BREAKING NEWS

IΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

 




Ιστορίες Αντοχής

του Γιώργου Αποστόλου

 

         

ISBN: 978 618 573825 9

Σελ. 132

Διάσταση 14Χ21

Τιμή 14 ευρώ +ΦΠΑ



Τα παλιά γράμματα, οι ξεχασμένοι στίχοι, οι μισοτελειωμένες φράσεις, οι φωτογραφίες, στοιβαγμένες σε φακέλους και άλμπουμ, τα λησμονημένα λευκώματα, μέσα σε σχισμένα χαρτόκουτα, τα απομεινάρια των ωρών και τα υπολείμματα των στιγμών ξεθωριασμένα σε κάρτες ευχετήριες και σε παλιά τετράδια μέσα στην υγρασία των συρταριών ή στο σκοτάδι των κουτιών, μακριά απ’ το φως της μέρας, έρχεται η ώρα που ‘συνωμοτούν’ και μπαίνουν στη ζωή σου ξαφνικά να σου ψιθυρίσουν «Ιστορίες Αντοχής».

Άλλες θα γίνουν κείμενο, άλλες θα συναντήσουν αναγνώστες, άλλες όμως θα παραμείνουν σιωπηλές. Θα μείνουν στα συρτάρια, δίπλα στις συνταγές μαγειρικής, στα παλιά έπιπλα, στα παλιά στέκια, στις παιδικές γειτονιές στις αντιπαροχές, στις ανακαινίσεις, άλλες στις ρίζες των δέντρων ή στις βαθιές θάλασσες, κάτω απ’ το φεγγάρι, στο πρωινό ρίγος της αυγής ή στη ζεστή άμμο του δειλινού.

Οι Ιστορίες Αντοχής θα περιμένουν υπομονετικά κάποιος να τις ανακαλύψει…


Ο Γιώργος Λ. Αποστόλου γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2015 εκδόθηκε το θεατρικό του έργο «Αλκιβιάδης, και τόσο πλήρως σε φαντάσθηκα».

Ακολούθησαν οι ποιητικές συλλογές «Η νύχτα των πενήντα ημερών» (2016) «Τα τιμαλφή του έρωτα» (2017), εκδόσεις Ήτορ, «Aιθρία αθέατος», (2018) εκδόσεις των Φίλων, «Ο χρόνος και τέσσερα φτερά» (2021) εκδόσεις των Φίλων.

Επικοινωνία βιβλίου: Ζωή Τριανταφυλλίδη, zoi.masoura@hotmail.com

Εκδόσεις Φίλντισι


Ξανθίππου 123, Παπάγου, 15669

Τηλ.: 210 6540170

www.filntisi.grinfo@filntisi.gr



Δημοσίευση σχολίου