι εξετάσεις για τις προσλήψεις στην Πολιτική Αεροπορία, το πρόγραμμα

 


Πρακτική δοκιμασία για την πλήρωση ΠΕ ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και Τε Πληροφοριών πτήσεων στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2023 που αφορά προσλήψεις στην Πολιτική Αεροπορία.


Στις αρχές Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εξετάσεις για τις προσλήψεις ΠΕ ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και Τε Πληροφοριών πτήσεων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2023 .

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

H Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοινώνει το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και τις οδηγίες προς τους υποψηφίους, που θα συμμετέχουν στην πρακτική δοκιμασία της «Εξέτασης Γνώσεων και Ικανοτήτων» που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» για την κατάρτιση πινάκων διοριστέων και κατάταξης που αφορούν στην πλήρωση ενενήντα δύο (92) θέσεων ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και εννέα (9) θέσεων ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) - Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Α.Σ.Ε.Π., στο τηλέφωνο 213 1319470 και στο e mail graptos@asep.gr .

dikaiologitika.gr



Δημοσίευση σχολίου